Първоначално изпратено от Макс
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Новите роби
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениеВсички се прайте на джелезни, безсмъртни, "свободни" ... че европейски шампиони по лека атлетика ги третират като кучета в болниците в България и са ги обърнали на магазини, ако имаш хартийки и даваш луканки може ако ли не - мреш и не те ебават за слива.... Ше остареете и като ви се наложи да се лекувате в български болници ей тогава ше видите и робство и банани и хляб и чудеса на квадратура ше зааапете кожения салам от към обелката За квото ревете тука тва ше получите плодовете на дедо ви Сорос, че видите тагай една Демокрация ....
Ааа дам забрайх ше треа вземете кредит за болницата само дет тогава никой нема да ви го даде ако нямате деца нешо да помогнат или ако не са станали децата педали по новата мода, черта брат ми. Че я видите Деморазградацията от всите и страни дет се прайте на гяволи .....
Кубанский казачий хор - Когда мы были на войне
https://www.youtube.com/watch?v=mHCwjHhUvIc
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеЕми аз тва съм го направил отдавна.Но младежите не искат.Аз лично не разбирам как мое да отидеш да работиш за максимум 600 кинта чисто у градо.Казвал съм го много пъти.От два декара картофи с капково напояване се изкарват 16 тона продукция.Средно да им вземеш 80 стотинки прави 12800 кинта...Разходи за семе и другото е труд.Друго може да насадиш холандски лилав арпаджик.Става супер и е сладък не лютив в Метро съм го виждал по три лева килото...Аз го давам по 2 кинта.Ресторантите се избиват за такива картофи и лук.Гарантирам ти че ако ти пратя пет кила картофи после ще станеш зависим от тях.Нещо като картофоман.А салата от варени картофи с малко лук зехтин и оцет и копър е нещо извънземно може да изядеш чинията.За мен е непонятно защо се купуват вносни фуражни картофи от софиянците отворковци.Ходя по няколко софийски пазара и гледам тъпи търговци и тъпи купувачи.Лъжат се взаимно.Който се интересува ще му кажа и сортовете..За доматите краставиците тиквичките изобщо няма да говоря за боба.Един собственик на ресторант ми вика сади повече бе човек кат свърша твоите картофи и хората си мислят че съм сменил готвача кръчмата не се пълни.
Затова не проумявам защо един млад човек сам става роб на тарикати чорбаджии и банкери.Купи си земя ако нямаш в близко село до вода денем на село на работа вечер в града ако имаш малки деца.Като се съберат повечко хора ще се отворят и селските училища....Какво да говоря.Трябва да си голям тъпак да теглиш погромни кредити за три стаички в София....и да слугуваш на разни тъпа нари за 700-800 кинта чисто...А на сели храната си я произвел ти
България има такива хубави условия и почти всичко може да се отглежда (без тропически плодове и цитруси) животни всякакви, пчеларство, винарство...... А сме стигнали до там че да внасяме повече от половината храна отвън. В магазините е пълно със сезонни зеленчуци от всички съседни държави, само български няма. Месо от другия край на света ми карат.......пълна тъпня. Ама народа се изроди. Българина вместо да хване да работи земята и да си живее царски, предпочита да слугува на градските чорбаджии или да мие чинии в чужбина. Интересно че много българи работят като наемници в селските стопанства в чужбина, но не искат да бъдат собственици на такива в Бг.!?? Абе малоумна работа....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pronto Разгледай мнениещото ти си ходил в соц болница само за настинка! Не си видял какво е да друса линейка комби, или пък твой роднина да се нуждае от специализирана апаратура - скенерът, може и да е безплатен, ама само в София. И накрая като останеш сам с мъката няма кой да потърсиш за помощ, а още повече пък разни журналисти, на които да разправяш ужасите си.
Така все още в момента в някои страни, че и социални дават и т.н. и нема те остаат да умреш от глад ако не дай си Боже ти стане нещо. Кажи ми в какъв строй живеят тея тогава дет дават цоциали и в болниците те ранат и нема те остаат да пукнеш кат наще демократичните и винетката не ти е 1/5 от заплатата ай кажи в какъв строй живеят тея "изостаналите" ?!? .....Last edited by michaelis12; 07.06.2016, 13:43.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pronto Разгледай мнениеНакрая и чичо ни Младенов ходи за едни байпаси в Хюстън 1985, хем бяхме на не знам кое си ниво по социално развитие и напредък на медицината
Придобита ментална девиация поради интелектуална недостатъчност - роби.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеЕми аз тва съм го направил отдавна.Но младежите не искат.Аз лично не разбирам как мое да отидеш да работиш за максимум 600 кинта чисто у градо.Казвал съм го много пъти.От два декара картофи с капково напояване се изкарват 16 тона продукция.Средно да им вземеш 80 стотинки прави 12800 кинта...Разходи за семе и другото е труд.Друго може да насадиш холандски лилав арпаджик.Става супер и е сладък не лютив в Метро съм го виждал по три лева килото...Аз го давам по 2 кинта.Ресторантите се избиват за такива картофи и лук.Гарантирам ти че ако ти пратя пет кила картофи после ще станеш зависим от тях.Нещо като картофоман.А салата от варени картофи с малко лук зехтин и оцет и копър е нещо извънземно може да изядеш чинията.За мен е непонятно защо се купуват вносни фуражни картофи от софиянците отворковци.Ходя по няколко софийски пазара и гледам тъпи търговци и тъпи купувачи.Лъжат се взаимно.Който се интересува ще му кажа и сортовете..За доматите краставиците тиквичките изобщо няма да говоря за боба.Един собственик на ресторант ми вика сади повече бе човек кат свърша твоите картофи и хората си мислят че съм сменил готвача кръчмата не се пълни.
Затова не проумявам защо един млад човек сам става роб на тарикати чорбаджии и банкери.Купи си земя ако нямаш в близко село до вода денем на село на работа вечер в града ако имаш малки деца.Като се съберат повечко хора ще се отворят и селските училища....Какво да говоря.Трябва да си голям тъпак да теглиш погромни кредити за три стаички в София....и да слугуваш на разни тъпа нари за 700-800 кинта чисто...А на сели храната си я произвел ти
Когато имаш КЕШ, субекти на отношението са ЦБ и собственика на КЕШ-а
Когато имаш безналични пари, тивече нямаш пари, а имаш ДОГОВОР...... Това са изкуствени пари, това е договор между субектите ТБ и собственика на КЕШ-а
С физическото злато е същата работа...
Ей туй НЯЩО ше еве мамата на робовладелците
1. ЗЕМЯ
2. КЕШ
3. ЗЛАТО
Коментар
-
Накрая и чичо ни Младенов ходи за едни байпаси в Хюстън 1985, хем бяхме на не знам кое си ниво по социално развитие и напредък на медицината
Поне чичко Кастро първо изпита "успехите" на кубинските медицина, преди да вика испанския хирургLast edited by Pronto; 07.06.2016, 13:39.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнениеС малолетни не влизам в диалог
Да не ти се случва, да се разболееш сериозно. Тогава ще се запознаеш отблизо с наследството на соц здравната система и никакво невлизане в диалог няма, да ти помогне.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеха-ха-ха... не може да се каже по-добре
лъжците са два вида, единия е медицински случай-патологическия лъжец вярва, в това което говори. втория случай е платен лъжец
Днес взе ли копейки в шепичката?The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнениеАко мислите, че с осигуровки здравеопазването е безплатно... едва ли сте над 12 г.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениенапусни кораба никой не ти е искал политическото мнение кой къф цвят е .... отивай да въртиш колелото щото иначе не мое си платиш демократичния кредит и господарите ти нема кво да ядат .... Ти си платен бастун който политизира всяка ама абсолютно всяка тема и това е всеки път ама всеки !!! Ти си като раково образование и мисля хората ше тряя да те добавят всички в Ignor LIst както ше го напраа и аз сега
лъжците са два вида, единия е медицински случай-патологическия лъжец вярва, в това което говори. втория случай е платен лъжец
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениеВсички се прайте на джелезни, безсмъртни, "свободни" ... че европейски шампиони по лека атлетика ги третират като кучета в болниците в България и са ги обърнали на магазини, ако имаш хартийки и даваш луканки може ако ли не - мреш и не те ебават за слива.... Ше остареете и като ви се наложи да се лекувате в български болници ей тогава ше видите и робство и банани и хляб и чудеса на квадратура ше зааапете кожения салам от към обелката За квото ревете тука тва ше получите плодовете на дедо ви Сорос, че видите тагай една Демокрация ....
Ааа дам забрайх ше треа вземете кредит за болницата само дет тогава никой нема да ви го даде ако нямате деца нешо да помогнат или ако не са станали децата педали по новата мода, черта брат ми. Че я видите Деморазградацията от всите и страни дет се прайте на гяволи .....
Коментар
-
Плащай си осигуровките и няма да вземаш кредит.The strongest stand last.
Коментар
Коментар