Първоначално изпратено от tony1975
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ребалансиране на SOFIX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
А промените влизаха в сила някъде около 2 седмици след обявеното.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Благодаря!
Коментар
-
Първоначално изпратено от nik_naydenov Разгледай мнениеОБЯВЯВАНЕ НА РЕБАЛАНСИРАНЕТО - по аналогия с досегашната практика, на 4-и или 5-и Март, по-вероятно на 4-и (Четвъртък).
Коментар
-
Първоначално изпратено от margen Разгледай мнениеТози път няма изненади. Това влез-излез на едни и същи емисии започва да става доста комично. Все си мислих, че ще се стабилизира тоя индекс рано или късно. Уви, въртележките продължават.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEВъз основа на гореизложеното, на основание чл. 15, т. 4 от Правилата за изчисляване на индекси на БФБ във връзка с т. 17 от Приложение 1 (Методология за изчисляване на SOFIX), Съветът на директорите изключва следните три емисии акции от базата на индекса SOFIX:
4ID Индустриален Холдинг България АД-София;
5MH М+С хидравлик АД-Казанлък; и
6AB Албена АД-к.к. Албена
и добавя следните три емисии акции в базата на индекса SOFIX:
4EH Еврохолд България АД-София;
T57 Трейс груп холд АД-София; и
SKK Сирма Груп Холдинг АД-СофияМненията ми не са препоръка за търговия.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от longbow Разгледай мнение
За това ребалансиране нямаше сражение , ако има нещо което може да промени картинката то това ще е тълкуването дали Доверие и Софарма са от една група. Доколкото виждам Софарма консолидира резултатите на Доверие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от margen Разгледай мнение
Доста рано се оформи тройката промени този път. Прогнозата е, че Сирма, Трейс и Еврохолд ще заменят Албена, М+С и ИХЛБЛ.Мненията ми не са препоръка или съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от margen Разгледай мнение
Доста рано се оформи тройката промени този път. Прогнозата е, че Сирма, Трейс и Еврохолд ще заменят Албена, М+С и ИХЛБЛ.Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнениеЗдравейте, какви са прогнозите, кой влиза и кой излиза?
Ако не е тайнаМненията ми не са препоръка за търговия.
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар