Сигурно си прав и аз просто съм по-благосклонен към грешките защото самият аз допускам много и знам, че те ни помагат да ставаме по-добри в това, което правим.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ребалансиране на SOFIX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнение. Признаването на грешката също е стъпка в правилна посока. Безгрешни хора няма! Дано от тук нататък всичко върви добре...
Някой от БФБ може ли да потвърди сега, че това е крайният индекс за следващите 6 месеца или все още смятат? Аз например не вярвам че сегашният индекс е верен
Те със същият успех утре могат да кажат, грешката от вчера е вярна, молим за извинения
По голям абсурд за последните 2 години не бях виждал, защото съм нов тук а може и да има
- 3 Харесвания
Коментар
-
Факт е, че бързо реагираха, но аз лично това го отдавам на мнението на margen защото от там тръгнаха нещата. Редно е да бъде награден по някакъв начин ако са разбрали за грешката от неговия пост защото иначе проблемът можеше да се задълбочи. Признаването на грешката също е стъпка в правилна посока. Безгрешни хора няма! Дано от тук нататък всичко върви добре...Keep going ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеТова ми е любимата част от прес съобщението. Някак си стопля сърцето.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнениеТрябва да се изпрати сигнал до „Господари на ефира”Keep going ...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от margen Разгледай мнениеСтига, че се изчервих.
Не е автоматизирано напълно, но частично, да. Пак си иска доста усилия.
Постът от сутринта се чудих доста дали изобщо да го пускам. Преди няколко дни имахме "разгорещен" спор, в който защитавах тезата, как новите правила, без да са непременно перфектни, поне са обективни и прозрачни. Това ме мотивира да постна.Last edited by lareman; 08.09.2017, 14:27.мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеТова ми е любимата част от прес съобщението. Някак си стопля сърцето.
Иначе къде сме тръгнали? Ако ще се прави нещо да се прави както трябва и да се сложат подходящите хора на подходящите места за да работи добре машината. Тук ясно си личи, че има някой неподходящ за тази позиция!Keep going ...
- 3 Харесвания
Коментар
-
Така вече съм по-съгласен с променитеЖалко за набуталите се обаче. Трябва компенсации от борсата, като в случая май няма да са малки. Спомням си като борсата бяха забравили да изтрият бидовете при сплита на Емка. Тогава май борсата компенсира набуталите се, но тогава щетите бяха десетки левове дет се вика
Коментар
-
Стига, че се изчервих.
Не е автоматизирано напълно, но частично, да. Пак си иска доста усилия.
Постът от сутринта се чудих доста дали изобщо да го пускам. Преди няколко дни имахме "разгорещен" спор, в който защитавах тезата, как новите правила, без да са непременно перфектни, поне са обективни и прозрачни. Това ме мотивира да постна.Мненията ми не са препоръка за търговия.
- 6 Харесвания
Коментар
Коментар