Първоначално изпратено от pipbel
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко % от активите ви са кеш?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение60% кеш
Май верно Тръмпета бая те е наплашил...
Коментар
-
Първоначално изпратено от oslo Разгледай мнениеКолко % от активите ви са кеш?
Под кеш разбирам да нямате кредити, репа и т.н. Тогава за този случая (по методологията ми) нямате кеш. Има и други методологии. Но по моята методология ако имате репа или кредити сте на минус.
Че аз излязох на 3,3% кеш от активите и се спичам..., че съм извън играта, че не съм в акции.
Да си имам проблемите...
Но съм яко стресиран. За първи път излизам на кеш безцелно.... Винаги преди е било, за да скоча в друга акция....
И лошото е, че не виждам подходящи акции за купуване... Дано скоро излязат
Но наистина 3,3% дали са в акции или извън, върху общата доходност ефекта е нюню, тогава защо въобще ви занимавам?
Но все пак да кажете "Браво, поне 5-10% трябва да са кеш, все едно си договорен фонд или банка, там около 22%", няма да откажа, едно морално съчувствие.
Да си имам проблемите.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от oslo Разгледай мнениеблагодаря хора
успокоихте ме
че направо съм в стрес
коментара на един приятел от 2007 "ми като нямаше какво да купуваме, да бяхме продавали"
също го помня, но е трудно да се откача от хорото
дори 3,33% си е голямо откачане за мен
до преди 3 г. бях в кредити и репа до козирката
а сега вече и кешовица
малеее
пенсионер!“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
благодаря хора
успокоихте ме
че направо съм в стрес
коментара на един приятел от 2007 "ми като нямаше какво да купуваме, да бяхме продавали"
също го помня, но е трудно да се откача от хорото
дори 3,33% си е голямо откачане за мен
до преди 3 г. бях в кредити и репа до козирката
а сега вече и кешовица
малеее
пенсионер!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение60% кеш
ПП: продадох НИ, и чакам за акции.Last edited by Alee; 12.09.2016, 18:35.“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Под кеш разбирам да нямате кредити, репа и т.н. Тогава за този случая (по методологията ми) нямате кеш. Има и други методологии. Но по моята методология ако имате репа или кредити сте на минус.
Че аз излязох на 3,3% кеш от активите и се спичам..., че съм извън играта, че не съм в акции.
Да си имам проблемите...
Но съм яко стресиран. За първи път излизам на кеш безцелно.... Винаги преди е било, за да скоча в друга акция....
И лошото е, че не виждам подходящи акции за купуване... Дано скоро излязат
Но наистина 3,3% дали са в акции или извън, върху общата доходност ефекта е нюню, тогава защо въобще ви занимавам?
Но все пак да кажете "Браво, поне 5-10% трябва да са кеш, все едно си договорен фонд или банка, там около 22%", няма да откажа, едно морално съчувствие.
Да си имам проблемите.....Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар