IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Новите роби

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
    Ако българите бяхме направили като чехи и поляци, да демонстрираме стремеж към свобода през комунистическата диктатура, сега щяхме, да сме наравно с тях.
    Вие правихте обратното, вие любящите диктатори и диктатури, сега някой ви е крив, че сте роби. Да, роби сте. Робът си остава роб.
    Ми ти като скача по площадите и гони комунистите кво направи?Като докара седесето на власт оправи ли се нещо

Коментар

• Първоначално изпратено от Pronto Разгледай мнение
      И преди и сега, праскови, кайсии, ягоди, малини, капини си бяха само собствено производство. Дини винаги съм си купувал, а сега и банани
      И при мен е така, но от комундета не купувам.
      The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
        Сега кат има банани купуваш ли си?Или е по добре да има дини пъпеши праскови кайсии ягоди малини
        И преди и сега, праскови, кайсии, ягоди, малини, капини си бяха само собствено производство. Дини винаги съм си купувал, а сега и банани

Коментар

Не може да ви разбере, човек. Все оплаквате сегашна България, пък сега хора от Канада и Америка идват да се лекуват тука, докато преди беше обратното
          Аз не оплаквам България и съм си тука.

Коментар

На мен това ми е ясно, аз купувах хляб само в три дена в седмицата, щото само тогава докарваха. Но на "бананите", най се дразнят
            Сега кат има банани купуваш ли си?Или е по добре да има дини пъпеши праскови кайсии ягоди малини

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
              Ей човек аз с очите си видях системата в САЩ то е ужас.Не могат една туберкулоза да открият.Съсипаха човека отвориха му белия дроб и го изхвърлиха кат куче щото нямал 6000 долара а той е здравно осигурен но фонда му нямал договор точно с тая болница...Лекарствата ги пиеш пред социален работник...Един мой приятел си идва от Канада да се лекува тука щото там е много скъпо и не могат да го излекуват иначе ми дрънка глупости как тука нямало да се оправим.Питам го колко му е заплата и после му казах колко щеше да получава днес с жена си в АЕЦ Козлодуй щото те там работеха преди да заминат.А той мига не вярва и ми казва че го лъжа.Наложи се да се обаждаме на колеги за да му кажат...Уверявам че тука щеха да имат много по големи доходи ама много
              Не може да ви разбере, човек. Все оплаквате сегашна България, пък сега хора от Канада и Америка идват да се лекуват тука, докато преди беше обратното

Коментар

Съвсем си я закъсал, щом и пари за осигуровки нямаш..
                Плащай си осигуровките и няма да вземаш кредит.
                Запри глупостите бе човек.Ти наистина си завършил военно училище то бива тъпотия ама твоята минава всякакви граници.

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
                  еми незнам ама там нали уж къртят пари за кво ги трупат незнам имат къщи с басейни коли чудеса ама не мое си платат зъболекара щото струва колкот къщата и колата взети заедно ......
                  Ей човек аз с очите си видях системата в САЩ то е ужас.Не могат една туберкулоза да открият.Съсипаха човека отвориха му белия дроб и го изхвърлиха кат куче щото нямал 6000 долара а той е здравно осигурен но фонда му нямал договор точно с тая болница...Лекарствата ги пиеш пред социален работник...Един мой приятел си идва от Канада да се лекува тука щото там е много скъпо и не могат да го излекуват иначе ми дрънка глупости как тука нямало да се оправим.Питам го колко му е заплата и после му казах колко щеше да получава днес с жена си в АЕЦ Козлодуй щото те там работеха преди да заминат.А той мига не вярва и ми казва че го лъжа.Наложи се да се обаждаме на колеги за да му кажат...Уверявам че тука щеха да имат много по големи доходи ама много

Коментар

• Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнение
                    Майтап, майтап, обаче масово през лятото си идват от чужбина, за да си правят зъби, изследвания и операции в бг. Да дойдеш от САЩ в Бг за операция... и да ти излезе по-евтино - път, лечение, загуби от неработните седмици...
                    Смятай какъв скъсаняк трябва да си, да не можеш, да си позволиш една пломба. Те тук идват и да се татуират, да си вземат ресийвъра за сателитна телевизия, да си направят буркани... За това не ти е виновен чуждоземския ценоразпис, а единствено мисленето на нашенеца. Отишъл е навън, бачка за жълти стинки, щото е с робско мислене и след това са му виновни цените.
                    The strongest stand last.

Коментар

щото ти си ходил в соц болница само за настинка! Не си видял какво е да друса линейка комби, или пък твой роднина да се нуждае от специализирана апаратура - скенерът, може и да е безплатен, ама само в София. И накрая като останеш сам с мъката няма кой да потърсиш за помощ, а още повече пък разни журналисти, на които да разправяш ужасите си.
                      Аз съм ходил в соц болница като войник.В днешно време покрай родителите ми също се сблъсках с днешните болници.Това днешното е ужас дори и пари и да имаш е ужас.Пример викаш бърза помощ и те идват хората.Карат те следва преглед и доктора ти казва смъртта е близо до седмица си отива болния е посинял...И ти трябва линейка да го върнеш у дома.Ако не живееш в София или Варна дупе да ти е яко няма линейки нито държавни нито частни.Искаш да платиш на бърза помощ не можело.Звъниш на частни болници хосписи и каквото се сетиш ама няма.А не можеш да закараш леля си с колата....Плаче ти се от безсилие молиш се на доктора пари даваш и ако не е толкова гаден измислят някой да се обади уж че бил болен и те така идва линейката...Храна днес изобщо дават ли в болниците?Не знам по соц време някой да си е носил храна и чаршафи

Коментар

• Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнение
                        Майтап, майтап, обаче масово през лятото си идват от чужбина, за да си правят зъби, изследвания и операции в бг. Да дойдеш от САЩ в Бг за операция... и да ти излезе по-евтино - път, лечение, загуби от неработните седмици...
                        еми незнам ама там нали уж къртят пари за кво ги трупат незнам имат къщи с басейни коли чудеса ама не мое си платат зъболекара щото струва колкот къщата и колата взети заедно ......

Коментар

• Майтап, майтап, обаче масово през лятото си идват от чужбина, за да си правят зъби, изследвания и операции в бг. Да дойдеш от САЩ в Бг за операция... и да ти излезе по-евтино - път, лечение, загуби от неработните седмици...

Коментар

Само монолог..
                            Да не ти се случва, да се разболееш сериозно. Тогава ще се запознаеш отблизо с наследството на соц здравната система и никакво невлизане в диалог няма, да ти помогне.
                            Що бе искаш ли да ти разкажа за американската?

Коментар

• Първоначално изпратено от alphaomega Разгледай мнение
                              Това което си написал е много вярно! В момента на село младите могат да си изкарват много повече пари от колкото в градовете и да поддържат по висок стандарт, без да робуват на чорбаджии. Ама си трябва и работа! Младите поколения днес като цяло са със промити мозъци и изкривени ценности а и доста ги мързи. Масово си мислят че земеделието и животновъдството е мръсна и долна работа без потенциал. Друго си е "престижа" на работата "чистия" град.
                              България има такива хубави условия и почти всичко може да се отглежда (без тропически плодове и цитруси) животни всякакви, пчеларство, винарство...... А сме стигнали до там че да внасяме повече от половината храна отвън. В магазините е пълно със сезонни зеленчуци от всички съседни държави, само български няма. Месо от другия край на света ми карат.......пълна тъпня. Ама народа се изроди. Българина вместо да хване да работи земята и да си живее царски, предпочита да слугува на градските чорбаджии или да мие чинии в чужбина. Интересно че много българи работят като наемници в селските стопанства в чужбина, но не искат да бъдат собственици на такива в Бг.!?? Абе малоумна работа....
                              Не е толкова много работата за двама млади и работливи хора.Ако трябва единия ще си отворят и магазинче за плодове и зеленчуци и ще продават.Сега има всякаква техника.Мотофрези картофосадачки вадачки всичко.Не е необходимо да се гледат десетки декари.Три декара са напълно достатъчни за да се изкарат софийските доходи.А след картофа може да насееш и ряпа.Бе само да иска човек да работи.Къща с четири декар двор е напълно достатъчна за да се издържат двама млади с две деца.Ако решат да гледат и някоя кокошка овчица или коза ще си изкарат още повече

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                                ха-ха-ха... не може да се каже по-добре

лъжците са два вида, единия е медицински случай-патологическия лъжец вярва, в това което говори. втория случай е платен лъжец
                                еми не ама пиша квот пиша и съм бил все едно член на ЦК на Политбюро та червен та незнам си ко, а то точно па в наща рода немаше ни един такъв. Всичко работши клас, а тея дет най-много се праат на "демократи" и реват кат девственица за уй точно те са били в ДС или членове на партията като тоя тъпунгер например

Иво Любомиров Инджев е български журналист, блогър и автор на публицистични книги. Член на Източния екип за стратегически комуникации на Европейския съюз.[1]
                                https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%98...B6%D0%B5%D0%B2

Майката на Иво Инджев, Люба Асенова Инджева, от 1950 г. работи като телефонистка в МВР. От 1969 г. е назначена за разузнавач IV степен във II отдел на IV управление на ДС, с присвояване на офицерско звание „младши лейтенант“. Бащата на Люба Асенова (дядо на Инджев), Асен Стоянов Ангелов, е член на БКП от 1926 г. и активен участник в партизанското движение като ятак. На 9 септември 1944 г. активно участва в установяването на народната власт, като комендант на Княжево. През 1948 г. постъпва на работа в МВР, откъдето се пенсионира през 1960 г. Братът на Люба Асенова (чичо на Инджев), Емил Асенов Стоянов, е член на РМС и активен борец против фашизма и капитализма.[5]

Като студент в Москва Иво Инджев се запознава с германката Регина, за която се жени и от която има три деца – Ани, Ива и Волен.

Награди и отличия

През 2010 г. става носител на отличието „Наградата на публиката“ в рамките на кампанията „Човек на годината“, организирана от Българския хелзинкски комитет[9]. През 2015 г., във връзка с номинацията на Джок Полфрийман за „Човек на годината“, Иво Инджев пише в блога си:[10]

Заради вредата, която причиняват на образа на правозащитната дейност с това провокативно безхаберие в дадения случай, някой трябва да си подаде оставката точно така, както правозащитниците искат оставки на политиците, злоупотребили с доверието на гражданите."

.... хои му погледни блога как беснеее срещу комунистите дет същия дебил е бил в МВР структурите ...... ама аре да не задълбаваме пак с тъпотии щото темата е съвсем друга .....
                                Last edited by michaelis12; 07.06.2016, 14:16.

Коментар

Working...
                                X