IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да дойдат мечките

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ти направо ме докара до отчаяние.Добре че купувам ОЦК да имам олово да се гръмна

Коментар

• Месец декември на фондовите борси в цял свят е съпроводен от т.н. предновогодишно рали, поради оптимизма свързан с новогодишните очаквания .При нас в момента имаме срив което за мен е предвестник на лоша нова 2008 година за БФБ.

Коментар

• Корекцията ще е до събота а не до Нова година.
        Life won't wait for you.

Коментар

• Че какво му е лошото да сме в корекция до НГ? Тамън ще имаме време да пазаруваме спокойно без да бързаме. Внимателно - ще гледаме зъбите, копитата... че с куц кон като обърне тренда е лошо

Коментар

• Предполагам, че някои хора освобождават кеш не само за Зърнени Храни, но и за вторичната търговия на Трейс, така че е нормално дори още малко да продължим надолу (не че го искам).
            Но ако после твърде бързо изригнем, през пролетта ще ни дойде нова корекция - не толкова бърза, но по-продължителна. Затова по-устойчив ще е пазара, ако бавно, но сигурно възстановим и чак годишните отчети да покажат дали рогът е редно да прободе лапата, или тя да му позатъпи острия връх

Коментар

• да сменим името на темата на "ДА СИ ХОДЯТ МЕЧКИТЕ"
              http://milom.blog.bg/

Коментар

• Зависи, много народ смяташе да излезе тогава. В темата за комплекса от затворен тип Уинслоу има няколко, който чакат да премине корекцията, че февруари трябвало да си плащат апартаментите там, вече били капарирали. Май доста народ вече е наместил очакваните печалби.
                Според мен тогава ше имаме ново дъно. Разбира се може и да греша.
                Negramoten, greshish.

Коментар

• Неграмотен, смятам, че голяма част от спекулативния капитал, вложен в НИ излиза вече оттам с добра печалба и ще се насочи към БФБ в разнообразни варианти на инвестиране в КИС или Кобос

Коментар

• Първоначално изпратено от Abritus
                    Ами никакво дъно, а само върхове, просто корекцията отиде няколко месеца напред и съответно ръстежа разбира се. Аз също очаквах февруари да падаме, но се оказа ноември, няма лошо, поне след празниците ще очакваме нагоре да вървим, а не надолу.
                    Зависи, много народ смяташе да излезе тогава. В темата за комплекса от затворен тип Уинслоу има няколко, който чакат да премине корекцията, че февруари трябвало да си плащат апартаментите там, вече били капарирали. Май доста народ вече е наместил очакваните печалби.
                    Според мен тогава ше имаме ново дъно. Разбира се може и да греша.

Коментар

• Първоначално изпратено от plus
                      Da vidim kakvo shte se sluchi megdu 17 i 21 .
                      To kakvoto shte se sluchva shte zapochne oshte ot 15 -ti -- niama da chaka 17 -ti.

Коментар

• Da vidim kakvo shte se sluchi megdu 17 i 21 .

Коментар

• Първоначално изпратено от Negramoten

Лошото е, че идва февруари, месецът през който повечето от нас очакваха да има корекция, а още не сме се оправили от сегашната. Какво ли дъно ще имаме тогава?
                          Ами никакво дъно, а само върхове, просто корекцията отиде няколко месеца напред и съответно ръстежа разбира се. Аз също очаквах февруари да падаме, но се оказа ноември, няма лошо, поне след празниците ще очакваме нагоре да вървим, а не надолу.

Коментар

• Лошото е, че идва февруари, месецът през който повечето от нас очакваха да има корекция, а още не сме се оправили от сегашната. Какво ли дъно ще имаме тогава?

Коментар

• Първоначално изпратено от Слънчев вятър
                              така че както предполага Франки, може и да минеме само с още 10тина дена, а не се знае дали и по-малко
                              Ветре, ами то след 10 дена е последният борсов ден за декември - 21, така че край на мечешкия месец и Софиксът до Новата 2008 ще е непоклатим!

Коментар

• ...Ако ние го правехме всеки път ехееее сега щяхме с теб да си пием мартинито на Хаваите
                                дааа мечкарска работа размечтахме се ...

Коментар

Working...
                                X