IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да дойдат мечките

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• В събота яко са ви газили мечките.Трейсиянската мечка доста е ръмжалаПълно с луди на БФБ.!!

Коментар

• Във връзка с възмущението, което предизвика снимката на господина бизнесмен със застреляната мечка - гледайте това!!!http://video.google.com/videoplay?do...96533661048967 .
      Материал за размисъл върху това в какво чудовище се е превърнал човека...Едно документално филмче. Не го пускайте ако наоколо има деца или хора с лабилна психика и дано предизвика и във вас промяна, както в мен. Поздрави

Коментар

• мечо написа:
        100% е това е лошо
        няма презаписване, само записване
        Ако това е вярно за Зърнени храни утре няма да бъде най успешния ни ден! Дано се лъжа.................................!!!!

Коментар

• Има един мухабет "На умряло куче нож вади" да се снима как е окървавил един от тия па да го признаем!!! http://www.vbox7.com/play:ad369904

Коментар

• Първоначално изпратено от colliers
            Спорд мен човек който успява да продава в тези количества
            (говоря за шефа на БЕЛА) в никакъв случай не е прост, малоумен и т.н (дори за да наеме най-добрите менажери пак му трябва мн акъл)и все пак всеки нов продукт е представен и отигран професионално а този господин се излага уникално с тази история, и си мисля дали този г-н е точно директора на БЕЛА или е само фейса (с вуючо владика) . Някак си мн странно ми се струва супер правилини и супер глупави постъпки едновременно, като че ли са от различни хора извършени
            Не знам дали има някой зад кулисите, знам само, че този юнак е мажоритаря и шефа... Поне според официалните регистри....
            He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Спорд мен човек който успява да продава в тези количества
              (говоря за шефа на БЕЛА) в никакъв случай не е прост, малоумен и т.н (дори за да наеме най-добрите менажери пак му трябва мн акъл)и все пак всеки нов продукт е представен и отигран професионално а този господин се излага уникално с тази история, и си мисля дали този г-н е точно директора на БЕЛА или е само фейса (с вуючо владика) . Някак си мн странно ми се струва супер правилини и супер глупави постъпки едновременно, като че ли са от различни хора извършени

Коментар

• Re: ВЕНЦИ, ЩЕ ТЕ СКЪСАМ!

Първоначално изпратено от romantik
                ВЕНЦИ, ЩЕ ТЕ СКЪСАМ!

Бриджит Бардо

Ловецо мой, седя си аз край печката
                и мисля си за тебе и за мечката!
                За тебе бих съблякла свойта кожа,
                под ножа ти със кеф ще се подложа!
                Ела и бързо ме вземи на мушка,
                че с мъж отдавна, Венци, ми се гушка!
                Ха-ха-ха....., само дето не знам дали е достатъчно мъж човека..... Нали знаеш - голямата пУшка заменя малката пИшка

Коментар

• браво венци

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5

Мда-а-а отдавна казвам аз да направим един "черен списък" на мажоритарите - ей ги тия "мечкарите", космонавта, ще добавим и николайчо с палтото от вълк и още няколко други "зрънца"......

Бахти и простотията вирее в т.нар. "български бизнес"......
                    Аз имам по-конструктивно предложение (според мен, де ) - да направим "бял списък" - на тези мажоритари, които НЕ са фенове на убийствата за удоволствие, нямат ексцентрични и скъпи хобита, и метресите им не носят палта от естествена кожа Така по-малко ще се хабим и списъкът ще е доста по-кратичък от черния, вероятно.......

Проблемът е, при това положение ще остане ли акция от интерес за дребните

Коментар

• Домусчиеви отдавна се хвалят с това. Даже имаха рубрика във всекидневник с описания на техните сафарита.

Коментар

• Netware, трябва да сме по-толерантни с национално отговорния капитал - трудно му е, има да наваксва някъде към 200 години капитализъм и индустриализация

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5
                          Сега да докладвам за мечите дела. Нашият човек явно е изключително прост, щото днес безумния PR продължава в "24 часа". Наистина трябва да си много тъп и голямо парвеню за да се гордееш с това и да плащаш за да го пишат по вестниците. Ето тук може да се запознаете със сагата на мечкоубиеца:

http://www.yvox.net/images/bella1.jpg

и тук: http://www.yvox.net/images/bella2.jpg

А от тук: http://www.standartnews.com/bg/artic...article=212283

може да разберете, че явно фукнята си му е навик на човека. Направо достоен наследник на Краси Космонавта

А пък от горната статия от "24 часа" може да научим и други любопитни неща... Кой друг мислите има в колекциятя си убита бяла мечка??? Не знаете нали ??? Ами нашите стари познайници братята Домусчиеви Пък после се чудим що тоя BIOV е една от най-куците акции, въпреки добрия фундамент......

Мда-а-а отдавна казвам аз да направим един "черен списък" на мажоритарите - ей ги тия "мечкарите", космонавта, ще добавим и николайчо с палтото от вълк и още няколко други "зрънца"......

Ти хубаво си го решил, ама като ги отсеем така се притеснявам, че трябва да затварят БФБ, а ако включим и други посегателства ще съсипем "национално отговорния капитал".

Коментар

• Сега да докладвам за мечите дела. Нашият човек явно е изключително прост, щото днес безумния PR продължава в "24 часа". Наистина трябва да си много тъп и голямо парвеню за да се гордееш с това и да плащаш за да го пишат по вестниците. Ето тук може да се запознаете със сагата на мечкоубиеца:

http://www.yvox.net/images/bella1.jpg

и тук: http://www.yvox.net/images/bella2.jpg

А от тук: http://www.standartnews.com/bg/artic...article=212283

може да разберете, че явно фукнята си му е навик на човека. Направо достоен наследник на Краси Космонавта

А пък от горната статия от "24 часа" може да научим и други любопитни неща... Кой друг мислите има в колекциятя си убита бяла мечка??? Не знаете нали ??? Ами нашите стари познайници братята Домусчиеви Пък после се чудим що тоя BIOV е една от най-куците акции, въпреки добрия фундамент......

Коментар

• ама кой нормален човек би купувал продуктите им.
                              в кремвиршите хранителните вещества са под 10%

не знам дали тези бяха поръчали на технолозите да създадат кремвирши, които да се продават под 1.50 лева на кило?!

те ги създали, но фиаското било, че малко като постоят и започват да се подуват и пръскат. тъй като имало много малко истински вещества вътре, поемали влагата от въздуха и се пръскали

ей с такива боклуци си изкварва парите да стреля горките мечки

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                                Преди време имаше снимки как пак в Канада пребиват тюленчета с бухалки за да са им незасегнати кожите.После ги одират почти живи.Ебаси държавата.
                                Тази снимка е преломна!Като съсипе реномето на продуктите си,представи си акционерите как сте го подредят с крака от столове на годишното събрание....;-))))))))

Коментар

Working...
                                X