IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Опомнянето на пазара идва скоро

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Опомнянето на пазара идва скоро

Като си нямаш нищо, де се буташ?

Нищо няма да ти дам.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Abe az v momenta nisto ne si durja, ne te znam ti kakvo si durjish )))))))) hehehehe
      Druga mi e misulta, az tova koeto ti durjish iskam da ti go zaema i da ti go prodammmmm! ))

Коментар

Аха, моите дружества били задръстени...
        Интересно ти какво държиш, видра такава?

Мани ги, Шейхът, кой не му стиска, да бяга, да продава, да къта кинтите под дюшечето - пък ний ще грабим!!! )

Коментар

Dajte da napravim klub na fenovete na kusite prodajbi Majtapa nastrana, vreme e veche, iskam da si zaema njakolko hiljadi akziiki na njakoja "blueee chip" company i da ja skusam ot short )) Ama iskam i Put-ove da si kupja, leleee, kuv kupon ste stane... Imperatorcho ste moje da si napazaruva v kraja na kupona (nie ste mu kajem, kato se naluduvame) ako sa mu ostanali parichki, s tozi shirok portfeil ot zadrusteni drujestva kojto durji v momenta, ste padne div kupon )))

Коментар

Абе мани Императоре! Занимавам се с тъпи песимисти

Коментар

Здравей, Шейхът, де се губиш?

Коментар

• полезни спомени

време ме е да разрещат short selling само така ще може да се предпаи пазара до някаква степен от срив

Коментар

• полезни спомени

Spekulant,spomenite sa hubavo ne6to,no deistvitelnosta v momenta e korenno razli4na.V godinite,za koito govori6 sled sriva v zenite, targoviata s akcii bukvalno spria.I vsa6tnost tova be6e istinskiiat problem,a ne samiiya sriv.SRIV v daden neizvesten(pone za men) moment-DA,NO spirane na targoviyata-tvardo NEVAZMOJNO!Asled sriva -neizbejno NAGORE!!!

Коментар

• въпрос към La Salle

То дори мажоритаря на Софарма не може да смогне да продава та "големите играчи" с по 2 хил. лева ще срутят пазара

Коментар

• въпрос към La Salle

цитирам: " никой голям инвеститор няма да тръгне да продава с пазарни поръчки"
                      добре, как си представяш примерно ако някоя позиция се търгува на нива около 12 лева, а блокови сделки се сключват на 5-6 лева ...

Коментар

Да, така или иначе ще се смряскаме.

Коментар

"Погледнато в най-голям мащаб, ръстът вечен е"
                          Вярно е но, погледнато в най-голям мащаб всички сме мъртви.

Коментар

Погледнато в най-голям мащаб, ръстът вечен е. Но и корекциите /временни, но често много болезнени/ неминуеми са.
                            А паниката е позната още от гибелта на лалетоманията в Холандия през... 17 или 18 век ли беше...

Коментар

• полезни спомени

Някой от вас помни ли големия срив след 1998г? Ами по-рано, след 1995г.?
                              Аз помня и двата, защото съм на пазара от самото начало. Повярвайте, неприятно е. Нямате представа как се разраства паниката и как за броени седмици изчезва всичко. Все едно никога не е имало такъв бизнес.
                              Сега мисля ситуацията е по-друга. Предпоставки за масов срив още няма. Отделни позиции - да, но не общо.
                              Но трябва да сме предпазливи. Няма вечен ръст. Никакви закони или надзор на КФН не могат да предпазят инвеститорите от загуба заради движения на пазара.

Коментар

За 6 месеца напред не знам, ама за 7-10 дни бих продал сега късо HIMKO с цел 0.69 - 0.75.
                                He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

Working...
                                X