Първоначално изпратено от ATILA
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бикове vs. Мечки на БФБ
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеБикове / мечки 9:1 според твоята анкета.
Голям пердах ги чака рогачите ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнениеТемата е хубава и в нея имаше добра дискуция между мечки и и бикове. В моята тема мечки няма затова моля мечетата, които четат тук да попълнят анкетите!
Очаквания за основните български акции 2Q 2015
Портфейл на Форума 1Q 2015
Голям пердах ги чака рогачите ...
Коментар
-
Темата е хубава и в нея имаше добра дискуция между мечки и и бикове. В моята тема мечки няма затова моля мечетата, които четат тук да попълнят анкетите!
Очаквания за основните български акции 2Q 2015
Портфейл на Форума 1Q 2015Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеБойко: Не изнесем ли телетата и агнетата навреме, стават крава, бик или овен
Има ли бици или чакате износ?Life won't wait for you.
Коментар
-
Бойко: Не изнесем ли телетата и агнетата навреме, стават крава, бик или овен
Има ли бици или чакате износ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеНе само за седмицата, но и за месец март съм отразил, че е бичи. По-долу съм писал всичко. Дори март съм го прогнозирал в самото му начало.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеГетоф, да не забравиш да отразиш резултата за седмицата
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеБичета, вчера голям купон сте си спретнали в темата за Батя. Днес да не излезете махмурлии на терена.“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
Коментар