If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
driverf1, само за да кажа за държането
аз не го упреквам а го предизвиквам тогава просто така се получи - 550 пипса, без възможност да ми удари стопа и да спре движението - което си беше готино де.
А го предизвиквам да се обоснове напред във времето - за дългосрочното държане
Чакай да дочета какво сте писали днес и ако ми хрумне още нещо - пак ще пиша
driverf1 здравей! Радвам се да те видя във форума. Не се ядосвам, но наистина темата е абсурдна. Що се отнася до целта на създаването и аз имах подобни съмнения. Просто трябва да се погледне в постинга на НОВ, където той сам изрежда условията на повечето посредници, а иначе пита, на кого са най-добри. Струва ми се този въпрос се задава с цел да се вмени на форума, чии са най-добри. Само че тая елементарна хватка не може да заблуди един сериозен трейдър, защото ако си такъв това ще ти е последния проблем, както казах.
1anti здравей и на теб! Ще се опитвам от време на време да бъда полезен с мнението си за пазара.
aaaa, били ми казал, колко ще ти вземат при дълга позиция в EUR/USD с 1 лот от 100 000 в брокера, за който говориш?
Интересувам се просто от любопитство!
Това е постинга ми от вчера, на който така и не получих отговор!
malkia,не се ядосвай,незная тази тема защо е отворена и от кого,обаче имам големи съмнения относно
автора.....Преди около една година се опитах да запазя този ник "нов" за един приятел и ми даде
съобщение,че това авторско име вече е заето.....
Куки,здравей,
относно дългосрочните позиции,помним,помним.....някой държа май EUR/USD за кратко миналата
година от април месец до май,освен ако сега не си си променил стратегията.....да не се обидиш ЕЙ.....?
$,хич да не ти пука,с триене нещата не се оправят.....Това е най-лесния начин,човек да избяга от спора
след като се е изчерпал вече и няма какво да ти каже.....Има възможност трие....,но ако е пред теб
едвали реакцията ще му бъде такава.....
Към Минаващ:Питал съм ги доста отдавна,но отговора им беше,че тази информация е конфедициална и
неможе да се разпространава дори и на клиентите им.....Ти си прави изводите.....
Някой беше постнал изследване за живота на сметките на участниците на FOREX пазара със следните
резултати:
През първата година фалират 90% от започналите да търгуват,а през втората година още 5%.....
По тези данни само 5% от всички започнали остават на пазара,като някои от тях дори печелят добре.
При това положение Делтасток могат спокойно да играят срещу всеки който отваря позиции при тях
и съответно с малко по-голям финансов гръб при тази статистика,печалбата им е неизбежна.....
Пожелавам успех на Всички стари и нови trader"s.
„Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
Джеси Ливърмор
KUKUVICA:
Prez noemvri reshih che zapochva nova valna eur/usd... za dva meseca dalga pozicia napravih 1000 pipsa. I ot dalgi pozicii ima smisal ako hvanesh valnata i slezesh chak kogato tia se razbie!
Taka che zavisi ot situaciata ne e zadalghitelno vseki den ili za dva tri dni da otkrivash i zakrivash...
Ia si pomisli ako mivzemaha pipsove za tozi period ot dva meseca kakvo shteshe da se poluchi. A niakoi vzemat-t-t...
аха така е, по принцип!
днес само металите гледам, макар че не точно златото, а медта и алуминия
въпроса е в пробив над 1.2750 - тогава не ми се мисли какви нива може да видим...
Но ако консолидира под 1.27 - наистина ще може да се скъси.
$, сори, пропуснал съм или забравил
Ами поносимо, откакто започнаха корекциите влизам по-рядко и след повече премисляне на позиция.. преди това купувах при всяка възможност
Куки,тук още не ме е надушил оня триещия))))
Как е хавата при теб....
Аз още края на лятото избягах от "гишето"....... мисля,че ти бях казал за това......
Коментар
Минаващ
Най-добрите условия за търговия! Za bbb
Towa be6e mnogo zabavno, priznavam si, posmqh se ot sarce!
za vuprosa dali sdelkite se skluchvat realno.
Smiatam che aaa e prav, sdelkata se izpuniava realno v momenta, kogato se zakrie suotvetnata posizia (t.s. dva dni sled tova). Prez ostanaloto vreme se otkrivat i zakrivat posizii po spot s valior dva dni ot momenta na "skluchvane" na sdelkata. Predi da bude izpulnena realno zajavkata posiziata se zakriva i preotkriva. I taka dokato ne bude zatvorena. Moje da burkam no si mislia che taka beshe, ne che e ot osobeno goliamo znachenie.
$, браво, зарязал си сделките "на гише" в Елана?! ))
ааа: относно брокера и търговията, каква е тая дългосрочна търговия във форекса? най-дългата позиция, която има смисъл да се държи според мен е 5 дни.
Ако си решил да ме оборваш - кажи ми какъв ще е тренда след 6 дни - и ще ме обориш напълно
malkia, здравей и ти приятел
Коментар
Минаващ
Най-добрите условия за търговия!
fx234 ne sym iskal da te obijdam, no prosto znam za kakvo stava duma, a ti qvno nqma6 predstava. Ne mi kazvaj dovijdane ami mi otogovori na vaprosa, obadi se v Delta, argumentiraj si tezata.
Коментар