IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Най-добрите условия за търговия!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Най-добрите условия за търговия!

Минаващ!
    Довиждане...

Коментар

malkia, draskai po nqkoq prognoza, kato vidish neshto interesno. a za posrednika temata e prikluchena v momenta v koito se napisaha adresite im spored men-otivash chetesh i ako si dovolen -davai, ako ne nqkoi drug primerno saxobank.com

Коментар

Дай Боже!

Още миналата година го смених.

И аз пиша..... рядко защото... онова дивото репортерче, както мерне моя ник и вече бие с юмрук по "Delete")
        Аз пиша,тоя трие........ приказка без край
        Да се ядосвам за простотията на някакъв пишлегар - не си струва!
        Та такива работи..... иначе,е добре

Коментар

Delta sa inv. posrednik 6to se otnasq do na6ta borsa..............
          Ne sa ti qsni fundam. ne6ta, taka 4e e izli6no da prodyljavame da sporim.
          Predlagam da se obadi6 na delta i da gi pita6 kyde??? Sigurno 6te ti otgovorqt, 6tom vsi4ki ostanali go deklarirat bez pritesnenie.
          V krajna smetka ne mi stana qsno otkyde toq interes kam tozi vapros?

Коментар

Точното изпълнение на сделките е по-важно от спреда, но и спреда също има огромно значение и не бива да се омаловажава особено при дейтрейдинг. В този случай дори консервативно погледнато ако например търгуваш два пъти седмично това ще рече че годишно правиш по около 100 сделки. Тогава 1 пипс разлика в спреда прави 200 пипса годишно. Да наистина човек би ги прежалил като търгува успешно и прави спокойно по 2000-3000 пипса годишно. Нищо работа:-)))Ако трябва да се избира между това да търгуваш при по-тесен спред и точното изпълнение на сделките то аз избирам и двете. Приказката че спреда не е толкова важен е изгодна само за брокерите, защото благодарение на него те си докарват доходите. Колкото по голям е спреда толкова повече печелят на твой гръб.

Покупката на 10 000$ спот срещу някаква котирана валута няма нищо общо с CFD и с дериватите. Да си чувал CFD върху EUR/USD или нещо подобно? Ако Делтата не изпълняват реално поръчките, в което се съмнявам, това означава че първо не са никакъв инвестиционен посредник тъй като те де факто не посредничат, а организират някаква форма на залагания. В този случай откъде според теб се формира печалбата им? От това че имат достатъчно връзки с големи западни банки или с някакъв друг голям посредник и следователно когато ти заявиш че купуваш някакво количество валута, те могат да купят автоматично същото количество на по-добра цена и веднага да ти го продадат като по този начин реализират печалба - така както трябва да бъде или от разликата между загубите и печалбите на участниците в "залаганията"? Какво ще стане ако в един момент всички започнат да търгуват по-успешно?

Въпроса ми беше дали някой знае къде и при кого реално се изпълняват поръчките подадени към Делтасток?

Коментар

Почти всеки ден следя какво става във форума, просто пиша по-рядко. И ти си сменил брокера а? Иначе акаунтът ми се развива все по-добре. Като виждам доброто ти настроение, явно и при теб е така!
              Айде успех и да се виждаме по-често и за дълго на този пазар!

Коментар

Къде си бе,malkia))

Имат етусиазъм хлапетата,но лошото е,че НЕ се вслушват в съветите ни, които ТЕ искат....
                Едно си знаят,едно си баят...
                Ако оцелеят достатъчно дълго на този пазар ще схванат веднага това което им казваме сега.

"НОВ" - специално моя избор е: http://www.bulltrend-bg.com/ - по натам зависи от ТЕБ!!!

Успех!

Коментар

aaaa, били ми казал, колко ще ти вземат при дълга позиция в EUR/USD с 1 лот от 100 000 в брокера, за който говориш?
                  Интересувам се просто от любопитство!

Коментар

Съжалявам, но на мен такива посредници не са ми известни. Дори и да има такива, това не променя основното, което исках да кажа, че това са бели кахъри и не е там проблемът на трейдъра. Разбира се, това е само мое мнение и не желая да ви го налагам.

Коментар

Malkia: ima znachenie. Zashtoto pri niakoi posrednici nezavisimo dali si dalag ili kas ti vzemat pipsove i nikoga ne ti davat, zaradi dobavkata.
                      Ia si pomisli ako imash niakoia pozicia za niakolko dni kakvo stava-a-a...i

Коментар

fx234 kakvo mu e estestvenoto i kakvo kato sa posrednici. Zapitaj se kakvo sa primerno CFD-ta.... da ne bi realno da tyrguva6 s akcii i da pritejava6 takiva. malkia e prav. Trqbva da se kontsentrirame varhu problema nakade otiva evroto, a ne kade Delta realno skliuchvali sdelkite i dali izob6to go pravqt

Коментар

Кои тях бе нов? $ ти каза най-добре, не можеш да сравняваш брокерите само по условията, поне според мен. Дори това е най-маловажното, пак според мен, още повече че става дума за почти еднакви условия в бг брокерите, които аз познавам - с някой от долуизброените от теб не съм работил.
                          Ако си печеливш трейдър, няма да ти дреме изобщо с какви условия работиш, т.е. дали спреда е 4 или 5, дали ролването е +0,10 или е +0,105 примерно!
                          Надявам се разбираш, какво имам предвид. Чел съм преди време някой глобални проучвания сред трейдърите, кое за тях е най-важно. Искам да ти кажа, че условията като комисионни, спред, ролване и т.н. са на 5-6 място по важност според това изследване. Така че по-добре се съсредоточи върху други въпроси. Не си първият, нито пък ще си последният, който ще мине през този форум да пита, кой брокер предлага най-добри условия. След два месеца същият този професор вече го няма във форума. Запитай се по какви причини и дали е приключил с Forexa заради условията, които му е предложил неговия брокер!
                          Естествено че се надявам твоят случай да не е такъв! Успех

Коментар

Vaobshte ne e taka-a-a. Tova sa derivati a ne realna targovia.

Коментар

Естествено че поръчките се изпълняват реално нали все пак са инвестиционен посредник. Върху какво мислиш, че начисляват роловър.

Коментар

Mnoo qsno, 4e formulata e edna i sa6ta. Staa duma za tova, 4e taka ili ina4e po dylgie evra/$ ti davat, po-kysite ti vzemat. Estestveno, 4e vsi4ki brokeri 6te imat razli4en koeficient, kakto e qsno 4e razli4nite banki vzemat razli4ni lihvi po kredite i davat razli4ni lihvi po depozitite, kakto e qsno 4e lihvata po kreditete vinagi e po-visoka ot lihvata po depozitite
                                Ako trqbva da sym 4esten hi4 ne mi e qsno za kakvo go obsyjdame tova.

Коментар

Working...
                                X