Ти направо ме докара до отчаяние.Добре че купувам ОЦК да имам олово да се гръмна
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да дойдат мечките
Collapse
X
-
Предполагам, че някои хора освобождават кеш не само за Зърнени Храни, но и за вторичната търговия на Трейс, така че е нормално дори още малко да продължим надолу (не че го искам).
Но ако после твърде бързо изригнем, през пролетта ще ни дойде нова корекция - не толкова бърза, но по-продължителна. Затова по-устойчив ще е пазара, ако бавно, но сигурно възстановим и чак годишните отчети да покажат дали рогът е редно да прободе лапата, или тя да му позатъпи острия връх
Коментар
-
Зависи, много народ смяташе да излезе тогава. В темата за комплекса от затворен тип Уинслоу има няколко, който чакат да премине корекцията, че февруари трябвало да си плащат апартаментите там, вече били капарирали. Май доста народ вече е наместил очакваните печалби.
Според мен тогава ше имаме ново дъно. Разбира се може и да греша.
Коментар
-
Negramoten
Първоначално изпратено от AbritusАми никакво дъно, а само върхове, просто корекцията отиде няколко месеца напред и съответно ръстежа разбира се. Аз също очаквах февруари да падаме, но се оказа ноември, няма лошо, поне след празниците ще очакваме нагоре да вървим, а не надолу.
Според мен тогава ше имаме ново дъно. Разбира се може и да греша.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Negramoten
Лошото е, че идва февруари, месецът през който повечето от нас очакваха да има корекция, а още не сме се оправили от сегашната. Какво ли дъно ще имаме тогава?
Коментар
-
Negramoten
Лошото е, че идва февруари, месецът през който повечето от нас очакваха да има корекция, а още не сме се оправили от сегашната. Какво ли дъно ще имаме тогава?
Коментар
Коментар