IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бикове vs. Мечки на БФБ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Май в тази тема останаха вече само Биковете, Мечките отдавна си продадоха и последните акции и вече може спокойно да ги четем за Бикове.
    Bulls on BSE

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      Я софикс КА бие мечки от 700 до 448...
      Той е очевадно че нищо не бие но него доста здраво са го яхнали .

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
        Колко е яко всичко да си е документирано.....
        Абсолютно, много съм горд с прогнозата си!

Коментар

Гетов ,що си писал Тони бик ,с неговите 451 в момента е най актуален....
          На Тони може индианското име да е "Спящият бик". Спи, спи и къде SOFIX 400, като се събуди, че като ги почне мечетата, бой, бой, бой...
          Vanitas vanitatum...

Коментар

Защото си е бик отвсякъде. Писал съм го на база променено мнение или самопризнание в течение на годината. Не ми се рови сега да търся къде и защо.

Коментар

Колко е яко всичко да си е документирано.....

Коментар

• Колко е яко всичко да си е документирано.....

Коментар

• Тука за играта да питам - има ли награда?
                  Аз с моите 620 точки в края на годината нямам шанс да позная, но да питам
                  Last edited by polax; 16.09.2015, 18:34.

Коментар

• Първоначално изпратено от Зайо Байо Разгледай мнение
                    Я софикс КА бие мечки от 700 до 448...

Коментар

Бикове (40) - Батя (660), Софикс (700), dddd (670), BSETrader, SoHo (635), dex (640), Protokol (680), orakula (730), maximilian (621), Penko (850), Киро (600), Big Bear (556), polax (620), 2012 (650), dici (590), inta53 (568), съни (580), stani (555), спекуланта (625), api (690), jorkata_pz (652), Наивник (580), gross (820), vigilant (629), хайръсъзоff (522), todorov_74 (530), nacheff (550), realista (640), sinbad (575), vankel (748), kubrat (551), 1_9_7_8 (681), precakanoto (714), etihad (666), pepe1234 (618), 4i4о (667), intint (557), Иво Орозов (565), dmirkata (764), tony75 (451)

Мечки (13) - Равновесие, Форекс Мастър, Fiscalist (400), Монти (430), ghettoff (415), Ташунко (450), pipbel (405), al4en (401), swot (354), vajvaj (500), , ripwalk (497), Чичо Манчо (454), Сашо Николов (435)

Мечки станали Бикове: tony75 (27.03)

Бикове станали Мечки: Ще се осъзнаят тепърва

Коментар

• Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение
                        Мечките хем сте много, хем сте и мързеливи
                        Искате да съборите пазара само с приказки. Моля, попълнете още малко - да видим реалната картина каква е, а не само представата на биковете!

Очаквания за основните български акции 2Q 2015

Портфейл на Форума 1Q 2015
                        Зимен сън .

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                          Забелязвам отчеяние в редиците на оптимистите т.е биковете .
                          Мечките хем сте много, хем сте и мързеливи
                          Искате да съборите пазара само с приказки. Моля, попълнете още малко - да видим реалната картина каква е, а не само представата на биковете!

Очаквания за основните български акции 2Q 2015

Портфейл на Форума 1Q 2015
                          Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

• Забелязвам отчеяние в редиците на оптимистите т.е биковете .

Коментар

• Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение
                              Не правилно тълкуваш данните - първо инвеститорите на БФБ колкото и да са малко не са 60, второ тези които ми попълват анкетите в повечето случаи са оптимисти и от там бикове, песимистите / мечките просто не попълват, защото няма смисъл според тях...

Не знам как да Ви накарам / Вас Мечките/ да попълвате аткетата и за това реших да ползвам темата на Гегов където имаше кворум от мечки.
                              не знам мечка или бик съм ,по скоро мечка .....по много позиции....
                              Попълних ,гледам отговорите....
                              Чакат софикс 1000 да продадат биковете който са мнозинство а в мнозинството акциите са надценени или в равновесна цена....
                              Тук се пише за златен лев че струва 2 лв а хората смятат че на 1,4 е силно надценен...
                              и така по много позиции....
                              Някакво раздвоение е обхванало биковете....

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                                Бикове / мечки 9:1 според твоята анкета.
                                Голям пердах ги чака рогачите ...
                                Не правилно тълкуваш данните - първо инвеститорите на БФБ колкото и да са малко не са 60, второ тези които ми попълват анкетите в повечето случаи са оптимисти и от там бикове, песимистите / мечките просто не попълват, защото няма смисъл според тях...

Не знам как да Ви накарам / Вас Мечките/ да попълвате аткетата и за това реших да ползвам темата на Гегов където имаше кворум от мечки.
                                Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

Working...
                                X