Първоначално изпратено от margen
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ребалансиране на SOFIX
Collapse
X
-
-
Донякъде! Изненадват ме излизащите. В смисъл, че ако някой ме беше питал преди 6 месеца, нямаше да посоча правилно, че това ще са Сирма и Еврохолд. Особено много ме изненада това, че оставиха Еврохолд да изпадне, а с още малко оборот в последната, или някоя от предходните седмици, можеха да го задържат в Софикс. Не ме изненадва завръщането на Стара планина и М+С - очаквах още в момента, когато разбрах, че излизат още преди предходния ребаланс.
Държа да отбележа, че горното са си някакви мои разсъждения, базирани на някакви наблюдения, изходни данни и изчисления, които съвсем реалистично може и да са напълно погрешни. Единствено резултатите, обявени от БФБ са окончателни. Моето си е неангажираща хипотеза и в никакъв случай не препоръчвам някой да базира решенията си за търговия на нея!Мненията ми не са препоръка за търговия.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
Сирма и Елана излизат Планината и М+Ц влизат.......това ли са и вашите предположения?
от това което си предположил - само планината е сигурна, за другите и разширение е възможно
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
Колко промени се очертават ? По мои груби сметки може би 2 промени
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от margen Разгледай мнение
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от intellect Разгледай мнениеКъде може да се види спред?Мненията ми не са препоръка за търговия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнениеабе какви радиатори?!? вие знаете ли критериите за влизане въобще? Ако ги знаете вижте на https://www.bse-sofia.bg/bg/indices/bgbx40 статистиките!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Ако някой ме пита ....Албенката ,Елана и Сирма бих ги разкарал веднага.....
пък Трасе и радиаторите с много въпросителни бих вкарал
Абе точно до пет бих оставил и то с протекции последните две......Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
абе какви радиатори?!? вие знаете ли критериите за влизане въобще? Ако ги знаете вижте на https://www.bse-sofia.bg/bg/indices/bgbx40 статистиките!
Коментар
-
Първоначално изпратено от robot Разгледай мнениеНе остана...очертават ли се промени.
пък Трасе и радиаторите с много въпросителни бих вкарал
Абе точно до пет бих оставил и то с протекции последните две......Last edited by Монти; 06.02.2020, 20:44.
Коментар
-
Преци, с чичо Ви всичко е наред и не той е този който натиска трейда (видно в бюлетина), нито пък лакомо обира мама.
Да, не може без негово участие, но инициативата е експатска при мама. Имат си записвания и си оправят баланса, докато при трейда,- ти си по информирано от всиччки, нали го играеш снежанка или джудже при дядо си Коледа! Той наистина е Хай Дедо и е време да му пишем писъмца с желания, пък той да реши на кой какво ;- и пързалката до де и коги, че найлона се скина и караме по хастар, ще неприлично да се катерим по върховете с непознати и новоушити търговци.
На линия сме и даваме нашият дан, а ти тичай и питай що ще рече!
Коментар
Коментар