Първоначално изпратено от mpy_yordanov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ребалансиране на SOFIX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение
Смятах по - отдавна и не са ми актуални данните към момента, но мисля "Албена" излиза по всяка вероятност, за вход "Сирма", вероятно "Трейс", но нека пишат колегите, които са гледали по - скоро.
ИХ България, Албена, ЦКБ и М+Ц са в дъното на класациите по оборот и брой сделки
https://www.investor.bg/companies/ra...7/0/0/0/0/1/0/
https://www.investor.bg/companies/ra...7/0/0/0/0/1/0/
Излизащите може би са някъде там
Като гледам освен Сирма и Трейс
Ще почакаме и ще видим, няма спешна работа
Не е препоръка за покупко-продажба на влизащи и излизащи
Коментар
-
Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнениеЗдравейте, какви са прогнозите, кой влиза и кой излиза?
Ако не е тайнаМнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ventzi_dsСъветът на директорите изключва следните две емисии акции от базата на индекса SOFIX:
4EH Еврохолд България АД-София; и
SKK Сирма Груп Холдинг АД-София
и добавя следните две емисии акции в базата на индекса SOFIX:
5SR Стара планина Холд АД-София; и
5MH М+С хидравлик АД-КазанлъкМнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеНе трябваше ли днес да се оповестят разместванията по индексите?Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнениеЛеко съм изненадан и за Сирма. Предполагам са се отказали да вдигат капитал в обозримо бъдеще и затова не са предприети стъпки. Иначе както си знаем, Елана щяха да направят необходимото.Не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от nik_naydenov Разгледай мнениеКакви са последните очакваия. Кога КФН ще се произнесе по въпроса?
Сигурно в началото на другата седмица ще имаме информация. Както обикновено има елемент на несигурностМненията ми не са препоръка или съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
Коментар