IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да дойдат мечките

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Отдавна не ям каквито и да било кренвирши. Като съпоставим цената им с цената на месото, цялото на добра печалба, виждаме че евтиното излиза скъпо?!

Коментар

• Първоначално изпратено от Joan
      Първоначално изпратено от Слънчев вятър
      Тоя още от сега може да го кръстим Венци Ловеца и да му отебем и дружеството и акциите и всичко.....
      с най-големо удоволствие netware, поне това можеме да сториме за майката природа
      Имам гадничкото вътрешно усещане, че и от доста други акции ще трябва да се откажете в името на Майката природа - за съжаление, ловът като хоби май е някъв знак за престиж ли или за богатство.

Защо богатите хора като правило са гадняри или е обратното - зашо все гаднярите забогатяват
      Има една поговорка: " Човек постига толкова, колкото му позволяват чувствата". Такива кретени са абсолютно безчуствени.

Коментар

• Аз вече изпратих мнението си за Венцислав Георгиев на office@bella.bg
        Предлагам ви и вие да пуснете там по някой "комплимент" за него.

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5
          Белла България АД притежава марките Перелик, Сачи, Леки, Белла, Фамилия, Томи, Соларис, Народен....

Направете си съответните изводи и вземете съответните мерки. За мое щастие се оказа, че май единственото нещо от което ще трябва да се откаже моето семейство са корите "Белла", другите неща са долнопробни марки, които и досега не са влизали в кухнята ми

И наистина са заявили намерение да се листнат на БФБ. Да заповядат - очаква ги топло посрещане
          Тия марки(особено саламите) са като чалга клубовете.Като не се посещават(спрат да ги купуват) сменят мебелите и името и пак същия бардак.
          Life won't wait for you.

Коментар

Първоначално изпратено от съни(тя)
            Другият вид животно, освен човека, на което му се случва да убие за удоволствие е шимпанзето....

Снимката е страхотна илюстрация на избиването на комплекси, но в тоя ред на мисли....коридата какво е...
            Еми то нали брат'чед, бе Съни шимпанзето де Много било интелигентно - нали е най-интелигентната маймуна - те до това води интелекта, значи

Ами какво е - същото.... Накрая горкият бик като таралеж набоден с онези джаджи - пики ли са.... А гордият тореадор с един удар на сабята го сваля. Ама поне в коридата има някакво единоборство и на бика му е даден шанс да намуши човека - не е като в лова - с пушка от безопасно разстояние.
            Затова най ме кефят кадрите където някой бик е забил я рога, я копита в някой шибан тореадор.
            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Слънчев вятър
              Тоя още от сега може да го кръстим Венци Ловеца и да му отебем и дружеството и акциите и всичко.....
              с най-големо удоволствие netware, поне това можеме да сториме за майката природа
              Имам гадничкото вътрешно усещане, че и от доста други акции ще трябва да се откажете в името на Майката природа - за съжаление, ловът като хоби май е някъв знак за престиж ли или за богатство.

Защо богатите хора като правило са гадняри или е обратното - зашо все гаднярите забогатяват

Коментар

... Много било интелигентно - нали е най-интелигентната маймуна - те до това води интелекта, значи
                мдаа...
                "хляб и зрелища"

Коментар

• Белла България АД притежава марките Перелик, Сачи, Леки, Белла, Фамилия, Томи, Соларис, Народен....

Направете си съответните изводи и вземете съответните мерки. За мое щастие се оказа, че май единственото нещо от което ще трябва да се откаже моето семейство са корите "Белла", другите неща са долнопробни марки, които и досега не са влизали в кухнята ми

И наистина са заявили намерение да се листнат на БФБ. Да заповядат - очаква ги топло посрещане
                  He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя)
                    Другият вид животно, освен човека, на което му се случва да убие за удоволствие е шимпанзето....

Снимката е страхотна илюстрация на избиването на комплекси, но в тоя ред на мисли....коридата какво е...
                    Еми то нали брат'чед, бе Съни шимпанзето де Много било интелигентно - нали е най-интелигентната маймуна - те до това води интелекта, значи

Ами какво е - същото.... Накрая горкият бик като таралеж набоден с онези джаджи - пики ли са.... А гордият тореадор с един удар на сабята го сваля. Ама поне в коридата има някакво единоборство и на бика му е даден шанс да намуши човека - не е като в лова - с пушка от безопасно разстояние.

Коментар

• Първоначално изпратено от plus
                      V povecheto sluchai,tezi pishman lovci imat pochti gotova cel.
                      Nali si plashtat jko za tazi izvratenia.Pochti vsichko im e naglaseno.
                      Edva li e trugnal da j sledi,da j debne i t.n...Ne im znam tochno murafetite.No vsjko deistvie ragda protivodeistvie.Taka che da ne se sreshtnat s mechkata v njkoi drug givot,kudeto rolite moge da sa razmeneni.
                      Напълно вярно - как си представяш, че ще гледка така, ако е трябвало да я гони и дебне километри в оня студ Тогава тя щеше да го издебне

Дано е вярно това - с прераждането и възмездието. Ама знам ли....

Коментар

• Другият вид животно, освен човека, на което му се случва да убие за удоволствие е шимпанзето....

Коментар

• Първоначално изпратено от Слънчев вятър
                          Joan, да не го коментираме, анакондата може да го лапне, да му спести мъките
                          Де да ставаше толкова лесно А и тези холивудски бози с анаконди, ядящи хора.... Не може, горката, да го лапне, ами ще си ги избива за кеф и това е - щом си плаща! Егати звяра е това човекът (особено някои хора) - аз не знам друго живо същество на света, което да убива за удоволствие!

Абе Космонавт ми изглежда далеч по-достойно хоби , макар и по-скъпичко. Поне има МЕЧТА човекът - да покори Вселената

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5
                            Ветре,

Тоя ловджия не се ли канеше да си листва фирмата на борсата бре? Ако е така, поне ще не спести болезненото разкриване на скъпото му хоби, както стана с Краси Космонавта. Тоя още от сега може да го кръстим Венци Ловеца и да му отебем и дружеството и акциите и всичко..... Баси кретените са се навъдили, че после и парите ми ще искат..... да съм бил инвестирал в скъпите им (а в случая и грозни и безчовечни) хобита. Ай сиктир от тука!
                            твърдо съм "за"

Коментар

• Тоя още от сега може да го кръстим Венци Ловеца и да му отебем и дружеството и акциите и всичко.....

Коментар

• Ветре,

Тоя ловджия не се ли канеше да си листва фирмата на борсата бре? Ако е така, поне ще не спести болезненото разкриване на скъпото му хоби, както стана с Краси Космонавта. Тоя още от сега може да го кръстим Венци Ловеца и да му отебем и дружеството и акциите и всичко..... Баси кретените са се навъдили, че после и парите ми ще искат..... да съм бил инвестирал в скъпите им (а в случая и грозни и безчовечни) хобита. Ай сиктир от тука!
                                He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

Working...
                                X