If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Мда, трябва да ви се признае, че сте доста добър г-н Караджов /Джей/, щом улучвате успешно движенията на индекса за нисколиквиден пазар като нашия. Все пак искрено се надявам този път да не познаете /трябва отвреме-навреме да имате пропуск, няма перфектни хора /. Иначе ви пожелавам всичко най-добро в личен план!
kork За плоския данък ще черпим, но нека го минат и на двете четения (не знам мина ли или не) Иначе няма проблем да пием по едно!
А вие мистър Ordinary Man а дано греша, защото ако е вярно много хора ще гризнат дървото още по-сериозно. Още малко преди 01.11 беше разумно за един инвеститор да се изнесе от пазара и да изчака да се уталожат страстите.
Ако сега графичния оператор не ме лъже мисля, че сте направили един силен 3-вълнов модел надолу A-B-C, а вълни D (нагоре) и E (надолу) тепърва предстоят (дано греша тук!), защото спада вече е прекалено голям.
Мда, трябва да ви се признае, че сте доста добър г-н Караджов /Джей/, щом улучвате успешно движенията на индекса за нисколиквиден пазар като нашия. Все пак искрено се надявам този път да не познаете /трябва отвреме-навреме да имате пропуск, няма перфектни хора /. Иначе ви пожелавам всичко най-добро в личен план!
kork За плоския данък ще черпим, но нека го минат и на двете четения (не знам мина ли или не) Иначе няма проблем да пием по едно!
А вие мистър Ordinary Man а дано греша, защото ако е вярно много хора ще гризнат дървото още по-сериозно. Още малко преди 01.11 беше разумно за един инвеститор да се изнесе от пазара и да изчака да се уталожат страстите.
Sorry, obache ne smjatam che pazara v BG moje da se prognozira s metodite na tehnicheskia analiz!
Ей,justpassingby веднъж и с теб да сме на едно мнение
Аз също мисля,че техн. анализ може да ни служи само за справка,но в никакъв случай за причина за взимане или не на инвестиционно решение.Говоря за търговия с акции на БФБ.
Jay,не казвам,че нямаш попадения ама виж нещо софтуера ти може да не наред в този случай,защото при тези цени на акции, фунадамента на БФБ направо кърти
Между другото Jay,май ми дължиш една почерпка,все пак приеха 10% плосък данък
Коментар