IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да дойдат мечките

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Обаче помисли си, колко трябва да си прост и анти-бизнесмен за да си спретнеш подобна "реклама" точно преди коледните празници! Когато се разчита на най-голям оборот и си прави сметка какви хора са начело на БЕЛЛА и въобще на бизнеса в България във 90 % от случаите и колко са "умни"
    Jay тея не могат да разберат че изглеждат прости. те се хвалят и трупат точки в очите на останалите "големци" - вижте ме хора-бизнесмени, вие можете ли като мене, с една ръка на шмайзера, с другата в джоба тоя не му пука ни за оборот, ни за бизнес, /не верва, че продуктите му ще спрат да се харчат/ тоя гледа на народа като на свине-консуматори, дано да не мисли че и по тех може да пука некой ден у некоя фаза, знаеш ли я, как стои работата я може и да бъркам разбира се, ама като им вида селските испалнения, това си мисля и от това ме фаща страх, че и аз уж съм човек ама уж де

Коментар

• Първоначално изпратено от Слънчев вятър
      Поздравления Jay, дано им покажеме на тия от "големата" каста, че сме некакво разумно общество. Както каза netware, като се замисля, почти не ги купувам, ама тук-там може да се е случвало, сега вече ги фърлям /понеже и съм запомнил случая/. мога да карам и на хляб и вода ама от тоя нищо нема да купя Ще стискам палци за анакондата
      Трябва да се научим да противостоим на такива свине, Ветре. И въобще не само на него, а на свинщината като цяло. Иначе напълно ще се разтворим в чалга-действителността и ще се слеем с нея. Тогава вече няма да има смисъл съществуването ни като народ.

Подобни снимки са само още едно доказателство, че злото и ненормалното се въприема като достойно за възхищение и като норма.

Коментар

еми затва съм я сложил думата "голема" в кавички тоя само се мисли за голем. А щафетата може да му стане
        Ами я кажи как го виждаш хима, видех че си сложил графика, според теб нагоре ли е или надолу, като гледам тея 130 и днес не спряха да продават, въпреки че доста бройки се изкупиха за деня...
        Обаче помисли си, колко трябва да си прост и анти-бизнесмен за да си спретнеш подобна "реклама" точно преди коледните празници! Когато се разчита на най-голям оборот и си прави сметка какви хора са начело на БЕЛЛА и въобще на бизнеса в България във 90 % от случаите и колко са "умни"
        http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• то да ти кажа, хима се движеше като индекса досега, да видим дали ще се движат заедно...
          /а кампанията на бела, да си я сложат при шпека вече съм показал червения картон/

Коментар

еми затва съм я сложил думата "голема" в кавички тоя само се мисли за голем. А щафетата може да му стане
            Ами я кажи как го виждаш хима, видех че си сложил графика, според теб нагоре ли е или надолу, като гледам тея 130 и днес не спряха, въпреки че доста бройки се изкупиха за деня...
            На хима може би тези дни ще правя по сериозен анализ. Тази графика е по скоро проба засега
            http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• еми затва съм я сложил думата "голема" в кавички тоя само се мисли за голем. А щафетата може да му стане
              Ами я кажи как го виждаш хима, видех че си сложил графика, според теб нагоре ли е или надолу, като гледам тея 130 и днес не спряха да продават, въпреки че доста бройки се изкупиха за деня...

Коментар

Поздравления Jay, дано им покажеме на тия от "големата" каста, че сме некакво разумно общество. Както каза netware, като се замисля, почти не ги купувам, ама тук-там може да се е случвало, сега вече ги фърлям /понеже и съм запомнил случая/. мога да карам и на хляб и вода ама от тоя кретен нищо нема да купя Ще стискам палци за анакондата
                Каква ти голяма каста са тия!?!

Едно е да убиеш животно за храна, друго за кеф! Отворкото сигурно би се наакал ако някой му насочи пушка на него.
                Тези да забравят някога да съм им клиент!
                Да си плюскат шпека, корите и маргарина сами! Впрочем, една щафета шпек могат да си я заврат някъде
                Сега само гледай каква кампания ще подемат БЕЛЛА в защита на този помияр

Коментар

• Поздравления Jay, дано им покажеме на тия от "големата" каста, че сме некакво разумно общество. Както каза netware, като се замисля, почти не ги купувам, ама тук-там може да се е случвало, сега вече ги фърлям /понеже и съм запомнил случая/. мога да карам и на хляб и вода ама от тоя нищо нема да купя Ще стискам палци за анакондата

Коментар

• Първоначално изпратено от milenkk
                    Първоначално изпратено от blah blah
                    Изпрати му любовно послание на адресите по-надолу в страницата. Ето още за лайното:
                    "Венцислав Георгиев съобщи пред българските медии, че в момента бялата кожа се обработва и очаква скоро да му бъде изпратена от Канада."

http://lifestyle.ibox.bg/news/id_1095061025
                    Пратил съм му на гнусния селянин специален поздрав, за големи мъжкари като него дето навремето доматите с колчетата ги е ял и по дърветата се е катерил да бере ябълки за да не умре от глад. Сега вече се нагушил с пари и давай да ходим да трепем бели мечки. Най-жалкото е че в момента Б-я е пълна с такива като него.

Никога няма да си купя повече техен продукт! Смятам да разкажа и на всичките си познати за какво се ползват парите от покупката им!

А ето и продуктите им:

Коментар

• Всички маргарини са много по-опасни от кравето масло, използваните технологии за втвърдяване на растителни масла са такива, че "ползите" от употребата им са несравними с това, което ти "дават",
                      абе тука едни дами казваха как се прави баница, то не е с кори бела ,уфф, не ги разбирам съвсем тези работи, ама маргарини всякакви ерзац...Ми то си е лошо така или иначе - от нищо нещо не става, освен ако е евтито и покрива вкусови усещания, т.е. маскира ментето

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                        Първоначално изпратено от съни(тя)
                        Кажи сега с нашите мечета на борсата к'во да правим)
                        май не искат да си ходят нещо...
                        Надявам се в последните 2-3 дни от годината да си тръгнат
                        А заради тоя педераст изхвърлих почти цяла кутия маргарин "Томи".
                        Според синоптиците и белите мечета са поканени от утре...

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя)
                          Кажи сега с нашите мечета на борсата к'во да правим)
                          май не искат да си ходят нещо...
                          Надявам се в последните 2-3 дни от годината да си тръгнат
                          А заради тоя педераст изхвърлих почти цяла кутия маргарин "Томи".
                          Life won't wait for you.

Коментар

• neshto ot MERRILL

Коментар

• :@

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                                Преди време имаше снимки как пак в Канада пребиват тюленчета с бухалки за да са им незасегнати кожите.После ги одират почти живи.Ебаси държавата.
                                Всичко е за пари. И не само в Канада, за съжаление. А на нас ни се иска да вярваме в прераждането и възмездието.... А ако не повярваме, сигурно трябва да се самоубием.....

Обаче, ако всички жени ревнем, че не щем кожени палта, пак ли ще убиват тюленчетата? И трябва ли да тръгнем голи с плакати по улиците за целта?

П.П. Абе коя идиотка от метресите още иска кожено палто?! Т'ва не е модерно отдавна - други са писъците на модата. Ама тия пак си убиват животните - и не е за палта. Няма спасение....

Коментар

Working...
                                X