IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да дойдат мечките

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• V povecheto sluchai,tezi pishman lovci imat pochti gotova cel.
    Nali si plashtat jko za tazi izvratenia.Pochti vsichko im e naglaseno.
    Edva li e trugnal da j sledi,da j debne i t.n...Ne im znam tochno murafetite.No vsjko deistvie ragda protivodeistvie.Taka che da ne se sreshtnat s mechkata v njkoi drug givot,kudeto rolite moge da sa razmeneni.

Коментар

• Първоначално изпратено от Слънчев вятър
      Joan, да не го коментираме, анакондата може да го лапне, да му спести мъките
      mani 6a se otrovi gorkoto jivotno :-)

Коментар

• Joan, да не го коментираме, анакондата може да го лапне, да му спести мъките

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
          Първоначално изпратено от Joan
          Първоначално изпратено от MILOM
          Първоначално изпратено от B.Graham
          http://www.standartnews.com/bg/leading_pic.php?d=2007-12-13
          Това ги чака мечките.....а иначе тоя олигофрен с пушката е за одиране жив.
          Много насериозно е взел заканите ни към мечките,но е объркал породите ИДИОТА.
          Абе те са на изчезване и са защитени навсякъде, където ги има, доколкото знам. На този идиот кой му разреши да стреля по бяла мечка?! Аааа, как не се сетих - за 60 бона и по човек ще ти разрешат да стреляш, даже и в "бялата държава" Канада

И анакондите са защитени, ама и там като заиграят доларите...

Егати тъпото издание е т'ва Стандарт.
          Нали и адв. Бай Ганьо Борат Патков е ловец.Как няма да пуснат снимката.
          Ама вярно е идиот тоя - как самодоволно гледа в обектива над окървавената мечка.. Абе к'ви комплекси избиват тия, какъв е тоя мерак да убиваш животни?! Да си ескимос и да убиеш мечката, за да се нахраниш - айде... Ама тоя мечка няма да яде - или знам ли го..... Може би и анакондите ще ги яде.

А как ми се ще да се изправи тоя майстор срещу мечката без пушка - пък аз да гледкам Едни садистични видения ми минават пред очите..... Тези тромави животни бягат изключително бързо, между другото - със сигурност по-бързо от пишман-ловеца

Коментар

• SOFIX към 1800 за годината ми изглежда мираж, лошо, по добре тогава да направим катастрофа - под 1000 да го смъгнем

Коментар

• Днес мен най-много ме нагазиха,...май.

Коментар

• Katastrofata ste blesne oste po-qsno sled nova godina.

Коментар

• Първоначално изпратено от Joan
                  Първоначално изпратено от MILOM
                  Абе те са на изчезване и са защитени навсякъде, където ги има, доколкото знам. На този идиот кой му разреши да стреля по бяла мечка?! Аааа, как не се сетих - за 60 бона и по човек ще ти разрешат да стреляш, даже и в "бялата държава" Канада

Нали и адв. Бай Ганьо Борат Патков е ловец.Как няма да пуснат снимката.
                  Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                      http://milom.blog.bg/

Коментар

• Graham, ako некой ме насили да заложа в тая битка, бих заложил на анакондата за по-сигурно ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Слънчев вятър
                          Напролет той хуква на лов за анаконди в Боливия
                          нема страшно Graham, у Боливия че си намери майстора Природата знае как да се пази
                          А дано.Може да е малко просташко ама а дано.
                          Life won't wait for you.

Коментар

• Напролет той хуква на лов за анаконди в Боливия
                            нема страшно Graham, у Боливия че си намери майстора Природата знае как да се пази

Коментар

• http://www.standartnews.com/bg/leadi...p?d=2007-12-13
                              Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя)
                                Първоначално изпратено от Amatyor
                                който го е изпуснал (филма де), ще го пускат по кината - премиерно !!!
                                Кога))))

А любителите на мечки да си потърсят филма на Жан Жак Ано - "Мечката".
                                На мен не ми се привиждат страшни мечки, затова сядам да си чета Мечо Пух - умно мече си е и има какво да се научи))))

taka e sunny(she)! Kolkoto pove4e - tolkova pove4e!!!

Коментар

Working...
                                X