Само ще добавя, че ми показа за кратко как е автоматизирал процеса и всичко изглежда изключително професионално!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ребалансиране на SOFIX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеПредлагам margen за шеф на Комисията по индексите!Keep going ...
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
значи в крайна сметка правилно съм смятал
margen си мисля, че разцепи и заслужава първото място, после е чичо Уорън (така беше изказал предположението си, че се справи добре и в двата случая) и трети Джони... после сме останалитеKeep going ...
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от otcmarket Разгледай мнениенякой няма ли да си подаде оставка в БФБ или да бъде уволнен .....мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
трейс ме изненадаdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от maretoff Разгледай мнение
Наистина ли вярваш, че е неволна грешка?
Както и , че случайно мина голям пакет на 50 лв в начало на сесията, за да спечели НЯКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
Кофти грешка от БФБ! Нямам и от двете но ако някой се е набутал днес е редно да го компенсиратЕдинствената ми препоръка: Консумирайте алкохолни напитки в умерени количества
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iblis Разгледай мнениеякУУУУУУУ. Ще има да си чакаме големите пари да дойдатKeep going ...
- 1 like
Коментар
-
Кофти грешка от БФБ! Нямам и от двете но ако някой се е набутал днес е редно да го компенсират
Както и , че случайно мина голям пакет на 50 лв в начало на сесията, за да спечели НЯКОЙ
Коментар
-
Кофти грешка от БФБ! Нямам и от двете но ако някой се е набутал днес е редно да го компенсират
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар