IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Най-добрите условия за търговия!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Най-добрите условия за търговия!

PK: Просто темата събра стари познати - затова малко я поизместихме

Коментар

driverf1, само за да кажа за държането
      аз не го упреквам а го предизвиквам тогава просто така се получи - 550 пипса, без възможност да ми удари стопа и да спре движението - което си беше готино де.
      А го предизвиквам да се обоснове напред във времето - за дългосрочното държане

Чакай да дочета какво сте писали днес и ако ми хрумне още нещо - пак ще пиша

Ама тука верно се оформи интересна компания )

Коментар

I taka - mnogo prikazki i nikoi ne svetna choveka kade da si otvori account i da si treidva kato bial chovek...

Коментар

driverf1 здравей! Радвам се да те видя във форума. Не се ядосвам, но наистина темата е абсурдна. Що се отнася до целта на създаването и аз имах подобни съмнения. Просто трябва да се погледне в постинга на НОВ, където той сам изрежда условията на повечето посредници, а иначе пита, на кого са най-добри. Струва ми се този въпрос се задава с цел да се вмени на форума, чии са най-добри. Само че тая елементарна хватка не може да заблуди един сериозен трейдър, защото ако си такъв това ще ти е последния проблем, както казах.

1anti здравей и на теб! Ще се опитвам от време на време да бъда полезен с мнението си за пазара.

Поздрави и на Куки, и $. Успех на всички!

Коментар

aaaa, били ми казал, колко ще ти вземат при дълга позиция в EUR/USD с 1 лот от 100 000 в брокера, за който говориш?
            Интересувам се просто от любопитство!

Това е постинга ми от вчера, на който така и не получих отговор!

Коментар

Здравейте,

malkia,не се ядосвай,незная тази тема защо е отворена и от кого,обаче имам големи съмнения относно
              автора.....Преди около една година се опитах да запазя този ник "нов" за един приятел и ми даде
              съобщение,че това авторско име вече е заето.....

Куки,здравей,
              относно дългосрочните позиции,помним,помним.....някой държа май EUR/USD за кратко миналата
              година от април месец до май,освен ако сега не си си променил стратегията.....да не се обидиш ЕЙ.....?

$,хич да не ти пука,с триене нещата не се оправят.....Това е най-лесния начин,човек да избяга от спора
              след като се е изчерпал вече и няма какво да ти каже.....Има възможност трие....,но ако е пред теб
              едвали реакцията ще му бъде такава.....

Към Минаващ:Питал съм ги доста отдавна,но отговора им беше,че тази информация е конфедициална и
              неможе да се разпространава дори и на клиентите им.....Ти си прави изводите.....
              Някой беше постнал изследване за живота на сметките на участниците на FOREX пазара със следните
              резултати:
              През първата година фалират 90% от започналите да търгуват,а през втората година още 5%.....
              По тези данни само 5% от всички започнали остават на пазара,като някои от тях дори печелят добре.
              При това положение Делтасток могат спокойно да играят срещу всеки който отваря позиции при тях
              и съответно с малко по-голям финансов гръб при тази статистика,печалбата им е неизбежна.....

Пожелавам успех на Всички стари и нови trader"s.
              „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
              Джеси Ливърмор

Коментар

KUKUVICA:
                Prez noemvri reshih che zapochva nova valna eur/usd... za dva meseca dalga pozicia napravih 1000 pipsa. I ot dalgi pozicii ima smisal ako hvanesh valnata i slezesh chak kogato tia se razbie!
                Taka che zavisi ot situaciata ne e zadalghitelno vseki den ili za dva tri dni da otkrivash i zakrivash...
                Ia si pomisli ako mivzemaha pipsove za tozi period ot dva meseca kakvo shteshe da se poluchi. A niakoi vzemat-t-t...

Коментар

аха така е, по принцип!
                  днес само металите гледам, макар че не точно златото, а медта и алуминия
                  въпроса е в пробив над 1.2750 - тогава не ми се мисли какви нива може да видим...
                  Но ако консолидира под 1.27 - наистина ще може да се скъси.

приятна вечер от мен

Коментар

Виж златото!
                    Еврото дърпа но златото не качва!
                    Това е добър сигнал за малко къси...
                    Освен и другите неща де

Коментар

$, сори, пропуснал съм или забравил
                      Ами поносимо, откакто започнаха корекциите влизам по-рядко и след повече премисляне на позиция.. преди това купувах при всяка възможност

Коментар

Куки,тук още не ме е надушил оня триещия))))
                        Как е хавата при теб....
                        Аз още края на лятото избягах от "гишето"....... мисля,че ти бях казал за това......

Коментар

• Най-добрите условия за търговия! Za bbb

Towa be6e mnogo zabavno, priznavam si, posmqh se ot sarce!

Коментар

za vuprosa dali sdelkite se skluchvat realno.
                            Smiatam che aaa e prav, sdelkata se izpuniava realno v momenta, kogato se zakrie suotvetnata posizia (t.s. dva dni sled tova). Prez ostanaloto vreme se otkrivat i zakrivat posizii po spot s valior dva dni ot momenta na "skluchvane" na sdelkata. Predi da bude izpulnena realno zajavkata posiziata se zakriva i preotkriva. I taka dokato ne bude zatvorena. Moje da burkam no si mislia che taka beshe, ne che e ot osobeno goliamo znachenie.

Коментар

Гледам сериозните трейдъри са се пренесли тука ))

$, браво, зарязал си сделките "на гише" в Елана?! ))
                              ааа: относно брокера и търговията, каква е тая дългосрочна търговия във форекса? най-дългата позиция, която има смисъл да се държи според мен е 5 дни.
                              Ако си решил да ме оборваш - кажи ми какъв ще е тренда след 6 дни - и ще ме обориш напълно

malkia, здравей и ти приятел

Коментар

fx234 ne sym iskal da te obijdam, no prosto znam za kakvo stava duma, a ti qvno nqma6 predstava. Ne mi kazvaj dovijdane ami mi otogovori na vaprosa, obadi se v Delta, argumentiraj si tezata.

Коментар

Working...
                                X