IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Най-добрите условия за търговия!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Най-добрите условия за търговия!

kuks, edni prijateli sa s XP i njamat problemi. Ne znam kakva e pri4inata. Moje bi trjbva da se butnat njakakvi nastrojki.
    A ina4e na men mi haresva 4e AlaronFX prilagat i njakoi raboti ot futures. Kogato se uveli4i volatilnostta promenjat spread-a, primerno.

Коментар

kolobar, Светлин явно по-рядко следи темите тук
      http://www.alaron.com/home.htm е на Alaron FX
      http://www.finance-ms.com/ е на българските им представители тук

Коментар

Svetline, съгласен съм че не съм много в час за Аларон - не за друго, а защото тогава като видях Java - се отказах
        Иначе съм съгласен с теб за Саксо - макар че те в момента правят стъпки в тази насока най-накрая...

Коментар

Светлине,можеш ли да дадеш адреса на Аларон?

Благодаря предварително!

Коментар

Za XP i JAVA ni6to ne moga da kaja, no edni prijateli si gi imat i dvete i si tyrgvat normalno.
            6t0 se otnasja do Alaron, razvitieto im moje da sluji za primer. Az go sledja ot 1998 godina. Midas sy6to trygnaha dobre, no sled kato stanaha Saxobank, malko zarjazaha drebnite klienti, vypreki, 4e to4no tozi segment ot pazara se razviva6e naj-byrzo.

Коментар

може, не съм се интересувал как се развиват.
              а за java - не си прав, но не ми се навлиза в подробности - в смисъл че за да имаш свестна java на компютъра, препоръчително е да нямаш XP. А това не е сериозно

Коментар

kuks, trjabva malko da si update-ne6 infoto. Alaron ve4e imat i Windows based platform. Grafikite im sa novi, no ne sym gledal otkyde gi vzemat, za6toto ne me vylnuva. Mnogo po-vajno za men e, 4e sa FCM, reguliran ot CFTC i NFA, kakto i sa Clearing Member of Chicago Mercantile Exchange, Chicago Board of Trade and OneChicago; Member Firm of NQLX and Merchants" Exchange.
                Iskam da otbeleja, 4e ne pravja reklama na Alaron, za6toto te ne sa edinstveni. Vse pak brokeryt kogoto izbirate, ne e zle da e FCM, za6toto spored promenite v njakoj si zakon, CFTC regulira i retail forex-a.
                Mojat PC sy6to ima problemi s JAVA platformata, no problemyt e 4e AZ trjabva da go upgarde-na, a ne 4e AlaronFX ili njakoj drug polzvat JAVA.

Коментар

позна че въпроса ти е безмислен
                  остана и да познаеш защо е безмислен!

ако не се сещаш - осведоми се дали аларон е бг брокер.

моето мнение за аларон - платформата не е добра, защото използва java, а тя не се поддържа добре от windows XP... а е тъпо брокера ми да ми казва каква операционна система да ползва...
                  другия недостатък е, че по графиките има участие на някаква си руска фирма, а мене много ме изнервя брокера ми да е руска фирма или офшорка, и да не мога да я виждам отблизо какво прави.

Коментар

Абе,ганьо или гъдьо...
                    Аз казах ли какъв е МОЯТ избор!?
                    Какво повече да кажа!?
                    Ако имаш една гънка ще стоплиш.....

Коментар

Izvinqvam se za bezsmisleniq vypros

Коментар

Istina ,sys koj 4ugd broker rabotqt Alaron?

Коментар

Като не увърташ и шикалкавиш вземи се в ръце и си плати за реклама на инвестора. Ненужно е да спамваш форума с глупави лозунги - социализма отшумя.

Коментар

Да си го кажем направо а....
                            Аларон, разбирай "Митев и синове", are the best! Няма какво да увъртаме и да шикалкавим!

Коментар

Nov i fx234, zagubih si vremeto ta iz4etoh cqlata tema.Nito edin smislen otgovor
                              na va6ite vyprosi.I tova ot hora koito vyv drugi forumi se razsipvat da davat syveti.
                              Eto q nashenskata psihologiq :
                              "Ponege az se minah ( razbiraj popadnah na broker -mo6enik) trqbva da se mine6 iti.
                              Zatova 6te si traq"
                              Nejse zapu6i q!

Коментар

PK: Просто темата събра стари познати - затова малко я поизместихме

Коментар

Working...
                                X