If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
fenaa
Опомнянето на пазара идва скоро
Abe az v momenta nisto ne si durja, ne te znam ti kakvo si durjish )))))))) hehehehe
Druga mi e misulta, az tova koeto ti durjish iskam da ti go zaema i da ti go prodammmmm! ))
Аха, моите дружества били задръстени...
Интересно ти какво държиш, видра такава?
Мани ги, Шейхът, кой не му стиска, да бяга, да продава, да къта кинтите под дюшечето - пък ний ще грабим!!! )
Коментар
fenaa
Опомнянето на пазара идва скоро
Dajte da napravim klub na fenovete na kusite prodajbi Majtapa nastrana, vreme e veche, iskam da si zaema njakolko hiljadi akziiki na njakoja "blueee chip" company i da ja skusam ot short )) Ama iskam i Put-ove da si kupja, leleee, kuv kupon ste stane... Imperatorcho ste moje da si napazaruva v kraja na kupona (nie ste mu kajem, kato se naluduvame) ako sa mu ostanali parichki, s tozi shirok portfeil ot zadrusteni drujestva kojto durji v momenta, ste padne div kupon )))
Spekulant,spomenite sa hubavo ne6to,no deistvitelnosta v momenta e korenno razli4na.V godinite,za koito govori6 sled sriva v zenite, targoviata s akcii bukvalno spria.I vsa6tnost tova be6e istinskiiat problem,a ne samiiya sriv.SRIV v daden neizvesten(pone za men) moment-DA,NO spirane na targoviyata-tvardo NEVAZMOJNO!Asled sriva -neizbejno NAGORE!!!
То дори мажоритаря на Софарма не може да смогне да продава та "големите играчи" с по 2 хил. лева ще срутят пазара
Коментар
Архимед
въпрос към La Salle
цитирам: " никой голям инвеститор няма да тръгне да продава с пазарни поръчки"
добре, как си представяш примерно ако някоя позиция се търгува на нива около 12 лева, а блокови сделки се сключват на 5-6 лева ...
Погледнато в най-голям мащаб, ръстът вечен е. Но и корекциите /временни, но често много болезнени/ неминуеми са.
А паниката е позната още от гибелта на лалетоманията в Холандия през... 17 или 18 век ли беше...
Коментар
спекулаант
полезни спомени
Някой от вас помни ли големия срив след 1998г? Ами по-рано, след 1995г.?
Аз помня и двата, защото съм на пазара от самото начало. Повярвайте, неприятно е. Нямате представа как се разраства паниката и как за броени седмици изчезва всичко. Все едно никога не е имало такъв бизнес.
Сега мисля ситуацията е по-друга. Предпоставки за масов срив още няма. Отделни позиции - да, но не общо.
Но трябва да сме предпазливи. Няма вечен ръст. Никакви закони или надзор на КФН не могат да предпазят инвеститорите от загуба заради движения на пазара.
Коментар