IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NASDAQ & Dow Jones - прогнози и коментари

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• NASDAQ

готин, готин виц. Сложил съм един стоп, да не ме е яд, и само го местя нагоре

Коментар

• NASDAQ

Може да го знаеш ама за теб един виц. Двама брокери седели и си пийвали след усилен ден. Единия казва "Пада сняг", другия отговаря "Чакаме да падне още 1/2 и купуваме"

Коментар

• NASDAQ

еее, още малко може, още четвърт и излизаме

Коментар

• NASDAQ

Профити,профити...........

Коментар

• NASDAQ

Лъхна оптимизъм, що ли...

Коментар

• NASDAQ

Не беше лоше отварянето на NASDAQ,само -71 , а вече е -85

Коментар

• NASDAQ

Лично според мен NASDAQ днес ще потъне до към 2070.Пробием ли това ниво следваща спирка 2000

Коментар

• NASDAQ

Водка или Уиски???

Коментар

• NASDAQ

Nasdaq ще затвори днес на +

Коментар

• NASDAQ

Благодаря ти, но нещо не ме блазни Forex-a. Тръпката не е същата.

Коментар

• NASDAQ

Наивник.
                        Аз мога да ти предложа страхотен марджин,но само за валута
                        Можеш да се скъсяваш и издължаваш на воля от понеделник 01,00ч. до петък 19,00ч. нон-стоп

Коментар

• NASDAQ

Проблема ми със скъсяването и опциите е абсолютно един и същ и се нарича $2000.

Коментар

• NASDAQ

Опции, Наивник, опции. Не ти трябват много пари за тях, но ти пък си daytrader, тъй че и опции не те оправят

Коментар

• NASDAQ

Имам малък проблем със скъсяването - малко са ми паричките в accounta и не мога да се скъсявам. Между другото някакъв току що събудил се американец ме скъси в CSCO на 24.50. Не го знам кой е но бих го почерпил. Хаиде може да е хаирлия...

Коментар

• NASDAQ

Ами скъси се, бе Наивник, то проблем с нивата няма, има с посоките. Мечките кви пари направиха последния месец, я да им е лошо

Коментар

Working...
                                X