IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NASDAQ & Dow Jones - прогнози и коментари

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• NASDAQ

Терминаторе,
    Коментарът ми е средносрочен и дългосрочен план.
    Това че ти си интрадей си е твой проблем. Нямам никакво намерение да
    те уча,но погледни дейли графика,сложи си МА 50,100 и 200,добави
    RSI,PCI,Par2 и може да се проясни малко.

Коментар

• NASDAQ

Защо не оставите нападките за някоя от глупавите теми като "програмата на царя", "програмата на митничаря" и т.н. Добре че NYSE и NASDAQ са толкова далеч от по-голямата част от българите, защото иначе щеше да има "програма за pазвитието на NASDAQ", "да достигнем 6000 за две години", "програма за финансово оздравяване на компаниите от NASDAQ 100" и т.н. Това с писанията навсякъде го има, че ако нямаше бикове и мечки, дълги и къси нали всичко щеше да бъде като на BG борса.

Коментар

• NASDAQ

molq Vi ostavete pone tazi tema chista otkym napadki!!! Blagodarq!

Коментар

• NASDAQ

GOD DAMN!!! GUY!!! stop THIS! Vseki moje da pochne da copy i pastva i da si gi govori kvito mu skimne...!

Коментар

• NASDAQ

При тези резултати лекциите ти не струват и пукната пара. Извинявай, че трябваше да ти го кажа.

И още нещо. Много съм в час за това кое е подсъдимо и кое не. Препоръчвам ти и да се запознаеш: www.sec.gov за да не се издъниш някой път сериозно.

Именно този твой коментар:

"Относно: NASDAQ Автор: Петър Караиванов Дата : 11.06.2001 21:40
            Коментар на
            Отговор

SELL..........SELLLLL..............Selllll........ ......"

е направо за съд. Къде пише, че това е лично мнение? Май ти не си в час, BUDDY?

Коментар

• NASDAQ

Много се надуваш, бе приятел. Много!. Това е признак на слабост.
              Може би трябва да ти напомня моя коментар:

"Относно: NASDAQ Автор: ТерминаторДата : 07.06.2001 15:16
              Коментар на
              Отговор

Пешо, защо да ти вярвам сега, след като няколко пъти не познаваш?

Можеш поне да напишеш с няколко реда защо мислиш, че е SELL.
              Не за мен, а за останалите. Аз лично не се интересувам. Имам си своя стратегия...

Между другото и аз мисля, че има риск за надолу."

Така, че само можеш да се надяваш, че съм загубил пари.

Но пък ти се изказа:

"Относно: NASDAQ Автор: АST - Петър Караиванов Дата : 18.04.2001 20:25
              Коментар на
              Отговор

(Това е преписано на кирилица от оригиналния текст, който е ПО-ДОЛУ)
              Видяхме, че таргета на DJ 10 600 - 10 650 бе достигнат слад като FOMC намали лихвите с 0,5%.
              От тук на сетне само sell off.
              First target 9100 next 8500,8050 and major 4600"

Така, че е очевидно кой е регистрирал загубата.

Лошото е, че пак те тресат лични интереси. Искаш пазара да падне, за да затвориш късите си позиции на по-малка загуба. Ясен си ми като бял ден. Е може и да те огрее.

Коментар

• NASDAQ

SELL..........SELLLLL..............Selllll........ ......

Коментар

• NASDAQ

Жалко че не послуша "надужката".
                  Значи си загубил парички.Но то е така,когато емоциите надделяжат разума.
                  Що се отнася за тожа кое е подсъдно и кое не значи изобщо не си
                  "В час".Аз изрично подчертавам че това е лично мнение.Това означава
                  че никой не трябва да се влияе от него.Можеш да ме съдиш.
                  Що се отнася до морал и професионална етика,твърдя че имам такава
                  дори в повече отколкото мовеш да си представиш.Член съм на БГ форекс
                  клуб.Попитай някой от там дали някога съм го издънил,забавил вальор
                  или не съм извадил от блатото,при това безкористно.
                  Аз пък страшно много мразя хората които голословят,а в същото време
                  претендират за ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ.Айде адио че лекциите ми както ти
                  споменах са платени,пък не съм сигурен че мовеш да си ги позволиш.

Коментар

• NASDAQ

"Що се отнася до това да правя коментари, съм длъжен да ти кажа, че цели 9 години ги правих за едното мерси. Стига толкова."

Ами сам си си виновен... Трябваше да си поискаш пари...

"Дали някой следва съветите ми или не 5 пари не давам, това е личен коментар."

Аз нали ти казах, че аз не се интересувам от тях и че имам собствена стратегия. Обаче като пишеш "SELL, SELL, SELL" задавал ли си си въпроса, че можеш да подведеш някого. Това в нормалните държави е подсъдимо!

"Аз за разлика от други хора непризовавам никой да ми "ВЕРВА"."

Може би ще уточниш кои са тези хора? Като преди това погледнеш внимателно написаното!

"Големите момчета взимат сами решения, нали?"

Точно така. В едно нещо да сме на едно мнение!

И накрая: нищо лично, само че много мразя надувките!

Коментар

• NASDAQ

Първо никак не обичам да ми казват Пешо.

Що се отнася до това да правя коментари, съм длъжен да ти кажа, че цели 9 години ги правих за едното мерси. Стига толкова. Дали някой следва съветите ми или не 5 пари не давам, това е личен коментар. Не си спомням да съм карал някой да ми вярва. Аз за разлика от други хора непризовавам никой да ми "ВЕРВА". Големите момчета взимат сами решения, нали?

Успех на всички спекуланти.

Коментар

• NASDAQ

Sorry ,fat fingers

Коментар

• NASDAQ

Има едно обяснение на изказването ти за SELL на Dow Jones: ти от 10500 повтаряш, че ще пада и може би сега искаш да си покриеш късите позиции?

Освен това се пише Dow Jones, а не Daw Jones.

Коментар

• NASDAQ

Пешо, защо да ти вярвам сега, след като няколко пъти не познаваш?

Можеш поне да напишеш с няколко реда защо мислиш, че е SELL.
                            Не за мен, а за останалите. Аз лично не се интересувам. Имам си своя стратегия...

Между другото и аз мисля, че има риск за надолу.

Коментар

• NASDAQ

Оново Sell...........Sell...........Sellllllllllll...... ...

Коментар

• NASDAQ

Фючърсите са отново червени. Както пише един колега. SELL SELL SELL!!!!

Коментар

X