IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колко % от активите ви са кеш?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от intint Разгледай мнение
    Общо на портфейла ти. + колко или - колко
    Не зная, неговото кожа, не засичал - а и някои купил по-после.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнение
      Импе, пак се бъзикаш с тия компании дето си ми ги изписал тука. аз предпочитам тези:
      Swire
      Investor AB
      и разбира се малко известните Jardines.

Всички други са само по на 100 години и нещо си.
      Инвестор АБ и мен много ме кефят. Може би първото което ще си купя когато реша да купувам. Другите ще ги разгледам. Благодаря
      Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
        Дивидентна - около 3.58%, с уговорката, че от Coca cola и HSBC още имам да цоцам дивиденти.
        Общо на портфейла ти. + колко или - колко

Коментар

Колко е доходноста на този могъщ портфейл от нач на годината с включени дивиденти...
          Дивидентна - около 3.58%, с уговорката, че от Coca cola и HSBC още имам да цоцам дивиденти.

Коментар

Ного ясно: защото те и тогаз са били могъщи. Allianz, Daimler, BMW, BASF, Coca cola, Gazprom, НSBC не са някакви еднодневки. Те - с девизата на Световната федерация по кеч: Бяхме, Сме, Ще бъдем.
            Импе, пак се бъзикаш с тия компании дето си ми ги изписал тука. аз предпочитам тези:
            Swire
            Investor AB
            и разбира се малко известните Jardines.

Всички други са само по на 100 години и нещо си.
            “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

Ного ясно: защото те и тогаз са били могъщи. Allianz, Daimler, BMW, BASF, Coca cola, Gazprom, НSBC не са някакви еднодневки. Те - с девизата на Световната федерация по кеч: Бяхме, Сме, Ще бъдем.
              Колко е доходноста на този могъщ портфейл от нач на годината с включени дивиденти...

Коментар

• Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
                То туканка че няма няма ама как намираш навън не ми е ясно. продсто си предстваи че си търгувал навън от 10 години. Виж графиките на компаниите които си си харесал и представи че си бил на пазара по него време. Щеше ли да смяташ сега че тези компании са могъщи и велики и че трябва да се купуват?

Коментар

• Първоначално изпратено от alchen Разгледай мнение
                  Не та разбирам защо ще продаваш на 1300 златото.....??Аз тая цена я чакам за да купувам още.
                  Алонсо е прав за тоя огромен ръст,и аз си чакам 40% -та корекция за да ги почна акциите,ама тоз човек не харесва ли петрол,метали?
                  Аз не знам дали ще падне дали ще се вдигне това ми е долната граница за да реализирам някаква дребна печалба. А исторически погледнто акциите са по печеливши от златото с изключение на определени кратки периоди от време може би.

Коментар

• Моят кеш на практика е 0, единствено имам някакви "къси" парички по сметка, с които да изкараме 6-12 месеца. Като чета обаче доста уважавани от мен форумци, ще трябва да се замисля сериозно. Въпреки това, просто не виждам къде ще се дянат всичките новите пари по света и имам фобия да стоя на кеш в този момент. Колкото и да мразя златото по принцип, може би ще предпочета него, пред алтернативата кеш.
                    Пътека се прави камък по камък!

Коментар

Да може би е така падне ли златото около 1300 продавам и взимам едни 5-6% от сделката което е около 4% на портфейла ми и чакам за друга сделка да направя. Ако продължи да расте ще си стоя така.
                      Не та разбирам защо ще продаваш на 1300 златото.....??Аз тая цена я чакам за да купувам още.
                      Алонсо е прав за тоя огромен ръст,и аз си чакам 40% -та корекция за да ги почна акциите,ама тоз човек не харесва ли петрол,метали?

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                        Това че ти не виждаш далавера не значи че няма такава. Все в нещо на този свят си струва да инвестираш, но ти това и сам го знаеш А парите са си твой и може да правиш каквото си искаш с тях
                        Разбира се. Напълно съм съгласен. Аз и друг път съм казвал че не съм много умен. Трудно ги намирам далаверите. А понеже съм и мързелив не ги и търся много упорито. Обикновенно чакам те да ме търсят Гледам какво пишат журналистите и форумците. Ако намеря нещо в което да повярвам намеря. Като няма здраве да е. Всеки ден не е бабин ден.
                        ПП: Много готин подпис си си сложил. Харесва ми
                        Last edited by Alonso; 12.09.2016, 20:41.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                          100% съм в акции!

п.п. но като гледам кои хора и колко с в кеш се замислям!
                          Пак почна да се лигавиш! Кои хора, бе?! Кви са тия?! Да не са свръхчовеци? Аре стига си се префантосвал!

Коментар

Около например 2.58% в моментът.

Алонсов: има далавера, бе - купи си Нови Жабоци.

Аз дебна да си купя - техните кожи - някакви секси работи навън, ама дебна сгода - ето: уж тръгнаха да падат уж пазарите, ама май това беше засега.

Туканка - няма какво да се пазарува вече.
                            То туканка че няма няма ама как намираш навън не ми е ясно. продсто си предстваи че си търгувал навън от 10 години. Виж графиките на компаниите които си си харесал и представи че си бил на пазара по него време. Щеше ли да смяташ сега че тези компании са могъщи и велики и че трябва да се купуват?

Коментар

• Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
                              Аз вече година и половина съм изцяло на кеш. Понеже го повтарям през месец и гледам да не ставам досаден. И на БФБ каквото е останало малко по малко чистя. Не че вярвам в спадове или ръстове. Просто никъде не виждам далаверата. Пък акто няма далавера и мен ме няма. По-добре да си харча парите за приятни неща вместо да се вкарвам в някакви филми
                              Това че ти не виждаш далавера не значи че няма такава. Все в нещо на този свят си струва да инвестираш, но ти това и сам го знаеш А парите са си твой и може да правиш каквото си искаш с тях

Коментар

• Около например 2.58% в моментът.

Алонсов: има далавера, бе - купи си Нови Жабоци.

Аз дебна да си купя - техните кожи - някакви секси работи навън, ама дебна сгода - ето: уж тръгнаха да падат уж пазарите, ама май това беше засега.

Туканка - няма какво да се пазарува вече.

Коментар

Working...
                                X