Първоначално изпратено от precakanoto
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ребалансиране на SOFIX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Etihad Разгледай мнение
У нас може и да не се забравя много.
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеБраво на БФБ отново не сметнаха както трябва
Да се смее човек или да плаче
Да се чуди човек тез хора за какво взимат заплати
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеФонда също не е за хвалба иска да управлява инвестиции от чужбина, а се оказва ,че не могат да си сметнат правилно кво влиза и излиза от Софикс
Къде искат се листват като те в Бг не могат си направят сметкатаЕдинствената ми препоръка: Консумирайте алкохолни напитки в умерени количества
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеДобре ,че беше колегата margen да отвори очите на всички тук
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеБраво на БФБ отново не сметнаха както трябва
Да се смее човек или да плаче
Да се чуди човек тез хора за какво взимат заплати
Коментар
-
To у БГетовица винаги се чувстваш току-седнал на покер в кръчма в Дивия запад, ама ние си броим. Даже малко ми се струват реблансиранията - може всяка седмица (хем ще тренират смятането, хем ще вдигнат оборота), тогава и най-заклетите ще се откажем да броим, а и със забавянето и корекциите - няма да е ясно за коя седмица е баланса. Предлагам БФБ да пуснат и моментна игра - с Дидо Дебелия и IPO могат да спретнат, няма да търся авторски праваПървоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Тук е редно да Ви кажа - КРИЛАТАТА РЕПЛИКА "аз казах ли Ви" ; - да не се занимавате
със Ребалансиране на SOFIX
пп. - пазара всичко е отиграл !!!Last edited by onakilev; 08.09.2017, 20:20.Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Тук е редно да Ви кажа - КРИЛАТАТА РЕПЛИКА "аз казах ли Ви" ; - да не се занимавате
със Ребалансиране на SOFIX
пп. - пазара всичко е отиграл !!!Keep going ...
Коментар
Коментар