IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Опомнянето на пазара идва скоро

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Опомнянето на пазара идва скоро

Е Мечка това вече го приемам като теза,но има един момент в който ще трябва,някой да ти купи ,условно на тебе надценените акции за да освободиш пари за новите ракети,а кой ще е този?Извинявай без да искам да обидя тебе,защото от две думи си ми симпатичен-както и Ексимператора-но тука се появява ефекта на пирамидалните структури,когато свободните пари се изчерпват или чакат,но не влизат на БФБ!

Коментар

По-добре четете какво ви казва Михаил Семьонович.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

И кой ще назначиш на мястото ми, правратаджийо?
        Дарт Вейдър ли?

Коментар

Не знам (а и не искам, защото всеки има право на лично мнение) как да те убеждавам, но собствените ми наблюдения са, че никой в момента не продава и не излиза от пазара. Само чака да дойде корекцията и купува отново, този път "новите ракети" (доколко са качествени изобщо не искам да дискутирам - аз доста често ги плюя, но това не значи че си затварям очите пред фактите). След като цената на съответните "ракети" достигне пределен максимум започва да се търси по-дългосрочен инвеститор като цената вече е абсолютно бетонирана отдолу. И после пак отново. Факта, че никой не напуска пазара (засега), за мен е показателен за посоката в близките седмици/месеци. По-надалеч в последните 2 г. рядко съм си позволявал да прогнозирам. Отдавна смятам, че все повече дружества са ПРЕМИНАЛИ всякакви норми на оптимизъм. Но виждам много нови и доскоро тотално извън пазара ИП и банки, които изливат нелоши суми и не показват особени признаци на изчерпване.
          Настоящото мнение е лична прогноза и не представлява инвестиционен съвет или препоръка за покупка ил

Коментар

Тебе те понижих в наместник,ЕКСИМПЕРАТОРЕ и ще станеш като Юстиниян Втори Риномет-т.е.ще ти дадем възможност пак да се върнеш на трона но трябва доказателства първо!

Коментар

Мечокът:
              1. Знае какво говори
              2. Не ми е наместник

Коментар

Абе мечка стига с тез митове че големите пари чакали и непрекъснато влизали повече папи!Това в относителни стойности е така ,но погледнато в цифрово изражение е като ръста на БВП на България,всяка година с по 5 %-дай боже,но ни трябват по 100% още десетина-педнадесет години да настигнем мегаломангалите гърци например,а там средното съотношение Р/Е в дружествата на индекса им е колкото при нас в СОФИКС-а,а сега може да сме ги минали!Хайде убедете ме ,че всичко е наред,ама с ЦИФРИ,а не с алабализмите на Имперския наместник в БФБ!

Коментар

Браво, Мечок, каза им го. ))

Коментар

Докато притока на свежи пари продължава няма как да има срив. И не се залъгвайте с късите продажби - от тях най-лесно се губи. 1998г. цените паднаха лесно защото нямаше никакво търсене (спомням се как инвеститорите се избиваха за по 20-30 броя БТХ, Фармация или БЛАБТ, а като се появиха количества по 1000-2000 бр. се оказа, че няма кой да ги купи. Нещо повече, нямаше кой да купува 3 години! Слаби бяха тогава и посредниците и спекулантите, много бързо приключи всичко. Но сега не е точно същото - много милиони (все още) чакат да влязат на пазара. Те ще освободят други милиони (на продавачите), които също ще чакат да влязат, е да - с 20-30% по-евтино (но това не е края на света). Все по-дълбоки корекции - да, но тотален срив докато политическото и икономическото развитие е благоприятно - едва ли.
                    Настоящото мнение е лична прогноза и не представлява инвестиционен съвет или препоръка за покупка ил

Коментар

Ти на мене? Интересно - в коя дисциплина?

Коментар

Не плачи, де, не плачи!!!

Надявам се само да не си мой фен.

Коментар

Puk ti da znaesh az kakvi dvojki bih ti nashibal!!! )))

Коментар

hahahahah ))))))))))) MUKAAA!

Коментар

Ако бях ти преподавал, бати двойките щях да ти шибам заради правописът.

Коментар

Gubrkam te be Imperatore, tolkova li ne se usestash, nali si bil dasul tolkova godini, chak si sviknal s tova da te gubarkat i veche ne se usestash )) Druj gi zdravo akziikite, drujjjj )))) Op, st epadne edna, druujjjj!

Коментар

Working...
                                X