If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какъв е минималният капитал необходим за да имате печалба
М... ?!.. сигурно са много, де да знам...сметката ми е такваз(за сега) .... 500К х 8% = 40К ... 40 / 12 = 3,3К месечно... Нормална сметка е май... две жени са в къщи... Всеки си смята за себе си ... Създали са ми усещане, че тънко минавам ( вероятно съм балък )... но още си и бачкам, та връзвам нещата на + за сега ...
Мисълта ми беше, че инвестициите са такива, когато носят пасивни доходи... Та от там и споделих моята си сметка...
Ако ти имаш някаква по сгодна такава ... съпоставено резултат/усилия...бих бил благодарен да я науча...
Поздрави!
8% пасивно нелесно е да направиш. Ного привилегировани Жабоци трябват за целта
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Бая ежемесечни разходи имаш... Щото 0.5 КБ инвестиция може спокойно да ти носи по 2 Б пасивен месечен доход...
М... ?!.. сигурно са много, де да знам...сметката ми е такваз(за сега) .... 500К х 8% = 40К ... 40 / 12 = 3,3К месечно... Нормална сметка е май... две жени са в къщи... Всеки си смята за себе си ... Създали са ми усещане, че тънко минавам ( вероятно съм балък )... но още си и бачкам, та връзвам нещата на + за сега ...
Мисълта ми беше, че инвестициите са такива, когато носят пасивни доходи... Та от там и споделих моята си сметка...
Ако ти имаш някаква по сгодна такава ... съпоставено резултат/усилия...бих бил благодарен да я науча...
Поздрави!
500K... според мен....за да излезеш над досадните ежемесечни разходи ...
Имам в предвид инвестиране за пасивни доходи, другите не ме интересуват!.... Другото си е бачкане....( а бачкането меря през други теореми )
Бая ежемесечни разходи имаш... Щото 0.5 КБ инвестиция може спокойно да ти носи по 2 Б пасивен месечен доход...
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Човека пита за нещо по минимално, вие отидохте твърде далеч. Депозит или имущество не носят доходи от един лев, а от хиляди или стотици хиляди левове... Което е извън нашият случай и не решава задачата поставена от човека. Инвестиционен влог с вноска всеки месец, на база на вноската гарантирана доходност.
Т.е. имаш период от 10 години в които всеки месец е нужно да внасяш по 1 лев.
На база месец за месец постигаш доходност от 10%.
Ако имаме 1 лев първият месец ще имаме неговата доходност, ако на следващият месец имаме 1+1=2, имаме тяхната доходност, състояща се от 20 стотинки т.е. 10% и така до 120-тия месец, където ще имаме вече 12 лева доходност. Но през времето ние продължаваме да трупаме капитал, който заделяме настрани.
Така, че човека пита за нещо от сорта с минимални капиталовложения максималния за тях доход, като не играе на високо рисков фонд.
С недвижимото имущество ще му е малко трудно ако 70 ле'а в джеба...
Ангел Камбов to Българи в чужбина!
1 min ·
Здравейте, сформирам екип от хора за развитието на инвестиционен бизнес проект. Търся сериозни и отговорни хора, които са бизнес ориентирани и желаят да развиват собствен бизнес. За допълнителна информация може да се свържете с мен на лично съобщение, тъй като нямам възможност да отговарям на коментари.
Поздрави!
Какво точно разбираш под "пасивни доходи"? Включват ли се там според теб дивиденти, наем, рента или имаш предвид депозит?
Без депозит, всичко останало което си подредил. Дивидента е вариант ако си във състояние да влияеш на резултата без тежки усилия (което е рядко възможно).... както вече споменх, другото си е работа... а работата следва да е с по високи ставки... Така мисля и си действам аз... Ти как?
Имам в предвид инвестиране за пасивни доходи, другите не ме интересуват!.... Другото си е бачкане....( а бачкането меря през други теореми )
Какво точно разбираш под "пасивни доходи"? Включват ли се там според теб дивиденти, наем, рента или имаш предвид депозит?
Коментар