IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да дойдат мечките

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• може мобже, да не затвараме под толко

сега сме поне на краткосрочно дъно. останалото ще стане ясно до 2 седмици.

Абе Ветре, ти злато накупи ли си

Коментар

• Чичо Личо - предлагам да спреме леко с майтапите, да станеме серьозни чичо Личо, за да не разтуряме темата мисла си че под 1580 да не зтваряме на индекс, ще видим и Jay как го вижда, може да е още рано разбира се за по-конкретни цифри, така или иначе ще го разберем некой ден

Коментар

• Първоначално изпратено от Слънчев вятър
        Ветре хубаво е, че повдигаш духа на зажаднялите за оптимизъм играчи Но не е ли рано да твърдим, че корекцията е приключила.
        Чичо Личо, духа требва да си е изправен, нема кво да го повдигаме излишно а в другия вариянт можехме да се пошегуваме и така :
        "Така сме ги задъвкали тея мечки че се ядосат най-накрая и че дойдат да ни натрошат елките"
        абе майтапиме се Чичо Личо, всеки е фен на некой от тея два вариянта
        хихихи
        Аз съм за варианта кадето мечките се скриват под елхите и заспиват дълбок и мноооооого продължителен зимен сън

Че на моята възраст...,
        счупят ли ми мечките елхата,
        как да ходя аз за нова по гората.

Коментар

• Ветре хубаво е, че повдигаш духа на зажаднялите за оптимизъм играчи Но не е ли рано да твърдим, че корекцията е приключила.
          Чичо Личо, духа требва да си е изправен, нема кво да го повдигаме излишно а в другия вариянт можехме да се пошегуваме и така :
          "Така сме ги задъвкали тея мечки че се ядосат най-накрая и че дойдат да ни натрошат елките"
          абе майтапиме се Чичо Личо, всеки е фен на некой от тея два вариянта

Коментар

Боби, как сме ги задъвкали, че ги изплашиме тея мечки най-накрая ...

Ветре хубаво е, че повдигаш духа на зажаднялите за оптимизъм играчиНо не е ли рано да твърдим, че корекцията е приключила.
            Ще ми се да е завършила
            Ако не се ограничи до една irregular flat (по моите наблюдения), а се развие като комплексна корекция от 2 или повече формации -не ми се мисли.
            Поздрави на голямото куче

Коментар

• Боби, как сме ги задъвкали, че ги изплашиме тея мечки най-накрая ...

Коментар

• Много хубав анализ Jay Gold
                Според мен образувалата се формация в момента се потвърждава от техническия анализ и е известна като шип за дъно. Аз мисля, че мечото настроение постепенно започва да намалява и бичия оптимизъм се завръща с оглед на бързото възстановяване на пазара вчера и днес. Ясно се вижда че мечките отвели цената надолу не могат да я задържат и има силно импулсивно бичо движение нагоре и зараждащ се оптимизъм в купувачите при което има малка вероятност корекцията да е към своя край, но тъй като тази формация е много рискова не е препоръка за каквото и да било. В краткосрочен период мисля че може да очакваме движение нагоре. Потвърждение е и дивергенцията при RSI индикатора. И най-лошия вариант според мен е ако това е евентуално A вълна, е тогава тежко ни и горко

Коментар

• Първоначално изпратено от Bobi75
                  Abe Jay, не сме ли в момента в Е въ?!

Таз C вълна много сложна и не на място изглежда такава?!
                  Мисля си, че С вълната завърши в края на ноември, като корекцията до тогава беше 3-3-5 вълни.

Коментар

• Abe Jay, не сме ли в момента в Е въ?!

Таз C вълна много сложна и не на място изглежда такава?!

Коментар

• май до 1600 ???

Коментар

• Ако не грешиш, вълна Е до какво дъно ще ни доведе?

Коментар

• [quote="Jay Gould"]
                          Първоначално изпратено от Jay Gould
                          Пуснато на: 17:31:15 ч. | 01.12.2007 Заглавие:

Първоначално изпратено от Jay Gould
                          Първоначално изпратено от kif
                          Jay, не че има кой знае какво значение ама С-то си го начертал чак до 1500 и някак си не е коректна напълно картинката
                          С е до около 1585, а другото надолу е следващата вълна, но червената линия не е вече С вълна и ако забелязваш има питанка накрая.
                          Интересно би било да се види след края на движението какво ще последва.
                          Разбира се може и да греша...

http://www.imagefreehost.com/files/2...232111272.jpeg

Sega, vsichko zavisi ot tova kak shte otvori i zatvori pazaryt v sledvashtite edin-dva dni. Zatova i ima vyprositelna.
                          Vse pak, vylna C e sliazla prekalno nisko, koeto malko me pritesniava otnosno bydeshteto na pazara.

Datite: 30.11, 12.12, 14.12, 18.12, 27.12, ... 09.01.2008, 20.02.2008, 03.03.2008, 01.04.2008, 21.04.2008, 27.01.2009, 10.06.2009г. ... 07.10.2011г. ... 24.07.2015г. ...
                          Пускам отново графиката си от | 22.11 http://forum.investor.bg/viewtopic.p...desc&start=690

http://www.imagefreehost.com/files/2...232111272.jpeg

Днес:

http://www.imagefreehost.com/files/1...396585640.jpeg

Ако сега графичния оператор не ме лъже мисля, че сте направили един силен 3-вълнов модел надолу A-B-C, а вълни D (нагоре) и E (надолу) тепърва предстоят (дано греша тук!), защото спада вече е прекалено голям.
                          По-лош вариант би бил, ако сегашния модел е 5-вълнов и изчисленията ми са грешни, което ще значи 3 нагоре в зиг-заг и силно тепърва развиващо се движение надолу (което ще значи че сега току що завършва една голяма А вълна разбита на 5, а B и C тепърва започват.
                          ....

И при двата варианта обаче, нещата не ми изглеждат много розови.
                          http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Jay Gould попита:
                            Интересува ме обаче Софикс наистина ли е паднал днес до тук:
                            http://www.imagefreehost.com/files/1...396585640.jpeg
                            или графичния оператор нещо пак не показва съвсем вярно???
                            Jay най-ниската му точка на Софикса сякаш беше 1563.93 (hh:mm 3,31) http://bloomberg.com/apps/cbuilder?ticker1=SOFIX:IND

http://bloomberg.com/apps/quote?ticker=SOFIX:IND

Коментар

• Добре де, Jay, то хубаво правиш технически анализ, ама си мисля че днешния ден направо трябва да го изключиш от анализа си.

техническия анализ, малко или много е статистика, а за нуждите на статистиката - крайните екстремуми трябва да се поорязват.

П.С. Всъщност ти ще смяташ накрая днеска по цена затваряне, така че сутрешната дивотия, ще изпадне от сметката.

Коментар

Пепи, немам против и така да е но като казваш 1540 - цена затваряне ли имаш предвид ?
                                Не ветре ,

началото на януари до средата го рисуваме и след това леко леко

нагоре......................годишните отчети, ще са супер все пак,

а и моят технически поглед, това ми показва.........:-))

Успех на всички и след лошото идва винаги по-хубаво! ;-))

Коментар

Working...
                                X