Абе какво е това постоянно натискане за пасивни? Чак им изтриха канала по някое време, и кабеларката ги вече неще
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какъв е минималният капитал необходим за да имате печалба
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениеАха, ясно. Значи възвръщаемост 5%.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Забравете за пасивните доходи
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеКакво точно разбираш под "пасивни доходи"? Включват ли се там според теб дивиденти, наем, рента или имаш предвид депозит?
Богатите нямат време да си харчат парите, щото трябва да наблюдават МНОГО внимателно бедните, дето им работят, да не им ги вземат.
Пасивни доходи = Инвестиция в нещо, което ти носи кинти, докато спиш
свърши тая... забравете.Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение50% възвръщаемост? И как става този номер, я дай един пример.
Това "КБ" килобайта ли означава??The Mumy is alive, do not care about it !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЩо 50%?
500 000х5%=25 000:12=2083 кинта.
"КБ" ще рече: килобимберици. 1 КБ = 1 000 000.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от razbiratel Разгледай мнениеМ... ?!.. сигурно са много, де да знам...сметката ми е такваз(за сега) .... 500К х 8% = 40К ... 40 / 12 = 3,3К месечно... Нормална сметка е май... две жени са в къщи... Всеки си смята за себе си ... Създали са ми усещане, че тънко минавам ( вероятно съм балък )... но още си и бачкам, та връзвам нещата на + за сега ...
Мисълта ми беше, че инвестициите са такива, когато носят пасивни доходи... Та от там и споделих моята си сметка...
Ако ти имаш някаква по сгодна такава ... съпоставено резултат/усилия...бих бил благодарен да я науча...
Поздрави!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение50% възвръщаемост? И как става този номер, я дай един пример.
Това "КБ" килобайта ли означава??
500 000х5%=25 000:12=2083 кинта.
"КБ" ще рече: килобимберици. 1 КБ = 1 000 000.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеБая ежемесечни разходи имаш... Щото 0.5 КБ инвестиция може спокойно да ти носи по 2 Б пасивен месечен доход...
Това "КБ" килобайта ли означава??( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеБая ежемесечни разходи имаш... Щото 0.5 КБ инвестиция може спокойно да ти носи по 2 Б пасивен месечен доход...
Мисълта ми беше, че инвестициите са такива, когато носят пасивни доходи... Та от там и споделих моята си сметка...
Ако ти имаш някаква по сгодна такава ... съпоставено резултат/усилия...бих бил благодарен да я науча...
Поздрави!
Коментар
-
Първоначално изпратено от razbiratel Разгледай мнение500K... според мен....за да излезеш над досадните ежемесечни разходи ...
Имам в предвид инвестиране за пасивни доходи, другите не ме интересуват!.... Другото си е бачкане....( а бачкането меря през други теореми )Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Човека пита за нещо по минимално, вие отидохте твърде далеч. Депозит или имущество не носят доходи от един лев, а от хиляди или стотици хиляди левове... Което е извън нашият случай и не решава задачата поставена от човека. Инвестиционен влог с вноска всеки месец, на база на вноската гарантирана доходност.
Т.е. имаш период от 10 години в които всеки месец е нужно да внасяш по 1 лев.
На база месец за месец постигаш доходност от 10%.
Ако имаме 1 лев първият месец ще имаме неговата доходност, ако на следващият месец имаме 1+1=2, имаме тяхната доходност, състояща се от 20 стотинки т.е. 10% и така до 120-тия месец, където ще имаме вече 12 лева доходност. Но през времето ние продължаваме да трупаме капитал, който заделяме настрани.
Така, че човека пита за нещо от сорта с минимални капиталовложения максималния за тях доход, като не играе на високо рисков фонд.
С недвижимото имущество ще му е малко трудно ако 70 ле'а в джеба...
Коментар
-
Ангел Камбов to Българи в чужбина!
1 min ·
Здравейте, сформирам екип от хора за развитието на инвестиционен бизнес проект. Търся сериозни и отговорни хора, които са бизнес ориентирани и желаят да развиват собствен бизнес. За допълнителна информация може да се свържете с мен на лично съобщение, тъй като нямам възможност да отговарям на коментари.
Поздрави!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеКакво точно разбираш под "пасивни доходи"? Включват ли се там според теб дивиденти, наем, рента или имаш предвид депозит?Last edited by razbiratel; 14.09.2016, 21:52.
Коментар
-
Първоначално изпратено от razbiratel Разгледай мнение500K... според мен....за да излезеш над досадните ежемесечни разходи ...
Имам в предвид инвестиране за пасивни доходи, другите не ме интересуват!.... Другото си е бачкане....( а бачкането меря през други теореми )Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
500K... според мен....за да излезеш над досадните ежемесечни разходи ...
Имам в предвид инвестиране за пасивни доходи, другите не ме интересуват!.... Другото си е бачкане....( а бачкането меря през други теореми )Last edited by razbiratel; 14.09.2016, 21:30.
Коментар
Коментар