От страна на влизащите.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ребалансиране на SOFIX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от margen Разгледай мнение
Какво пък толкова. Хайде да си сверим часовниците. По моите сметки с ъпдейт на данните към края на миналата седмица, другите две излизащи са Неохим и М+С, а влизащите на тяхно място Инд. холдинг БГ и Трейс. И аз правя уговорката, че резултатите им са много близки и в зависимост от търговията до края на месеца може да има размествания.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Чичо Уорън Разгледай мнениеКъм днешна дата влизат и излизат по 4 компании (общо 8).
Сигурните са Сирма (SKK) и Доверие ОХ (5DOV) на мястото на Холдинг Варна (5V2) и Индустриален Капитал (4I8).
Други две двойки са с по-близки резултати в класирането към момента и затова няма да ги напиша. Като чета по-долу предположениято ви си мисля, че едната двойка ще ви изненада достаМненията ми не са препоръка за търговия.
Коментар
-
Към днешна дата влизат и излизат по 4 компании (общо 8).
Сигурните са Сирма (SKK) и Доверие ОХ (5DOV) на мястото на Холдинг Варна (5V2) и Индустриален Капитал (4I8).
Други две двойки са с по-близки резултати в класирането към момента и затова няма да ги напиша. Като чета по-долу предположениято ви си мисля, че едната двойка ще ви изненада достаLast edited by Чичо Уорън; 08.08.2017, 12:42.
Коментар
-
Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнение
и какво стана с еврохолд, скочи с около 100% от 0,65 лева на 1,28 лева. Кажи какво купува краси катев, че аз не мога да го следя? п.с. той не е ли в затвора?
Иначе въпросното лице ката дена може да видиш предполагам на Княз Александър, зад БНБ, офиса на ВТБ Капитал.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеНякой беше писал, че зрънчо има възможност (опасност) да влезе в Софикс ....
Не съм сигурен, че отговаря (към този момент) на критериите , но това би могло да раздвижи много позиции и цялата борса дори ...
На колко % определяте тази вероятност ?
п.с. нямам акции в зрънчо все ощеМненията ми не са препоръка за търговия.
Коментар
-
Някой беше писал, че зрънчо има възможност (опасност) да влезе в Софикс ....
Не съм сигурен, че отговаря (към този момент) на критериите , но това би могло да раздвижи много позиции и цялата борса дори ...
На колко % определяте тази вероятност ?
п.с. нямам акции в зрънчо все ощеЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от otcmarket Разгледай мнениекаквото и да смятате пак ще стане както предния път с Еврохолд - нагласено от шефовете на БФБ и ETF-а
по-добре следете какво купува К.Катев (през Интеркапитал)
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнениеСпоред мен ще излязат три дружества, а именно холдинг варна, алкомет и хика и влизат на тяхно място сирма, доверие и индустриален холдинг.Мненията ми не са препоръка за търговия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеДоколко е задължително фонда да купува от новите? Практиката показва, че има позиции, които почти отсъстват от листата му ... напр. холдинг Варна... Или греша
Коментар
Коментар