IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да дойдат мечките

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Amatyor
    който го е изпуснал (филма де), ще го пускат по кината - премиерно !!!
    Кога))))

А любителите на мечки да си потърсят филма на Жан Жак Ано - "Мечката".
    На мен не ми се привиждат страшни мечки, затова сядам да си чета Мечо Пух - умно мече си е и има какво да се научи))))

Коментар

• VMESTO DJADO KOLEDA - BABA MECA S OSTRITE ZUBI- HA-HA

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro
        MAI DOIDOHA NAI STRA6NITE ME4KI- BELI I KRUVOJADNI. TE NE SPJAT I ZIMEN SUN- DANO NA PROLET DA SI OTIDAT- HA-HA-HA
        tuka ve4e sme vuv faza me4ki vs. me4ki:

--------------------------------------------------------------------
        no koito drazni bokovete, skoro i tova shte mu se slu4i!!!
        Bikut proshtava, NO NE ZABRAVQ!!!
        I NE ZABAVQ!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro
          MAI DOIDOHA NAI STRA6NITE ME4KI- BELI I KRUVOJADNI. TE NE SPJAT I ZIMEN SUN- DANO NA PROLET DA SI OTIDAT- HA-HA-HA
          ААУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ

Коментар

• MAI DOIDOHA NAI STRA6NITE ME4KI- BELI I KRUVOJADNI. TE NE SPJAT I ZIMEN SUN- DANO NA PROLET DA SI OTIDAT- HA-HA-HA

Коментар

• http://www.banker.bg/?Issue=756&Sect...&Article=31721
              http://milom.blog.bg/

Коментар

• който го е изпуснал (филма де), ще го пускат по кината - премиерно !!!

Коментар

• Афтъре, понекой път уцелвам на филм

Коментар

• Първоначално изпратено от Слънчев вятър
                    имаше една турска комедия - много известна при тех комедия мисла отпреди 2 г. даваха как през турското робство прадядото на главния герой беше оправил некакъв робот на извънземни та може балканците да си имат хормона в резерв, особено в екстремни случаи на борсата
                    :-))))))))))

Коментар

• Тоя филм ще да е класика

Коментар

• Ветре,

Учуден съм че си гледал G.O.R.A. ...

Аз друго си спомням ... че балканецът намери чалъма ... нагласи чарковете и оправи работата ... а него целия филм така и не успяха да го опънат ...

Коментар

• имаше една турска комедия - много известна при тех комедия мисла отпреди 2 г. даваха как през турското робство прадядото на главния герой беше оправил некакъв робот на извънземни та може балканците да си имат хормона в резерв, особено в екстремни случаи на борсата

Коментар

• Нали го знаете оня стар виц "меца на цепеца". Мечката гонела заека, гонила го, той взел да се умаря и видял едно чаталесто дърво и минал оттам. Последвайки го мечката и се заклещила. Заека минал изотзад и е наебал. След малко минал вълка, попитал мецо кво правиш тука, тя му разправила. Той е попитал дали може да е наебе. А тя - еби, па не питай. Така и лисугера минал и т.н. (забравих първи да не беше ловеца, все тая). Та както казва Слънчев вятър да се обичат видовете.

Коментар

• B.Graham написа:
                              Корекцията ще е до събота а не до Нова година.
                              B.Graham е най-точен според мен. Забелязъл съм при ИПО-а никога не се кешира до последния момент. Дори пролетта възходящия тренд започна между ипо-та на двете банки, без да дочака края на заявки, записвания и плащания на ПИБ, което ме изненада. То и сега има пари за инвестиции, но купувачите се научиха да чакат изсипвания и "извиват ръце", накрая ще има струпвания и скачане в движение на влака.

Коментар

• СОФИКС никой нема да те съди ако си прекалил с некоя мечка ако й е харесало нема лошо

Коментар

Working...
                                X