Отдавна не ям каквито и да било кренвирши. Като съпоставим цената им с цената на месото, цялото на добра печалба, виждаме че евтиното излиза скъпо?!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да дойдат мечките
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от JoanПървоначално изпратено от Слънчев вятърТоя още от сега може да го кръстим Венци Ловеца и да му отебем и дружеството и акциите и всичко.....
Защо богатите хора като правило са гадняри или е обратното - зашо все гаднярите забогатяват
Коментар
-
Аз вече изпратих мнението си за Венцислав Георгиев на office@bella.bg
Предлагам ви и вие да пуснете там по някой "комплимент" за него.
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5Белла България АД притежава марките Перелик, Сачи, Леки, Белла, Фамилия, Томи, Соларис, Народен....
Направете си съответните изводи и вземете съответните мерки. За мое щастие се оказа, че май единственото нещо от което ще трябва да се откаже моето семейство са корите "Белла", другите неща са долнопробни марки, които и досега не са влизали в кухнята ми
И наистина са заявили намерение да се листнат на БФБ. Да заповядат - очаква ги топло посрещанеLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от JoanПървоначално изпратено от съни(тя)Другият вид животно, освен човека, на което му се случва да убие за удоволствие е шимпанзето....
Снимката е страхотна илюстрация на избиването на комплекси, но в тоя ред на мисли....коридата какво е...
Ами какво е - същото.... Накрая горкият бик като таралеж набоден с онези джаджи - пики ли са.... А гордият тореадор с един удар на сабята го сваля. Ама поне в коридата има някакво единоборство и на бика му е даден шанс да намуши човека - не е като в лова - с пушка от безопасно разстояние.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Слънчев вятърТоя още от сега може да го кръстим Венци Ловеца и да му отебем и дружеството и акциите и всичко.....
Защо богатите хора като правило са гадняри или е обратното - зашо все гаднярите забогатяват
Коментар
-
Белла България АД притежава марките Перелик, Сачи, Леки, Белла, Фамилия, Томи, Соларис, Народен....
Направете си съответните изводи и вземете съответните мерки. За мое щастие се оказа, че май единственото нещо от което ще трябва да се откаже моето семейство са корите "Белла", другите неща са долнопробни марки, които и досега не са влизали в кухнята ми
И наистина са заявили намерение да се листнат на БФБ. Да заповядат - очаква ги топло посрещанеHe was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя)Другият вид животно, освен човека, на което му се случва да убие за удоволствие е шимпанзето....
Снимката е страхотна илюстрация на избиването на комплекси, но в тоя ред на мисли....коридата какво е...
Ами какво е - същото.... Накрая горкият бик като таралеж набоден с онези джаджи - пики ли са.... А гордият тореадор с един удар на сабята го сваля. Ама поне в коридата има някакво единоборство и на бика му е даден шанс да намуши човека - не е като в лова - с пушка от безопасно разстояние.
Коментар
-
Първоначално изпратено от plusV povecheto sluchai,tezi pishman lovci imat pochti gotova cel.
Nali si plashtat jko za tazi izvratenia.Pochti vsichko im e naglaseno.
Edva li e trugnal da j sledi,da j debne i t.n...Ne im znam tochno murafetite.No vsjko deistvie ragda protivodeistvie.Taka che da ne se sreshtnat s mechkata v njkoi drug givot,kudeto rolite moge da sa razmeneni.
Дано е вярно това - с прераждането и възмездието. Ама знам ли....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Слънчев вятърJoan, да не го коментираме, анакондата може да го лапне, да му спести мъките
Абе Космонавт ми изглежда далеч по-достойно хоби , макар и по-скъпичко. Поне има МЕЧТА човекът - да покори Вселената
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5Ветре,
Тоя ловджия не се ли канеше да си листва фирмата на борсата бре? Ако е така, поне ще не спести болезненото разкриване на скъпото му хоби, както стана с Краси Космонавта. Тоя още от сега може да го кръстим Венци Ловеца и да му отебем и дружеството и акциите и всичко..... Баси кретените са се навъдили, че после и парите ми ще искат..... да съм бил инвестирал в скъпите им (а в случая и грозни и безчовечни) хобита. Ай сиктир от тука!
Коментар
-
Ветре,
Тоя ловджия не се ли канеше да си листва фирмата на борсата бре? Ако е така, поне ще не спести болезненото разкриване на скъпото му хоби, както стана с Краси Космонавта. Тоя още от сега може да го кръстим Венци Ловеца и да му отебем и дружеството и акциите и всичко..... Баси кретените са се навъдили, че после и парите ми ще искат..... да съм бил инвестирал в скъпите им (а в случая и грозни и безчовечни) хобита. Ай сиктир от тука!He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
Коментар