If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Благодаря 2012! В крайна сметка май наистина се оказах с най-близката прогноза за индекса на бедната ни борсичка. Нека да приемем, че е чист късмет и малка утеха на фона на изтеклата година. Дали съм я отиграл. Към момента не мога да кажа, защото там където съм заложил мрежи не чакам улов до година-две. Купувах през тази година - това е факт. Не съм продавал, само купувах. Продължавам да съм песимист за бъдещето обаче. Съжалявам. Такъв съм по натура
Въпреки това нека си пожелаем една по-добра и успешна 2016 г. На целия форум и колегите от Инвестор пожелавам весели празници, щастие и най-вече здраве през новата година. И нека не забравяме, че парите не са най-важното на този свят...
браво, чичо Манчо, поздравления за блестящата прогноза ................. надявам се и да си я отиграл, а не само написал...
сега като победител на форума за 2015 година е редно твоята прогноза за 2016 година да е с най-голяма тежест пред аудиторията
и така --- колко ще е Софикс-а след 1 година?
Благодаря 2012! В крайна сметка май наистина се оказах с най-близката прогноза за индекса на бедната ни борсичка. Нека да приемем, че е чист късмет и малка утеха на фона на изтеклата година. Дали съм я отиграл. Към момента не мога да кажа, защото там където съм заложил мрежи не чакам улов до година-две. Купувах през тази година - това е факт. Не съм продавал, само купувах. Продължавам да съм песимист за бъдещето обаче. Съжалявам. Такъв съм по натура
Въпреки това нека си пожелаем една по-добра и успешна 2016 г. На целия форум и колегите от Инвестор пожелавам весели празници, щастие и най-вече здраве през новата година. И нека не забравяме, че парите не са най-важното на този свят...
Дълбоко съм разочарован от управленската немощ.За мен правителствата на ГЕРБ са наравно с тези с на Луканов и Виденов..Нямат никаква визия за икономиката- изобщо не се интересуват от Борсата -липса на реформи и разцвет на корупцията с Кой .Въпреки тях има живи предприятия, ако продължават да управляват оптимистично ще се радвам на коридор от 500- 550.Да не стане пак обаче- а дано, ама надали и да се свлечем под 400
НА ЧИЧО МАНЧО БРАВО
И аз си поддържам моята за 714 доколото помня НЕзнам дали ще е със или без това или онова правителство, те се явяват като сериозна спирачка понякога, но пазарът в края на краищата ще се самоактуализира ))
Те ако още една година се колебаят и без да гърми нищо си отиваме на 380
Е аз залагам че икономиката живва. То това си се вижда вече навсякъде. И това ще бутне нагоре и борсата ако няма издънки. Изпитвам големи затруднения да заложа, че тези недоразумения в управлението няма да правят никакви издънки. И мисля че и другите мислят като мен и надеждата че следващата издънка на ГЕРБ е току зад ъгъла, та за това вместо 15-20% растеж - който би бил логичен при добро управление слагам 0 растеж. Ако наистина направят голяма издънка си отиваме на -20-30%.
Коментар