IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Правилата на играта или как да търгуваме професионално на борсата

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Пирон Разгледай мнение
    Пич, 10000 х 2000% е 200000 /двеста хиляди/ което направиха преди години много хора на нашата борса.
    айде още един се появи

я сметни на калкулатора това което си го написал в червеното

Коментар

• Пич, 10000 х 2000% е 200000 /двеста хиляди/ което направиха преди години много хора на нашата борса.

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
        Щом ще се обучаваме да започнем с нещо по по-просто ...
        Колко са 100% на 10 000 ?
        Ще имаме ли познал
        кажи му на "преподавателя създал темата" да вземе един калкулатор и да напише 10 000 , а после да умножи по 2 000% и накрая да напише тук какво число е получил

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
          Задача за спецове:
          имаме 2000% печалба от нещо, тя е натъкмена първоначално на 10 хилки, колко се получава накрая????

нарочно го пиша тук отдолу, някой да не си изтрие сметките
          Щом ще се обучаваме да започнем с нещо по по-просто ...
          Колко са 100% на 10 000 ?
          Ще имаме ли познал
          За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
            така е .................. като се появи някой профан с претенции винаги това се получава...
            и това да се запомни !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
              Някой е спал в часовете по матИматика
              може и друго да е правил

Коментар

то няма никакво значение дали на база 5 хилки или на база 10 хилки си постигнал профит от 2 000%

батката беше казал, че с начален капитал от 6 000 лв плюс спечеленото за 5-6 месеца на студенствка бригада в англия е постигнал 52 пъти профит

ами, не , не беше казал, че си имал добавяния .................... като взех да те бъзикам за двето ти хиляди процента профит някой във форума ти подаде сламката за която се хвана след няколко дни и ти каза, че си започнал със символична сума след което си добавял и накрая си постигнал 2 000% профит

ама ти продължаваш да се излагаш, бе, момко...

очевидно е .................. що не се запишеш в 4-и клас на училище за да разбереш как се смята проценти и профит

на 10 000 лева начален капитал като добавиш 2 000 % профит ще получиш скромната сума от 2 млрд лева

чакай да ти напиша как изглеждат 2 млрд

2 000 000 000
                Задача за спецове:
                имаме 2000% печалба от нещо, тя е натъкмена първоначално на 10 хилки, колко се получава накрая????

нарочно го пиша тук отдолу, някой да не си изтрие сметките

Коментар

• Някой е спал в часовете по матИматика

Коментар

• Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнение
                    Бях забравил какво забавление е в този форум понякога!
                    така е .................. като се появи някой профан с претенции винаги това се получава...

Коментар

• Бях забравил какво забавление е в този форум понякога!

Коментар

Я ми дай точен цитат, че нещо ми се губи - аз къде съм казвал, че тези 2000% са на база 5-10 хилки?
                        то няма никакво значение дали на база 5 хилки или на база 10 хилки си постигнал профит от 2 000%

батката беше казал, че с начален капитал от 6 000 лв плюс спечеленото за 5-6 месеца на студенствка бригада в англия е постигнал 52 пъти профит

Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнение
                        И не бях ли казал, че тези 2000% са с отчитане на добавянията ми и то от времето, когато играех с малки суми?
                        ами, не , не беше казал, че си имал добавяния .................... като взех да те бъзикам за двето ти хиляди процента профит някой във форума ти подаде сламката за която се хвана след няколко дни и ти каза, че си започнал със символична сума след което си добавял и накрая си постигнал 2 000% профит

ама ти продължаваш да се излагаш, бе, момко...

Да, очевидно е пълно с циркаджии и тролове, които изопачават думите на другите, но аз не съм един от тях!
                        очевидно е .................. що не се запишеш в 4-и клас на училище за да разбереш как се смята проценти и профит

P.S. - Печалба от 2000% върху 10 000 лева е точно 200 000 лева. Далече сме от милионите.
                        на 10 000 лева начален капитал като добавиш 2 000 % профит ще получиш скромната сума от 2 млрд лева

чакай да ти напиша как изглеждат 2 млрд

2 000 000 000

Коментар

• Нека се пише.....
                          Няма нужда всички да стават милионери. Защо им е?

Коментар

• Почна се!

Ето затова не е добре да се пускат такива теми във форума

Коментар

защо да не се става милионер с 10 000 лева, след като ти беше писал, че за 2006-2007 си направил 2 000 % печалба

- или си ги излъгал момчетата на лекцията която си изнесъл

- или си ни излъгал всички нас които четем форума

- или ти по принцип си лъжеш?

------------------------------

пълно е с циркаджии...
                              Я ми дай точен цитат, че нещо ми се губи - аз къде съм казвал, че тези 2000% са на база 5-10 хилки?

И не бях ли казал, че тези 2000% са с отчитане на добавянията ми и то от времето, когато играех с малки суми?

Да, очевидно е пълно с циркаджии и тролове, които изопачават думите на другите, но аз не съм един от тях!

Хайде, със здраве!

P.S. - Печалба от 2000% върху 10 000 лева е точно 200 000 лева. Далече сме от милионите.
                              Last edited by ivandavidov; 22.03.2015, 20:54.

Коментар

---- не се става милионер със 100, 1000 или дори 10 000 лева.
                                защо да не се става милионер с 10 000 лева, след като ти беше писал, че за 2006-2007 си направил 2 000 % печалба

- или си ги излъгал момчетата на лекцията която си изнесъл

- или си ни излъгал всички нас които четем форума

- или ти по принцип си лъжеш?

------------------------------

пълно е с циркаджии...

Коментар

Working...
                                X