IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Новите роби

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
    еми всичко е в главата незнам какво чувство ги обладава като седнат в Porsche Cayenne оргазъм ли получават де да знам Аз съм карал замалко такова нещо (разбира се не мое) еми тряя ти кажа нищо особено ламарина която може да се движи с 250km/h и бангиите се подмокрят като видят колата, особено ако вътре гърми няква чалгащина
    Ше го натъкмим това със земята и изхранването само с енергията да видим как ше бъде положението
    Разбира се, че не е твое поршето. Пояснението бе ненужно. А, сега и светът взе да "тъкмиш".
    То и товарищ Ленин се опита, но не му се получи.
    The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
      Еми аз тва съм го направил отдавна.Но младежите не искат.Аз лично не разбирам как мое да отидеш да работиш за максимум 600 кинта чисто у градо.Казвал съм го много пъти.От два декара картофи с капково напояване се изкарват 16 тона продукция.Средно да им вземеш 80 стотинки прави 12800 кинта...Разходи за семе и другото е труд.Друго може да насадиш холандски лилав арпаджик.Става супер и е сладък не лютив в Метро съм го виждал по три лева килото...Аз го давам по 2 кинта.Ресторантите се избиват за такива картофи и лук.Гарантирам ти че ако ти пратя пет кила картофи после ще станеш зависим от тях.Нещо като картофоман.А салата от варени картофи с малко лук зехтин и оцет и копър е нещо извънземно може да изядеш чинията.За мен е непонятно защо се купуват вносни фуражни картофи от софиянците отворковци.Ходя по няколко софийски пазара и гледам тъпи търговци и тъпи купувачи.Лъжат се взаимно.Който се интересува ще му кажа и сортовете..За доматите краставиците тиквичките изобщо няма да говоря за боба.Един собственик на ресторант ми вика сади повече бе човек кат свърша твоите картофи и хората си мислят че съм сменил готвача кръчмата не се пълни.
      Затова не проумявам защо един млад човек сам става роб на тарикати чорбаджии и банкери.Купи си земя ако нямаш в близко село до вода денем на село на работа вечер в града ако имаш малки деца.Като се съберат повечко хора ще се отворят и селските училища....Какво да говоря.Трябва да си голям тъпак да теглиш погромни кредити за три стаички в София....и да слугуваш на разни тъпа нари за 700-800 кинта чисто...А на сели храната си я произвел ти
      еми всичко е в главата незнам какво чувство ги обладава като седнат в Porsche Cayenne оргазъм ли получават де да знам Аз съм карал замалко такова нещо (разбира се не мое) еми тряя ти кажа нищо особено ламарина струваща 150К евра, която може да се движи с 250km/h и бангиите се подмокрят като видят колата, особено ако вътре гърми няква чалгащина
      Иначе ше го натъкмим това със земята и изхранването само с енергията да видим как ше бъде положението

Коментар

бодни го в листата с 4те му ника там и черта нема само с тоя и с неговите производни да се занимааме всеки път
        Айде да не се обсъждаме тип "го", виждам те какви ги дрънкаш.
        Ако нямаш какво да кажеш, не разрушавай дискусията.
        Преди появата ти нямаше дразги.

Моди, бодни го тоя в кауша...

-----------------------------------------
        Модераторите, какво стана с манията за триене на теми с политически характер и обединяването им в една? Заключихте страхотната тема на Дон Карлос и изгонихте човека, а това тук се толерира въпреки демонстративното и целенасочено триене на теми с политически характер?
        Last edited by Manyface God"; 07.06.2016, 10:56.

Коментар

Manyface God"
          Това съобщение е скрито ,защото Manyface God" е във вашия игнор лист.
          ------------------------------------------------------------------------------------------------------
          ето чистота и изящество + всички разновидности на тоя ник ... я ква яка функция имали тука в Инвесторо

Manyface God
          Manyface God"
          Manyface God"'
          Manyface God'
          Да, за това е администраторката от холандски произход, да трие никове.
          Три от тези са забранени завинаги, не че ти е работа да ги афишираш, не че и на мен ми пука. Така само се вижда кой е мерзавецът с достойнство на бакшиш с IQ-10000000.

Коментар

Е ми не може всички като теб да са седесари и да се уредят с държавни службици.Ако от мен зависеше щях да махна всички министерства от София и да направя неигодно за фирмите централните им офиси да са в София
            бодни го в листата с 4те му ника там и черта нема само с тоя и с неговите производни да се занимааме всеки път

Коментар

Е ми не може всички като теб да са седесари и да се уредят с държавни службици.Ако от мен зависеше щях да махна всички министерства от София и да направя неигодно за фирмите централните им офиси да са в София
              Айде пак още един мой говорител се появи.
              Ако зависи от мен, администрацията ще се намали със 70%
              Агенти, ятаци и прочее подлизурковци ще намаля със 100.

Коментар

• Manyface God"
                Това съобщение е скрито ,защото Manyface God" е във вашия игнор лист.
                ------------------------------------------------------------------------------------------------------
                ето чистота и изящество + всички разновидности на тоя ник ... я ква яка функция имали тука в Инвесторо

Manyface God
                Manyface God"
                Manyface God"'
                Manyface God'

Коментар

Еми аз тва съм го направил отдавна.Но младежите не искат.Аз лично не разбирам как мое да отидеш да работиш за максимум 600 кинта чисто у градо.Казвал съм го много пъти.От два декара картофи с капково напояване се изкарват 16 тона продукция.Средно да им вземеш 80 стотинки прави 12800 кинта...Разходи за семе и другото е труд.Друго може да насадиш холандски лилав арпаджик.Става супер и е сладък не лютив в Метро съм го виждал по три лева килото...Аз го давам по 2 кинта.Ресторантите се избиват за такива картофи и лук.Гарантирам ти че ако ти пратя пет кила картофи после ще станеш зависим от тях.Нещо като картофоман.А салата от варени картофи с малко лук зехтин и оцет и копър е нещо извънземно може да изядеш чинията.За мен е непонятно защо се купуват вносни фуражни картофи от софиянците отворковци.Ходя по няколко софийски пазара и гледам тъпи търговци и тъпи купувачи.Лъжат се взаимно.Който се интересува ще му кажа и сортовете..За доматите краставиците тиквичките изобщо няма да говоря за боба.Един собственик на ресторант ми вика сади повече бе човек кат свърша твоите картофи и хората си мислят че съм сменил готвача кръчмата не се пълни.
                  Затова не проумявам защо един млад човек сам става роб на тарикати чорбаджии и банкери.Купи си земя ако нямаш в близко село до вода денем на село на работа вечер в града ако имаш малки деца.Като се съберат повечко хора ще се отворят и селските училища....Какво да говоря.Трябва да си голям тъпак да теглиш погромни кредити за три стаички в София....и да слугуваш на разни тъпа нари за 700-800 кинта чисто...А на сели храната си я произвел ти
                  Ако българите бяхме направили като чехи и поляци, да демонстрираме стремеж към свобода през комунистическата диктатура, сега щяхме, да сме наравно с тях.
                  Вие правихте обратното, вие любящите диктатори и диктатури, сега някой ви е крив, че сте роби. Да, роби сте. Робът си остава роб.
                  Last edited by Manyface God"; 07.06.2016, 10:55.

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
                    Който се чувства роб - да си реве!
                    Светът не е пригоден за робски червени душици(голтаци нямащи какво да губят).
                    Винаги ще им се струва крив.

Модераторите, какво стана с манията за триене на теми с политически характер и обединяването им в една? Заключихте страхотната тема на Дон Карлос и изгонихте човека, а това тук се толерира въпреки демонстративното и целенасочено триене на теми с политически характер?

Коментар

напусни кораба никой не ти е искал политическото мнение кой къф цвят е .... отивай да въртиш колелото щото иначе не мое си платиш демократичния кредит и господарите ти нема кво да ядат .... Ти си платен бастун който политизира всяка ама абсолютно всяка тема и това е всеки път ама всеки !!! Ти си като раково образование и мисля хората ше тряя да те добавят всички в Ignor LIst както ше го напраа и аз сега
                      Ако ще правя някого свой официален говорител, няма да го/те търся на пиацата.
                      Виж там сдържай си робската неуравновесеност и са трай, коментара ти на мнението ми е нежелан.

Коментар

Еми сега няма смисъл да ги псуваш, просто спираш да гледаш новинарски тъпотии, спираш да взимаш кредити спираш да ползваш банки отиваш на село и се изхранваш сам. Като се напрай това масово колелото спира по простата причина, че няма балъци които да го въртят тогава "баровците" ше бъдат принудени или да олабят примката на шията или да обясняват на господарите си що народа прай така и никой не иска да прай пари както е прието у Западо

P.S. много е важно първо да се спре нещото излъчващо и облъчващо с пропаганда директно в къщи, че и плащат за него една камара пари за нещо което промива мозъка ..... Еми аз съм го постигнал поне тва да не гледам облъчващи тъпотии също и кредити йок нема и да взимам, кола йок бензин не плащам, само това с тока и храната още не съм постигнал, но един ден ше му намерим цаката

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
                          Който се чувства роб - да си реве!

напусни кораба никой не ти е искал политическото мнение кой къф цвят е .... отивай да въртиш колелото щото иначе не мое си платиш демократичния кредит и господарите ти нема кво да ядат .... Ти си платен бастун който политизира всяка ама абсолютно всяка тема и това е всеки път ама всеки !!! Ти си като раково образование и мисля хората ше тряя да те добавят всички в Ignor LIst както ше го напраа и аз сега
                          Last edited by michaelis12; 07.06.2016, 10:42.

Коментар

• Който се чувства роб - да си реве!

Коментар

Сеги мое да пцуваш Президенто ама он му дреме на шлиферо.Ти си пцувай докато се изпотиш он си продължава как си знае.Едно време чуваха кат пцуваш сеги никой не се интересува.
                              Еми сега няма смисъл да ги псуваш, просто спираш да гледаш новинарски тъпотии, спираш да взимаш кредити спираш да ползваш банки отиваш на село и се изхранваш сам. Като се напрай това масово колелото спира по простата причина, че няма балъци които да го въртят тогава "баровците" ше бъдат принудени или да олабят примката на шията или да обясняват на господарите си що народа прай така и никой не иска да прай пари както е прието у Западо

P.S. много е важно първо да се спре нещото излъчващо и облъчващо с пропаганда директно в къщи, че и плащат за него една камара пари за нещо което промива мозъка ..... Еми аз съм го постигнал поне тва да не гледам облъчващи тъпотии също и кредити йок нема и да взимам, кола йок бензин не плащам, само това с тока и храната още не съм постигнал, но един ден ше му намерим цаката
                              Last edited by michaelis12; 07.06.2016, 10:24.

Коментар

еми това е истината. Ей глей в момента как ние българите си въобразяваме, че вече сме "свободни" а плащаме лихви от 7/8% жилищен кредит при лихва 0% с цени на жилищата като в Германия като бонус сметките за тока и лекарствата са да си ебе века по-скъпи и от Холандия .... Когато бяхме под Съветско Робство си мислехме че сме поробени нямаш свобода на словото иначе отиваш в Белене да копаш докато светнеш от радиация, да НО болници и лекарства без пари, нямаш дългове имаш жилище и не си гладен. Сега обаче са сменени думите Демокрация с Комунизъм имаш "свобода на словото" само дето ти цензурират леко тактичко всичко написано и те изтикват в ъгъла, стоиш гладен плащаш непосилни лихви, кат си загубиш работата отиваш под Мостовете кат песента на Васко Клеца ..... Затова по-бедните държави са дефакто по-свободни от Еврогейците и от Американюгите, нямат педерунгели, кредити, телефони, коли, компютри, боклуци ....
                                Сеги мое да пцуваш Президенто ама он му дреме на шлиферо.Ти си пцувай докато се изпотиш он си продължава как си знае.Едно време чуваха кат пцуваш сеги никой не се интересува.

Коментар

Working...
                                X