IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ребалансиране на SOFIX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• От страна на влизащите.
    Keep going ...

Коментар

• Неохим може да излезе, но за МЦХ е недопустимо- не могат да държат извън индекса такъв чип..Сирма и Доверие са с големи шансове, а Холд.Варна също може да излезе..

Не е препоръка за нищо

Коментар

• Има още няколко, които могат да променят картинката.
        Keep going ...

Коментар

• Първоначално изпратено от margen Разгледай мнение

Какво пък толкова. Хайде да си сверим часовниците. По моите сметки с ъпдейт на данните към края на миналата седмица, другите две излизащи са Неохим и М+С, а влизащите на тяхно място Инд. холдинг БГ и Трейс. И аз правя уговорката, че резултатите им са много близки и в зависимост от търговията до края на месеца може да има размествания.
          часовниците ни са прецизно настроени на една и съща часова зона

Коментар

• Първоначално изпратено от Чичо Уорън Разгледай мнение
            Към днешна дата влизат и излизат по 4 компании (общо 8).
            Сигурните са Сирма (SKK) и Доверие ОХ (5DOV) на мястото на Холдинг Варна (5V2) и Индустриален Капитал (4I8).
            Други две двойки са с по-близки резултати в класирането към момента и затова няма да ги напиша. Като чета по-долу предположениято ви си мисля, че едната двойка ще ви изненада доста
            Какво пък толкова. Хайде да си сверим часовниците. По моите сметки с ъпдейт на данните към края на миналата седмица, другите две излизащи са Неохим и М+С, а влизащите на тяхно място Инд. холдинг БГ и Трейс. И аз правя уговорката, че резултатите им са много близки и в зависимост от търговията до края на месеца може да има размествания.
            Мненията ми не са препоръка за търговия.

Коментар

• Към днешна дата влизат и излизат по 4 компании (общо 8).
              Сигурните са Сирма (SKK) и Доверие ОХ (5DOV) на мястото на Холдинг Варна (5V2) и Индустриален Капитал (4I8).
              Други две двойки са с по-близки резултати в класирането към момента и затова няма да ги напиша. Като чета по-долу предположениято ви си мисля, че едната двойка ще ви изненада доста
              Last edited by Чичо Уорън; 08.08.2017, 12:42.

Коментар

• За мен засега почти сигурни са Сирма, за другите борбата продължава..Дали Никиту е заредил вече нещо..
                Last edited by Kiro; 08.08.2017, 11:35.

Коментар

• Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнение

и какво стана с еврохолд, скочи с около 100% от 0,65 лева на 1,28 лева. Кажи какво купува краси катев, че аз не мога да го следя? п.с. той не е ли в затвора?
                  Кво стана, имаме увеличение, ама не сме го осъществили, ама системата го е отчела и влиза в индекса.
                  Иначе въпросното лице ката дена може да видиш предполагам на Княз Александър, зад БНБ, офиса на ВТБ Капитал.

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                    Някой беше писал, че зрънчо има възможност (опасност ) да влезе в Софикс ....
                    Не съм сигурен, че отговаря (към този момент) на критериите , но това би могло да раздвижи много позиции и цялата борса дори ...
                    На колко % определяте тази вероятност ?
                    п.с. нямам акции в зрънчо все още
                    Отговаря на всички критерии, но по показатели засега бих определил вероятността да влезе до близка до нула. Поне, доколкото говорим за септемврийското ребалансиране. Като цяло емисията стои доста добре по медиана на седмичен оборот и брой сделки. Изостава по капитализация на ФФ и спред, тъй като не покрива доверителния интервал при тест от 20к. Ако за догодина си оправят спреда и капитализацията мръдне поне малко нагоре, тогава бих казал, че имат реален шанс.

Коментар

• Някой беше писал, че зрънчо има възможност (опасност ) да влезе в Софикс ....
                      Не съм сигурен, че отговаря (към този момент) на критериите , но това би могло да раздвижи много позиции и цялата борса дори ...
                      На колко % определяте тази вероятност ?
                      п.с. нямам акции в зрънчо все още
                      За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от otcmarket Разгледай мнение
                        каквото и да смятате пак ще стане както предния път с Еврохолд - нагласено от шефовете на БФБ и ETF-а
                        по-добре следете какво купува К.Катев (през Интеркапитал)
                        и какво стана с еврохолд, скочи с около 100% от 0,65 лева на 1,28 лева. Кажи какво купува краси катев, че аз не мога да го следя? п.с. той не е ли в затвора?

Коментар

• каквото и да смятате пак ще стане както предния път с Еврохолд - нагласено от шефовете на БФБ и ETF-а
                          по-добре следете какво купува К.Катев (през Интеркапитал)

Коментар

• Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнение
                            Според мен ще излязат три дружества, а именно холдинг варна, алкомет и хика и влизат на тяхно място сирма, доверие и индустриален холдинг.
                            Възможно е. Първите две от влизащите и излизащите са ясни. Другите ще се решат на финалната права. Към момента три други дружества са с много изравнени шансове за излизане и други две с много равни шансове за влизане.

Коментар

• Според мен ще излязат три дружества, а именно холдинг варна, алкомет и хика и влизат на тяхно място сирма, доверие и индустриален холдинг.

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                                Доколко е задължително фонда да купува от новите? Практиката показва, че има позиции, които почти отсъстват от листата му ... напр. холдинг Варна... Или греша
                                Там филма е друг! На всички е ясно че Холдинг Варна не е пазарна акция и мястото й не е в Софикс. Е, с новите правила това ще се откоригира.

Коментар

Working...
                                X