If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
- Държа компанията да снася, не снася ли: не е моята компания.
- Държа, то се знае - на почтенството на.
- Ако може: утвърдена компания в браншът си, страната си, регионът си, по възможност и твърде силна да е.
- Да има накъде да расте тоже е хубаво - или поне да показва стабилност.
- Ного е хубаво, ако е незаобиколим отрасъл или продукт - а не нещо - плод на временен каприз.
- Държа компанията да снася, не снася ли: не е моята компания.
- Държа, то се знае - на почтенството на.
- Ако може: утвърдена компания в браншът си, страната си, регионът си, по възможност и твърде силна да е.
- Да има накъде да расте тоже е хубаво - или поне да показва стабилност.
- Ного е хубаво, ако е незаобиколим отрасъл или продукт - а не нещо - плод на временен каприз.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Много е важно бобът от какъв сорт е и кой го произвежда!
На запад ползват бял боб, но през последните няколко години отвсякъде приижда черен боб и това разваля дългосрочните прогнози.
У нас смилянски боб ползват само професионалисти, които очакват големи печалби.
През последните години много популярен беше китайският боб, но там шансът за правилна прогноза вече е много малък.
Много интересно е с руски боб - на вид показва едно, а после се случва съвсем друго. Ползването му може да доведе и до нежелани санкции.
Турският боб също не е за препоръчване - неправилната му употреба може да доведе до изключване от системата за борсова търговия.
Твърди се, че гадаенето по нигерийски боб може да доведе до огромно богатство, но в повечето случаи хората само се набутват с боб и после... нищо.
С американския боб е ясно - той винаги предсказва добри временана за петрола.
Затова аз ползвам градниски боб. Сам си го гледам и през годините се научх как да гадая по него, но системата ми за гадаене е сравнително неподходяща за хора, които разчитат на нечий чужд боб.
Коментар