If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
cobos4e, следващия път като дадеме растеж, гледай да си кешираш по малко, хем профилактично за резерв, хем че да не слизаш много надолу, ако случайно некой запее за балони и др. канцонети то човек се учи най-добре от опит, нема страшно
Едва ли чешешти езиците си тук ще обърнем посоката с "масово" пазаруване.........
Първоначално изпратено от vhk
Първоначално изпратено от съни(тя)
Първоначално изпратено от B.Graham
Корекцията ще е до събота а не до Нова година.
Повтори го няколко пъти, дано го проумеят повече хора....защо))
Повтарянето не върши работа , работа върши купуването затова ако от утре започнете масирано да купувате ще се вдигнат и цените но въпроса е имате ли достатъчно кеш за тази работа .Успех и умната !
Казваме заклинания за гонене на мечки
Е добре вкл. и аз........ че доста слязох надолу
Не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
Едва ли чешешти езиците си тук ще обърнем посоката с "масово" пазаруване.........
Повтарянето не върши работа , работа върши купуването затова ако от утре започнете масирано да купувате ще се вдигнат и цените но въпроса е имате ли достатъчно кеш за тази работа .Успех и умната !
Не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
Ти направо ме докара до отчаяние.Добре че купувам ОЦК да имам олово да се гръмна
искам на всичките учасници в ОЦК за Нова година да ни направят куршуми, после ние си знаем
Става става тъкмо да ни пазят от урокиОсвен това и от стреса да се избавим.Аз като гледам как съм се стреснал чак днес заспах на кобоса от притеснение та реших вместо да се изкривявам на фотьойла да си легна на леглото да си поспа до края на сесията.
Времето от четвъртък застудява доста, та мечките отиват да спят примерно от петък или събота а в понеделник всички ще са леш.
Та всичко е от времето де.
Сега ако ми кажеш откъде мога да измъкна още пари и за цинково пардесю цена няма да имаш.Вече и отличният ми кредитен рейтинг не върши работа отвсякъде съм минал
Лично аз чакам някой лев премия за края на годината и дано се запазят сегашните нива за да вкарам някой лев мисля повечето от вас имат такива намерения
Коментар