Първоначално изпратено от Misho ILIEV
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко % от активите ви са кеш?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениекупувай на нови дъна, продавай нови върхове Ако има нещо сигурно за пазара, това е, че ще се колебае. Няма нужда да са бутам между шамари, когато е очевидно, че шамарите са близо.Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от intint Разгледай мнениеНа мен ми е интересно мнението на Алонсо по въпроса и ако чете тук ще ми е интересно да разбера от нег.гл.точка.Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от intint Разгледай мнениеОколо 20-30% но аз не съм мн активен в покупки и продажби доста време ми отнема докато направя някоя сделка.
Ако продам GLD и ще съм 100% в кеш.
Не включвам разни там депозити и портфейла в БФБ
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеМного зависи наистина.
То и аз съм 16% кеш по платформите. Уж.
Ама ако прибавя и късите индексни към него, ако сложа и уж неприкосновените депозитни за 2г напред на домочадието, ако прибавя и инвестираното на бфб което го разглеждам като потенциален кеш за тип 2008 срив на запад, ако..и т.н.
Може да излезе че дори и без левъридж съм към 70%, т.е. мога да се окажа бая по кешов и от Равния...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеА твоята гледна точка каква е? Може и да си коментирал преди, но ми убягва.
Ако продам GLD и ще съм 100% в кеш.
Не включвам разни там депозити и портфейла в БФБLast edited by intint; 12.09.2016, 20:13.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеЗависи кой кеш се брои.
30%. Но ако извадим "неприкосновения" запас може би около 20%.
То и аз съм 16% кеш по платформите. Уж.
Ама ако прибавя и късите индексни към него, ако сложа и уж неприкосновените депозитни за 2г напред на домочадието, ако прибавя и инвестираното на бфб което го разглеждам като потенциален кеш за тип 2008 срив на запад, ако..и т.н.
Може да излезе че дори и без левъридж съм към 70%, т.е. мога да се окажа бая по кешов и от Равния...
Коментар
-
Първоначално изпратено от intint Разгледай мнениеНа мен ми е интересно мнението на Алонсо по въпроса и ако чете тук ще ми е интересно да разбера от нег.гл.точка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от intint Разгледай мнениеНа мен ми е интересно мнението на Алонсо по въпроса и ако чете тук ще ми е интересно да разбера от нег.гл.точка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеНякъде бях чел, че над 90% от хората, които търгуват на борсите си губят парите. Та как иначе ще се случи ако не правят това упражнение
Коментар
-
От всички хора които се занимават с пазари най-са ми странни тези дето купуват върхове и продават дъна. не мога да я проумея тази стратегия. Както ще да я гледам все ми се струва откровена идиотия. Но като погледне човек обемите често най-големите обеми са точно при върхове и при дъна.
Или както е казал Моканина, докато търсел бялата лястовица "Боже колко много идиоти има на този свят."
Коментар
Коментар