If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Месец декември на фондовите борси в цял свят е съпроводен от т.н. предновогодишно рали, поради оптимизма свързан с новогодишните очаквания .При нас в момента имаме срив което за мен е предвестник на лоша нова 2008 година за БФБ.
Че какво му е лошото да сме в корекция до НГ? Тамън ще имаме време да пазаруваме спокойно без да бързаме. Внимателно - ще гледаме зъбите, копитата... че с куц кон като обърне тренда е лошо
Предполагам, че някои хора освобождават кеш не само за Зърнени Храни, но и за вторичната търговия на Трейс, така че е нормално дори още малко да продължим надолу (не че го искам).
Но ако после твърде бързо изригнем, през пролетта ще ни дойде нова корекция - не толкова бърза, но по-продължителна. Затова по-устойчив ще е пазара, ако бавно, но сигурно възстановим и чак годишните отчети да покажат дали рогът е редно да прободе лапата, или тя да му позатъпи острия връх
Зависи, много народ смяташе да излезе тогава. В темата за комплекса от затворен тип Уинслоу има няколко, който чакат да премине корекцията, че февруари трябвало да си плащат апартаментите там, вече били капарирали. Май доста народ вече е наместил очакваните печалби.
Според мен тогава ше имаме ново дъно. Разбира се може и да греша.
Неграмотен, смятам, че голяма част от спекулативния капитал, вложен в НИ излиза вече оттам с добра печалба и ще се насочи към БФБ в разнообразни варианти на инвестиране в КИС или Кобос
Коментар
Negramoten
Първоначално изпратено от Abritus
Ами никакво дъно, а само върхове, просто корекцията отиде няколко месеца напред и съответно ръстежа разбира се. Аз също очаквах февруари да падаме, но се оказа ноември, няма лошо, поне след празниците ще очакваме нагоре да вървим, а не надолу.
Зависи, много народ смяташе да излезе тогава. В темата за комплекса от затворен тип Уинслоу има няколко, който чакат да премине корекцията, че февруари трябвало да си плащат апартаментите там, вече били капарирали. Май доста народ вече е наместил очакваните печалби.
Според мен тогава ше имаме ново дъно. Разбира се може и да греша.
Лошото е, че идва февруари, месецът през който повечето от нас очакваха да има корекция, а още не сме се оправили от сегашната. Какво ли дъно ще имаме тогава?
Ами никакво дъно, а само върхове, просто корекцията отиде няколко месеца напред и съответно ръстежа разбира се. Аз също очаквах февруари да падаме, но се оказа ноември, няма лошо, поне след празниците ще очакваме нагоре да вървим, а не надолу.
Коментар
Negramoten
Лошото е, че идва февруари, месецът през който повечето от нас очакваха да има корекция, а още не сме се оправили от сегашната. Какво ли дъно ще имаме тогава?
Коментар