Първоначално изпратено от Alonso
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Alonso: Нужно е търпение, за да се купи дял от добра компания на добра цена
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнениеМного вълни се задават, освен тази и изкуствен интелект и биотехнологии, вероятно и някакви бионични присадки. Бил Гейтс твърди, че следващите 10 години ще са най-интересните в историята.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнениеКаква мислите, че ще бъде следващата вълна?
Още нямам конкретна идея но мога да предположа че ще нещо свързано с енергетика и алтернативните източници на енергия. Ако стане така ще доживея да се занимавам с нещо за което съм учил.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнениеТези игрички имат доста полезна роля...
желая ти в скоро време да яхнеш най-голямата вълна в живота ти и дълго време да не слизаш от нея
поздравиfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеПървоначално изпратено от Black and white cat-footОтносно състава на портфейла ти, защо залагаш толкова много на компании инвестиращи в земя и сгради?
Просто в тоя сектор за разлика от болшинството други на бфб концентрацията на такива е най-малка. Елементарно е.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнение
Империя, Спамерия, Анархия... боза с косми
Туй нящо беше истинска социална мрежа... Жалко...
Та това съм имал предвид споменавайки този род игри. За мен няма смисъл всеки ден да си смятаме портфейлите или да си правим разни планове. По-добре да намерим удоволствието в самата работа която извършваме и да се опитваме да се забавляваме всеки ден. Тогава и парите ще си идват самиАкъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Поздравления за интервюто! За мен все още е изненада, че си го дал, но ти сам каза, че се чувстваш добре след всичко това за себе си! 5 години в Империята... Готов си за дипломат с повече стаж и от повечето ни аташета. Аз след един сезон в Травиан до край (но ти знаеш) се отказах пред страх от раздвоение на личността, стъпил и в двата свята. Реших, че търговията тук ми стига, че да следя и цените на дървесината, желязото и пшеницата и там, че и да се бия. Късмет, успехи, здраве, подходящи вълни и приятно излежаване на плажа в почивките!http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеТо не е и моя работа но понеже ти е ден и затова питам Направи ми впечатление че си започнал през 2008 (вторият път) и се чудех да ли не си хванал спада.Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнениеНямам такава. Имам една висяща загуба на около 50% от позицията и около процент от портфейла си във Фонд Имоти дето все се надявам да се оправят нещата някога си ама надали Иначе редовно си купувам разни акции за малки суми колкото си ги гледам и да да ми напомнят да не се подлъжа да инвестирам големи суми в тях. Един вид да трупам безплатен опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеЗагуба на затворена позиция в леваАкъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнениеКакво разбираш под загуба?
Да продадеш на загуба или да си на временна загуба?
И загуба на какво? Загуба на количество кеш,загуба на процент от конкретната позиция или загуба на процент на общият портфейл от конкретната позиция?
Коментар
Коментар