Първоначално изпратено от melon
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ребалансиране на SOFIX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от margen Разгледай мнениеСтига, че се изчервих.
Не е автоматизирано напълно, но частично, да. Пак си иска доста усилия.
Постът от сутринта се чудих доста дали изобщо да го пускам. Преди няколко дни имахме "разгорещен" спор, в който защитавах тезата, как новите правила, без да са непременно перфектни, поне са обективни и прозрачни. Това ме мотивира да постна.Last edited by lareman; 08.09.2017, 15:27.мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеТова ми е любимата част от прес съобщението. Някак си стопля сърцето.
Иначе къде сме тръгнали? Ако ще се прави нещо да се прави както трябва и да се сложат подходящите хора на подходящите места за да работи добре машината. Тук ясно си личи, че има някой неподходящ за тази позиция!Keep going ...
- 3 Харесвания
Коментар
-
Така вече съм по-съгласен с промените Жалко за набуталите се обаче. Трябва компенсации от борсата, като в случая май няма да са малки. Спомням си като борсата бяха забравили да изтрият бидовете при сплита на Емка. Тогава май борсата компенсира набуталите се, но тогава щетите бяха десетки левове дет се вика
Коментар
-
Стига, че се изчервих.
Не е автоматизирано напълно, но частично, да. Пак си иска доста усилия.
Постът от сутринта се чудих доста дали изобщо да го пускам. Преди няколко дни имахме "разгорещен" спор, в който защитавах тезата, как новите правила, без да са непременно перфектни, поне са обективни и прозрачни. Това ме мотивира да постна.Мненията ми не са препоръка за търговия.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеПредлагам margen за шеф на Комисията по индексите!Keep going ...
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
значи в крайна сметка правилно съм смятал
margen си мисля, че разцепи и заслужава първото място, после е чичо Уорън (така беше изказал предположението си, че се справи добре и в двата случая) и трети Джони... после сме останалитеKeep going ...
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от otcmarket Разгледай мнениенякой няма ли да си подаде оставка в БФБ или да бъде уволнен .....мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар