Първоначално изпратено от michaelis15
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Интервю с Императорът
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от michaelis15 Разгледай мнениетова там горе какво е ? словом (две хиляди и деветстотин лева) за 6 сделки Правилно ли съм разбрал
Коментар
-
Импе не съм много наясно с това чудо на съвременната финансова пирамида, но тряят ли ми очила или е верно това нещо и ти си патриот и джиткаш тука
БФБ в реално време
Компания
Всички SOFIX BGBX40 BG REIT BG TR30 Облигации Комп. записи
Търгувани емисии
5
Брой сделки
6
Оборот
2,9 хил. лв
Последна промяна
12 ноември, 10:47
това там горе какво е ? словом (две хиляди и деветстотин лева) за 6 сделки Правилно ли съм разбрал
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бат Минко Разгледай мнениеЗа многото никове са виновни модераторите.На едни се позволява да обиждат на други не.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеНе мога изцяло да се съглася! Тук според мен не става въпорс за леене на злоба и за доказване на това кой е по-умен, или на кого интелектуалността му е по-голяма и т.н... Тук имаме сблъсък на идеи и гледни точки, които чрез този форум в частност и интернет като цяло могат да се предтставят възможно най-бързо и да обхванат най-широк кръг потребители. И си мисля, че в света в който живеем и етапът на еволюция в който се намираме, споделянето на личен опит и информация са много важни неща, така че идеята за тези интервюта и самата им резлизация според мен е нещо доста положително и необходимо! Лека и бъдете здрави!
Много хора не могат да разберат ценността и същността на тези интервюта, а именно, че те са с участници, които са широкоизвестни и отдавана участват тук!
Второстепенен въпрос е колко са успешни на БФБ и прочие! Но реално това се поставя като 100%ов акцент, което според мен е грешно!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бат Минко Разгледай мнениеЗа многото никове са виновни модераторите.На едни се позволява да обиждат на други не.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеАз винаги стоя с името си, дори - така да се каже - и с никът си. Никога не съм си сменял никът, не съм писал от втори ник и нямам намерение никога да правя това.
Флоридов - не се занимавай с. Мани го. Не си струва да си хабиш клавиатурата. Щом ме мисли за негов архивраг без да съм му бръкнал отзад и за нечитав, без да ме познава - това си е негово право - нека да се яде.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнениеКоято и тема да отвори човек, навсякъде се лее яко злоба!
Аз не мога да разбера ако някой наистина се смята за умен, защо вместо от позицията на нивото си, не гледа в ниското и не отминава глупостта с усмивка, а вместо това, масата от хора, с интелектуани претенции тук, наляво и на дясно се занимават да "набиват чембери"!
Ще им кажа едно!
Само истинския глупак се опитва да поучава глупаците!
Умният, преценил глупака веднъж, не спори с него! Колкото и да е изтъркано, това е тотална истина!
Така погледнато, стойността на поучаващите е силно съмнителна!Last edited by kev; 12.11.2015, 09:04.
Коментар
-
Още ли се дрънкате? я тук са ве заснеле. Глейте от 6-та до 9-та минута:
https://www.youtube.com/watch?v=h-Ren8mwelc
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеАз винаги стоя с името си, дори - така да се каже - и с никът си. Никога не съм си сменял никът, не съм писал от втори ник и нямам намерение никога да правя това.
Флоридов - не се занимавай с. Мани го. Не си струва да си хабиш клавиатурата. Щом ме мисли за негов архивраг без да съм му бръкнал отзад и за нечитав, без да ме познава - това си е негово право - нека да се яде.
Аз не мога да разбера ако някой наистина се смята за умен, защо вместо от позицията на нивото си, не гледа в ниското и не отминава глупостта с усмивка, а вместо това, масата от хора, с интелектуани претенции тук, наляво и на дясно се занимават да "набиват чембери"!
Ще им кажа едно!
Само истинския глупак се опитва да поучава глупаците!
Умният, преценил глупака веднъж, не спори с него! Колкото и да е изтъркано, това е тотална истина!
Така погледнато, стойността на поучаващите е силно съмнителна!Last edited by Mike Florida; 11.11.2015, 22:55.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеАрхи врагове на собственото си бъдеще сте всички сривльовци мизерни. Като се вкарват пари в борската тя просто се капатализира и е като машина за създаване на нови пари които се завъртат в икономиката. Борсата не биваше да се срива.
Коментар
-
Наивник
Не разбираш ли че просто шепа ненормалници ликвидираха фондовия пазар. Тези фирми чиито акции зверски се обезцениха пращаха от собствени в огромни количества активи с цена многократно надхвърляща тяхната оценка на борсата.Акциите им паднаха, активите им се прехвърлиха но не на собствениците на акциите.Според мен това е престъпление и само хора с много малко сиво между ушите могат да го направят, затова и пазарът който е чиста проба печатница за капитал не може да се възтанови. ЦБ не могат да създадат капитал в такива големи количества при това работещ локално какъвто може да създаде един фондов пазар.D.Y.F-091066
Коментар
-
Аз винаги стоя с името си, дори - така да се каже - и с никът си. Никога не съм си сменял никът, не съм писал от втори ник и нямам намерение никога да правя това.
Флоридов - не се занимавай с. Мани го. Не си струва да си хабиш клавиатурата. Щом ме мисли за негов архивраг без да съм му бръкнал отзад и за нечитав, без да ме познава - това си е негово право - нека да се яде.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i4ko Pari4ko Разгледай мнениеКогато орела лети в небесата, той не се интересува от живота на мравките!
така си е ,прав си ! УСПЕХИ !
Императора не е някакав герой след интервюто или човек, който има претенцията да е каймака на инвестиционната общност! Поне аз не останах с подобно впечатление, в смисал да иска да се изкара такъв!
Повечето хора тук са анонимни!
Много е гадно когато някой застане с името си в едно обикновенно интервю, срещу него да се изливат реки от някаква жлъч!
Ти като си го "притеглил" ОК!
Какво се занимаваш да го плюеш?
Коментар
Коментар