If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Eха Равен, ти па кога стана такъв апокалиптик...
Май верно Тръмпета бая те е наплашил...
купувай на нови дъна, продавай нови върхове Ако има нещо сигурно за пазара, това е, че ще се колебае. Няма нужда да са бутам между шамари, когато е очевидно, че шамарите са близо.
Колко % от активите ви са кеш?
Под кеш разбирам да нямате кредити, репа и т.н. Тогава за този случая (по методологията ми) нямате кеш. Има и други методологии. Но по моята методология ако имате репа или кредити сте на минус.
Че аз излязох на 3,3% кеш от активите и се спичам..., че съм извън играта, че не съм в акции.
Да си имам проблемите...
Но съм яко стресиран. За първи път излизам на кеш безцелно.... Винаги преди е било, за да скоча в друга акция....
И лошото е, че не виждам подходящи акции за купуване... Дано скоро излязат
Но наистина 3,3% дали са в акции или извън, върху общата доходност ефекта е нюню, тогава защо въобще ви занимавам?
Но все пак да кажете "Браво, поне 5-10% трябва да са кеш, все едно си договорен фонд или банка, там около 22%", няма да откажа, едно морално съчувствие.
Да си имам проблемите.....
Кеша е много малко, а каквото дойде като дивидент го бухам пак обратно в акции
благодаря хора
успокоихте ме
че направо съм в стрес
коментара на един приятел от 2007 "ми като нямаше какво да купуваме, да бяхме продавали"
също го помня, но е трудно да се откача от хорото
дори 3,33% си е голямо откачане за мен
до преди 3 г. бях в кредити и репа до козирката
а сега вече и кешовица
малеее
пенсионер!
2007 г. продадох 50% от портфолиото през Юли. Да бях продал всичко.
благодаря хора
успокоихте ме
че направо съм в стрес
коментара на един приятел от 2007 "ми като нямаше какво да купуваме, да бяхме продавали"
също го помня, но е трудно да се откача от хорото
дори 3,33% си е голямо откачане за мен
до преди 3 г. бях в кредити и репа до козирката
а сега вече и кешовица
малеее
пенсионер!
Колко % от активите ви са кеш?
Под кеш разбирам да нямате кредити, репа и т.н. Тогава за този случая (по методологията ми) нямате кеш. Има и други методологии. Но по моята методология ако имате репа или кредити сте на минус.
Че аз излязох на 3,3% кеш от активите и се спичам..., че съм извън играта, че не съм в акции.
Да си имам проблемите...
Но съм яко стресиран. За първи път излизам на кеш безцелно.... Винаги преди е било, за да скоча в друга акция....
И лошото е, че не виждам подходящи акции за купуване... Дано скоро излязат
Но наистина 3,3% дали са в акции или извън, върху общата доходност ефекта е нюню, тогава защо въобще ви занимавам?
Но все пак да кажете "Браво, поне 5-10% трябва да са кеш, все едно си договорен фонд или банка, там около 22%", няма да откажа, едно морално съчувствие.
Коментар