IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да дойдат мечките

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Слънчев вятър
    Мали на една мечка кво ебане и хвърлих тия дни
    SOFIX, ей тва откога те питам значи ей убаво свърши историята, браво да се обичат видовете

.....и да се пре..ват!

Коментар

• Първоначално изпратено от Слънчев вятър
      Мали на една мечка кво ебане и хвърлих тия дни
      SOFIX, ей тва откога те питам значи ей убаво свърши историята, браво
      Батка тая вечер яко се напомпих със смокиньова та за тва пиша глупости из форума

Коментар

• Мали на една мечка кво ебане и хвърлих тия дни
        SOFIX, ей тва откога те питам значи ей убаво свърши историята, браво да се обичат видовете

Коментар

• cobos4e, следващия път като дадеме растеж, гледай да си кешираш по малко, хем профилактично за резерв, хем че да не слизаш много надолу, ако случайно некой запее за балони и др. канцонети то човек се учи най-добре от опит, нема страшно

Коментар

• Мали на една мечка кво ебане и хвърлих тия дни

Коментар

• Първоначално изпратено от kamacho
              Първоначално изпратено от cobos4e
              Едва ли чешешти езиците си тук ще обърнем посоката с "масово" пазаруване.........
              Първоначално изпратено от vhk
              Първоначално изпратено от съни(тя)
              Първоначално изпратено от B.Graham
              Корекцията ще е до събота а не до Нова година.
              Повтори го няколко пъти, дано го проумеят повече хора....защо))
              Повтарянето не върши работа , работа върши купуването затова ако от утре започнете масирано да купувате ще се вдигнат и цените но въпроса е имате ли достатъчно кеш за тази работа .Успех и умната !

Казваме заклинания за гонене на мечки
              Е добре вкл. и аз........ че доста слязох надолу
              Не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от cobos4e
                Едва ли чешешти езиците си тук ще обърнем посоката с "масово" пазаруване.........
                Повтарянето не върши работа , работа върши купуването затова ако от утре започнете масирано да купувате ще се вдигнат и цените но въпроса е имате ли достатъчно кеш за тази работа .Успех и умната !

Казваме заклинания за гонене на мечки

Коментар

• Едва ли чешешти езиците си тук ще обърнем посоката с "масово" пазаруване.........
                  Не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя)

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham

Коментар

• Първоначално изпратено от Ford
                        Първоначално изпратено от kamacho
                        Ти направо ме докара до отчаяние.Добре че купувам ОЦК да имам олово да се гръмна
                        искам на всичките учасници в ОЦК за Нова година да ни направят куршуми, после ние си знаем

Става става тъкмо да ни пазят от урокиОсвен това и от стреса да се избавим.Аз като гледам как съм се стреснал чак днес заспах на кобоса от притеснение та реших вместо да се изкривявам на фотьойла да си легна на леглото да си поспа до края на сесията.

Коментар

• Времето от четвъртък застудява доста, та мечките отиват да спят примерно от петък или събота а в понеделник всички ще са леш.
                          Та всичко е от времето де.
                          Не се бъзи-кай !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от kamacho
                            Ти направо ме докара до отчаяние.Добре че купувам ОЦК да имам олово да се гръмна
                            искам на всичките учасници в ОЦК за Нова година да ни направят куршуми, после ние си знаем

Коментар

• Сега ако ми кажеш откъде мога да измъкна още пари и за цинково пардесю цена няма да имаш.Вече и отличният ми кредитен рейтинг не върши работа отвсякъде съм минал

Коментар

• Лично аз чакам някой лев премия за края на годината и дано се запазят сегашните нива за да вкарам някой лев мисля повечето от вас имат такива намерения
                                Не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Working...
                                X