Първоначално изпратено от Boncho
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Градус АД (GR6)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
да, де ..... ама изпускаш една подробност, че "по-висок втори такъв в края на годината" се дава за резултатите постигнати през първото полугодие на 2020 г. ....... и от тук идва фундаменталния въпрос: След като "2019 г. бе доста по-добра година" защо дивидента се намаля наполовина?!?!?!?
е на това ми отговори
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ади Разгледай мнениеНяма изненада, човека го е казал още февруари:"Добрата новина е, че 2019 г. бе доста по-добра година. Затова очакванията ми са за по-малък първи дивидент през 2020 г. и по-висок втори такъв в края на годината."
http://www.infostock.bg/infostock/co...diya-na-2020-g
е на това ми отговориfuск the bеаr - give me the bееr
- 3 Харесвания
Коментар
-
А тоя бартер с формите за какво беше тоя цирк. Много изгодно даваш масай пилешко и плащаш полета до ОАЕ за да дариш на чаршавите пилешко а те ти връщат никому непотребни форми. Да бяха дарали пилешкото на социално бедни българи много по - добре щяха да направят за какво са ни тия форми. Най - готиното на големите публични американски компании е че повечето нямат мажоритири ама на Ганьовската борса това няма как да стане. Може да напишем нова книга бай Ганьо прави капиталов пазарhttp://www.proflashgame.com
- 1 like
Коментар
-
Няма изненада, човека го е казал още февруари:"Добрата новина е, че 2019 г. бе доста по-добра година. Затова очакванията ми са за по-малък първи дивидент през 2020 г. и по-висок втори такъв в края на годината."
http://www.infostock.bg/infostock/co...diya-na-2020-g
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bill-bg Разгледай мнение
Нямат ли интерес и мажоритари и миноритари от по-високи цени на акциите, които притежават?Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Не забравяй, че много често интереса на мажоритаря не съвпада с този на миноритаря !
Коментар
-
Не забравяй, че много често интереса на мажоритаря не съвпада с този на миноритаря !
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дан Разгледай мнение
Грешиш за мен! Аз съм убеден, че Градус крият печалба и че ще направят всичко за да държат интереса на мажоритаря много, много над миноритарите! Не ми харесва да се пишат статии с многозначителни заглавия... Особено от Мариян, който много уважавам!
Коментар
-
Колега не се дразни от негативните мнения и съмнения, защото в много от случаите мажоритарите се чудят как да прецакат дребните акционери ! Много често се обявява и обещава едно, а в последствие става друго. През годините сме се нагледали на какво ли не, така че не бързай с пламенните си речи спрямо компанията ! А и историята им на борсата е прекалено кратка, за да се правят изводи !
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дан Разгледай мнениеВсъщност дали " Градус оряза рязко дивидента" ?! Или дивидента отговаря на обещаното като процент от печалбата, а е "орязана".... печалбата! Ама и това в сравнителен с предната година режим май пак няма да е вярно...Или просто недоволните трябва да заявят: Подлъгаха ни с големия дивидент първата година...
Изобщо нямам илюзии за мераците на бг мажоритарите, но точно по този начин нещо не ме кефи критиката. Явно като няма как да покажем с цифри, че вероятно се крие печалба, почваме да търсим под вола теле!
А всъщност допускам и аз да бъркам нещо с отчетите...
- 1 like
Коментар
-
Всъщност дали " Градус оряза рязко дивидента" ?! Или дивидента отговаря на обещаното като процент от печалбата, а е "орязана".... печалбата! Ама и това в сравнителен с предната година режим май пак няма да е вярно...Или просто недоволните трябва да заявят: Подлъгаха ни с големия дивидент първата година...
Изобщо нямам илюзии за мераците на бг мажоритарите, но точно по този начин нещо не ме кефи критиката. Явно като няма как да покажем с цифри, че вероятно се крие печалба, почваме да търсим под вола теле!
А всъщност допускам и аз да бъркам нещо с отчетите...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеКато цяло намалението е добре за Градус и съответно за акционерите.... де факто обаче ме е много яд, защото напазарувах единствено заради дивидента, а за самата компания ми е през гуя.
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар