Аз се надявам IPOто да е успешно и най-накрая да видим малко пари от чужбина, които да дойдат. Досега десет години чужденците само изкарваха пари от БФБ. IPOто ще е достатъчно голямо, за да се появи интерес и отвън и току виж, покрай Градус, разгледат и други компании на БФБ.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Градус АД (GR6)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениене бих участвал тук, не защото пилетата им не са вървежни ( не ги ям, но гледам са най-масовите в магазина) , а защото ми се върти, че същите мажоритари бяха в схемата пикадили баш в грозната и част...доста хора пиха студена вода покрай фалита на пикадили, НЕ знам кой крив и кой прав, но на мен ми свети жълто (внимание)...Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
не бих участвал тук, не защото пилетата им не са вървежни ( не ги ям, но гледам са най-масовите в магазина) , а защото ми се върти, че същите мажоритари бяха в схемата пикадили баш в грозната и част...доста хора пиха студена вода покрай фалита на пикадили, НЕ знам кой крив и кой прав, но на мен ми свети жълто (внимание)...
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Е то на саламите е такава бъгава конкуренция, че ако са за това милионите по добре да че та и проспекта, ама да си спризная тези 200 милиони хартии като стана дума че в момента са размили капитала мак ме отбиха отрано ... никак не ми са добри впечатления, за такива с огромен брой хартии, усет просто не по същество нподобен брой хартии имаха и зърнените... меком и те се бяха постарали .... към над 60 милиони бяха ... ще кажеш "яка" фирма (толкова милиони хартии, уж впечатляващо .ама там се оказа хартиена и фирмата ) а и тези пфбк като поематели не бяха ли пак на бордчето, а,,, нне се получи там с надутото IPO - сега се 20 пъти под емисионната цена то какво се оказа изброените борсово май под номинал в момента добре че не казах енергони като пример за най-многото емитиран капитал имам чувство, че ако се надуват с цена май по-добра алтернатива ще е сирма, поне са номиналНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иван Давидов Разгледай мнениеЗа разлика от някои други публични акционерни дружества, за Градус поне е ясно какво правят - пилета.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иван Давидов Разгледай мнениеЗа разлика от някои други публични акционерни дружества, за Градус поне е ясно какво правят - пилета.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minka Разгледай мнение
Разбира се, че основната цел е частично кеширане и ликвидност за "други проекти". Запазват мажоритарен дял и си действат като други мажоритари в БГ. След време, може и делистване, ако бизнеса не върви. Варианти много, също като обещанията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от orchis Разгледай мнениеМен по-скоро ме притесняват идеите за инвестиции. Ударно харчене в какво ли не. Дано се появи някакво подобие на бизнес план. Пък ще видим.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение
И на мен ми е интересно, на колко процента са ги оценили тези 100 милиона
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеСамо ако пуснат мажоритарен дял на борсата... дивидентите не достатъчно примамлива стръв за мен...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеСкептичен съм, но ги поздравявям за смелостта..Не съм решил, но трябва да ми гарантират поне дивидент от 3-4% редовно за да ги предпочета..Бранша е много труден и уязвим..Иначе са като всички български новобогаташи..
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Каквато ни е държавата и борсата, такива са ни и компаниите. Въпроса е какво целят с листването, да кешират частично или да продължат да развиват бизнеса.
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар