IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ребалансиране на SOFIX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Само ще добавя, че ми показа за кратко как е автоматизирал процеса и всичко изглежда изключително професионално!
    Keep going ...

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
      Предлагам margen за шеф на Комисията по индексите!
      Подкрепям с две ръце!
      Keep going ...

Коментар

• Предлагам margen за шеф на Комисията по индексите!

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение

значи в крайна сметка правилно съм смятал
          Вчера прибързано определих чичо Уорън и dex за победители в тази игра.

margen си мисля, че разцепи и заслужава първото място, после е чичо Уорън (така беше изказал предположението си, че се справи добре и в двата случая) и трети Джони... после сме останалите
          Keep going ...

Коментар

• Не е смешно, защото там толкова хора на заплати гледат и смятат и накрая какво...Колегата ги направи за смях.

Коментар

• Първоначално изпратено от otcmarket Разгледай мнение
              някой няма ли да си подаде оставка в БФБ или да бъде уволнен .....
              разсмя ме...
              мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!

Коментар

• някой няма ли да си подаде оставка в БФБ или да бъде уволнен .....

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение

трейс ме изненада
                  значи в крайна сметка правилно съм смятал
                  destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от maretoff Разгледай мнение

Наистина ли вярваш, че е неволна грешка?
                    Както и , че случайно мина голям пакет на 50 лв в начало на сесията, за да спечели НЯКОЙ
                    Ами това е единствената голяма сделка та нека видим обратното движение на каква цена ще е ! Има време за изводи

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение

Кофти грешка от БФБ! Нямам и от двете но ако някой се е набутал днес е редно да го компенсират
                      Не съм чул за някой компенсиран до сега
                      Единствената ми препоръка: Консумирайте алкохолни напитки в умерени количества

Коментар

• И 10 стратегии да се приемат когато борсовият оператор работи срещу развитието на пазара не може да стане работата. МНОГО Е ТЪЖНО!

Коментар

• Първоначално изпратено от Iblis Разгледай мнение
                          якУУУУУУУ. Ще има да си чакаме големите пари да дойдат
                          Грешки се случват под път и над път и тази няма да е последната, но прозрачността води до изчистването им... благодарение на хора като margen
                          Keep going ...

Коментар

• Тук грешките започват да струват много пари и става дебело вече!

Коментар

Кофти грешка от БФБ! Нямам и от двете но ако някой се е набутал днес е редно да го компенсират
                              Наистина ли вярваш, че е неволна грешка?
                              Както и , че случайно мина голям пакет на 50 лв в начало на сесията, за да спечели НЯКОЙ

Коментар

"БФБ-София се извинява за причиненото неудобство" Готово

Коментар

Working...
                                X