IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да дойдат мечките

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Jay Gould
    Първоначално изпратено от Ordinary Man
    Мда, трябва да ви се признае, че сте доста добър г-н Караджов /Джей/, щом улучвате успешно движенията на индекса за нисколиквиден пазар като нашия. Все пак искрено се надявам този път да не познаете /трябва отвреме-навреме да имате пропуск, няма перфектни хора /. Иначе ви пожелавам всичко най-добро в личен план!
    kork За плоския данък ще черпим, но нека го минат и на двете четения (не знам мина ли или не) Иначе няма проблем да пием по едно!

А вие мистър Ordinary Man а дано греша, защото ако е вярно много хора ще гризнат дървото още по-сериозно. Още малко преди 01.11 беше разумно за един инвеститор да се изнесе от пазара и да изчака да се уталожат страстите.

Интересува ме обаче Софикс наистина ли е паднал днес до тук:
    http://www.imagefreehost.com/files/1...396585640.jpeg
    или графичния оператор нещо пак не показва съвсем вярно???

Ок, Jay,не е нещо наложително,само така за протокола напомням

Жив и здрав а питието не е никакъв проблем,има време и за него.

Коментар

Ако сега графичния оператор не ме лъже мисля, че сте направили един силен 3-вълнов модел надолу A-B-C, а вълни D (нагоре) и E (надолу) тепърва предстоят (дано греша тук!), защото спада вече е прекалено голям.
      Мисля, че това е варианта, който и аз предвиждам.

Коментар

• Пепи, немам против и така да е но като казваш 1540 - цена затваряне ли имаш предвид ?

Коментар

• Abe , айде да рисуваме дъно на 1540 и да тръгваме на север леко, леко...;-))

Коментар

• ЪХЪ ...падна до там - 1563.93

Коментар

• 1563 mai e minimuma dnes

Коментар

• http://www.bse-sofia.bg/
                Jay, mожеш да видите Софикса на дневна графика. В 10:27 е бил 1564

Коментар

Първоначално изпратено от Ordinary Man
                  Мда, трябва да ви се признае, че сте доста добър г-н Караджов /Джей/, щом улучвате успешно движенията на индекса за нисколиквиден пазар като нашия. Все пак искрено се надявам този път да не познаете /трябва отвреме-навреме да имате пропуск, няма перфектни хора /. Иначе ви пожелавам всичко най-добро в личен план!
                  kork За плоския данък ще черпим, но нека го минат и на двете четения (не знам мина ли или не) Иначе няма проблем да пием по едно!

А вие мистър Ordinary Man а дано греша, защото ако е вярно много хора ще гризнат дървото още по-сериозно. Още малко преди 01.11 беше разумно за един инвеститор да се изнесе от пазара и да изчака да се уталожат страстите.

Мисля че за момент беше към 1563 - ако не съм грешка.
                  Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от Ordinary Man

http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Мда, трябва да ви се признае, че сте доста добър г-н Караджов /Джей/, щом улучвате успешно движенията на индекса за нисколиквиден пазар като нашия. Все пак искрено се надявам този път да не познаете /трябва отвреме-навреме да имате пропуск, няма перфектни хора /. Иначе ви пожелавам всичко най-добро в личен план!

Коментар

• Първоначално изпратено от justpassingby
                        Sorry, obache ne smjatam che pazara v BG moje da se prognozira s metodite na tehnicheskia analiz!
                        Ей,justpassingby веднъж и с теб да сме на едно мнение
                        Аз също мисля,че техн. анализ може да ни служи само за справка,но в никакъв случай за причина за взимане или не на инвестиционно решение.Говоря за търговия с акции на БФБ.

Jay,не казвам,че нямаш попадения ама виж нещо софтуера ти може да не наред в този случай,защото при тези цени на акции, фунадамента на БФБ направо кърти

Между другото Jay,май ми дължиш една почерпка,все пак приеха 10% плосък данък

Плоският данък вече е факт
                        http://www.dnevnik.bg/show/?storyid=408722

Успех

Коментар

Sorry, obache ne smjatam che pazara v BG moje da se prognozira s metodite na tehnicheskia analiz!
                          А аз не смятам, че който и да било пазар маже...

Коментар

Разходи се назад по темата! Ама доста се разходи! От 146 стр. насам
                            http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Jay, може и да греша, но досега играех по вариант, че около 1580 е дъно, да видим каква ще излезе след половин един месец...

Коментар

• Sorry, obache ne smjatam che pazara v BG moje da se prognozira s metodite na tehnicheskia analiz!

Коментар

Working...
                                X