Първоначално изпратено от intint
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко % от активите ви са кеш?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнениеИмпе, пак се бъзикаш с тия компании дето си ми ги изписал тука. аз предпочитам тези:
Swire
Investor AB
и разбира се малко известните Jardines.
Всички други са само по на 100 години и нещо си.Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеДивидентна - около 3.58%, с уговорката, че от Coca cola и HSBC още имам да цоцам дивиденти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от intint Разгледай мнениеКолко е доходноста на този могъщ портфейл от нач на годината с включени дивиденти...Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНого ясно: защото те и тогаз са били могъщи. Allianz, Daimler, BMW, BASF, Coca cola, Gazprom, НSBC не са някакви еднодневки. Те - с девизата на Световната федерация по кеч: Бяхме, Сме, Ще бъдем.
Swire
Investor AB
и разбира се малко известните Jardines.
Всички други са само по на 100 години и нещо си.“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНого ясно: защото те и тогаз са били могъщи. Allianz, Daimler, BMW, BASF, Coca cola, Gazprom, НSBC не са някакви еднодневки. Те - с девизата на Световната федерация по кеч: Бяхме, Сме, Ще бъдем.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнениеТо туканка че няма няма ама как намираш навън не ми е ясно. продсто си предстваи че си търгувал навън от 10 години. Виж графиките на компаниите които си си харесал и представи че си бил на пазара по него време. Щеше ли да смяташ сега че тези компании са могъщи и велики и че трябва да се купуват?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от alchen Разгледай мнениеНе та разбирам защо ще продаваш на 1300 златото.....??Аз тая цена я чакам за да купувам още.
Алонсо е прав за тоя огромен ръст,и аз си чакам 40% -та корекция за да ги почна акциите,ама тоз човек не харесва ли петрол,метали?
Коментар
-
Моят кеш на практика е 0, единствено имам някакви "къси" парички по сметка, с които да изкараме 6-12 месеца. Като чета обаче доста уважавани от мен форумци, ще трябва да се замисля сериозно. Въпреки това, просто не виждам къде ще се дянат всичките новите пари по света и имам фобия да стоя на кеш в този момент. Колкото и да мразя златото по принцип, може би ще предпочета него, пред алтернативата кеш.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от intint Разгледай мнениеДа може би е така падне ли златото около 1300 продавам и взимам едни 5-6% от сделката което е около 4% на портфейла ми и чакам за друга сделка да направя. Ако продължи да расте ще си стоя така.
Алонсо е прав за тоя огромен ръст,и аз си чакам 40% -та корекция за да ги почна акциите,ама тоз човек не харесва ли петрол,метали?
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеТова че ти не виждаш далавера не значи че няма такава. Все в нещо на този свят си струва да инвестираш, но ти това и сам го знаеш А парите са си твой и може да правиш каквото си искаш с тях
ПП: Много готин подпис си си сложил. Харесва миLast edited by Alonso; 12.09.2016, 20:41.Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение100% съм в акции!
п.п. но като гледам кои хора и колко с в кеш се замислям!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеОколо например 2.58% в моментът.
Алонсов: има далавера, бе - купи си Нови Жабоци.
Аз дебна да си купя - техните кожи - някакви секси работи навън, ама дебна сгода - ето: уж тръгнаха да падат уж пазарите, ама май това беше засега.
Туканка - няма какво да се пазарува вече.Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнениеАз вече година и половина съм изцяло на кеш. Понеже го повтарям през месец и гледам да не ставам досаден. И на БФБ каквото е останало малко по малко чистя. Не че вярвам в спадове или ръстове. Просто никъде не виждам далаверата. Пък акто няма далавера и мен ме няма. По-добре да си харча парите за приятни неща вместо да се вкарвам в някакви филми
Коментар
-
Около например 2.58% в моментът.
Алонсов: има далавера, бе - купи си Нови Жабоци.
Аз дебна да си купя - техните кожи - някакви секси работи навън, ама дебна сгода - ето: уж тръгнаха да падат уж пазарите, ама май това беше засега.
Туканка - няма какво да се пазарува вече.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар