IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Най-добрите условия за търговия!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Най-добрите условия за търговия!

Нов, колко пъти да ти казвам, че не това е основният ти проблем. И все пак да беше обърнал внимание, че става дума за CFD-та а?

Коментар

Погледни други Refco, SMC,Gain capital, Saxo, GCI, MG и други. Там можеш да си позволиш-ш-ш.
      Все пак нов, някой може и да ти отговори. Негуби кураж-ж.

Коментар

Teikan - нямаш проблеми.Опитай в GNI или в SG . Там спреда е 2 пипса като при първия брокер мин.
        сума за откриване на сметка е 50 000 $ и лот 500 000 , а при вторият мин.сума за откриване на сметка
        е 1 мио $ и лот = 1 000 000 $ - все пак SG са едни от големите маркетмейкъри
        Надявам се можеш да си го позволиш ;-)
        Успех на всички Спекуланти

Коментар

А бе нов, аз кога ви разправям че тъмна и мътна е там-м-м. Чиста измама-а-а.

Коментар

Важно: Моля дискутирайте ИЗМАМА ли е това. В договорът на Делтасток в т.8.2 и 8.3 пише че:
            При дълга позиция плащаш лихва на Делтасток, а при къса позиция ти начисляват такава.
            И не само това лихвата при дълга позиция е: FED+2.5% и ЕЦБ+2.5%
            а при къса позиция:FED-3.75% и ЕЦБ-3.75%
            С други думи казано няма значение дали си дълъг или къс винаги ти вземат лихва и никога няма да ти дават!

Коментар

Мога да те уредя при моя - EUR/USD спред (-3) пипса (пр.: 1,2540-1,2537), но ще трябва да почерпиш!
              Мисля, че ако го понатиснем може и на (-5) да склони.
              Дали ще успееш да изкараш некой лев тогава?

Коментар

Tarsia stabilen broker sus 2 pipa spred za eur/usd

Коментар

taty, радвам се, че има доволни от мен хора
                  аз все пак в петък останах на пазара и постигнах добри резултати...

приятен уикенд

Коментар

http://www.nfa.futures.org/basicnet/
                    Na tozi link moje da si proverjavate brokera. Ima li go izob6to, kato kakyv e registriran i t.n.

Коментар

niama bezgre6ni hora az sam dovolen za tazi sedmica blagodaria ti
                      Пишете на БЪЛГАРСКИ

Коментар

taty, надявам се, че си пропуснал тези от последните ми дни - макар че можеше и да се направи пари от тях, проблема беше че влизах или излизах в неподходящия момент...
                        по принцип избягвам да търгувам в последния ден на месеца - много позиции се затварят от големи играчи и пазара прави серии от странни движения...

Коментар

kuki ti kade otiva6 ne me poznava6 no s golia interes ti sledia prognozite
                          Пишете на БЪЛГАРСКИ

Коментар

?!? да, аз съм го инсталирал... точно проблемите между Майкрософт и Сън са проблемите и за Java-та.
                            За което естествено Аларон нямат никаква вина

Късмет на всички в утрешния последен работен ден за първия месец на годината

Коментар

кукс,благодаря за постингите!

Коментар

доколкото знам на ХР трябва допълнително да се инсталира едно файлче Java virtual Machine /5.45MB/, понеже както ми обясниха Microsoft и Sum Microsystems имали някакъв проблем помежду си. заради това тази инсталация не е включена в ХР-то. след като ме светнаха вече нямам проблем с Java приложенията

успех

Коментар

Working...
                                X