Първоначално изпратено от Императорът
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как решавате коя акция да купите?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеА на кои показатели обръщаш най-голямо внимание?
- Държа, то се знае - на почтенството на.
- Ако може: утвърдена компания в браншът си, страната си, регионът си, по възможност и твърде силна да е.
- Да има накъде да расте тоже е хубаво - или поне да показва стабилност.
- Ного е хубаво, ако е незаобиколим отрасъл или продукт - а не нещо - плод на временен каприз.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеСтига с тая Саламаджийница, бе - нали ви казах: вътре съм от с около... 90 лв !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеПо тази логика, кеша ще си го държим под дюшека ....
пп Къде ще остане тръпката, да си държал над 100 К акции на Меком....Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеСекси=сбор от хубави качества - сосни и редовни дивиденти, могъщост, добри перспективи пред, читав мениджмънт на поносима цена.
пп Къде ще остане тръпката, да си държал над 100 К акции на Меком....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеСекси=сбор от хубави качества - сосни и редовни дивиденти, могъщост, добри перспективи пред, читав мениджмънт на поносима цена.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеСекси = ?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
ivandavidov
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеБоб
На запад ползват бял боб, но през последните няколко години отвсякъде приижда черен боб и това разваля дългосрочните прогнози.
У нас смилянски боб ползват само професионалисти, които очакват големи печалби.
През последните години много популярен беше китайският боб, но там шансът за правилна прогноза вече е много малък.
Много интересно е с руски боб - на вид показва едно, а после се случва съвсем друго. Ползването му може да доведе и до нежелани санкции.
Турският боб също не е за препоръчване - неправилната му употреба може да доведе до изключване от системата за борсова търговия.
Твърди се, че гадаенето по нигерийски боб може да доведе до огромно богатство, но в повечето случаи хората само се набутват с боб и после... нищо.
С американския боб е ясно - той винаги предсказва добри временана за петрола.
Затова аз ползвам градниски боб. Сам си го гледам и през годините се научх как да гадая по него, но системата ми за гадаене е сравнително неподходяща за хора, които разчитат на нечий чужд боб.Last edited by ivandavidov; 05.06.2016, 20:24.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеРешавам според това доколко ми се вижда секси.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеМи да си пусна една темичка
Та как вземате инвестиционно решение?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар