Греъм, цял ден не се забравя тази снимка, е дано му се върне! (Не е просташко да му го пожелаем на този) .Пази боже на сляпото да му падне пушка, то дори в този случай няма да прогледне, наскоро едни политически зависими наркомани ми разправяха как им е малко!, че други били направили е хееей! Ми не само "трофеи" на мечки, вълци, елени ... нека си закачат и и един "благороден пенсионер", примерно, може и един прецакан "тийнейджър", ... е, казаха ми как точно се отстрелват и едните и другите уязвими дивечови видове - на маса, на софра, няма тук партии, няма тук идеологии, ние сме един отбор и дружно стреляме срещу вас, после ще се хвалиме с
кого се чифтосаха нашите дъщери и какви отрочета се родиха в чалгалабораторията на тази изкуственосъздадена утроба, наречена "Не искам да ви знам, аз убивам, а вие можете ли????"
кого се чифтосаха нашите дъщери и какви отрочета се родиха в чалгалабораторията на тази изкуственосъздадена утроба, наречена "Не искам да ви знам, аз убивам, а вие можете ли????"
Коментар