IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бикове vs. Мечки на БФБ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Те ако още една година се колебаят и без да гърми нищо си отиваме на 380

Коментар

• Пък гледам вече Горанов се подготви за "стабилна" финансова система. Та може би и те още не са решили ще я бъде ли или не.

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
        А през 400 поне ще минем ли?
        Аз и за 2015 дадох 400 защото имах сериозни съмнения че КТБ няма да е единствена. За сега изглежда, че тези съмнения не се сбъдват. Но де да знае човек нова година, нов късмет, 470 е ако нищо таковане се случи. Ако се случи това от което се опасявам Софикс 320-350

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
          470
          А през 400 поне ще минем ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
            не зависи от мен....
            В момента се обират съпротивите който останаха от вчера на фондовете....
            Не е препоръка....
            Шегувам се бе,тази година ти печелиш титлата на познал крайният резултат.

Коментар

• 470

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                Много исках да спечелиш и да ти връчим купата,ама Монти не дава.
                не зависи от мен....
                В момента се обират съпротивите който останаха от вчера на фондовете....
                Не е препоръка....

Коментар

• Първоначално изпратено от vajvaj Разгледай мнение
                  500 от мен - аз съм тъп, но упорит
                  Много исках да спечелиш и да ти връчим купата,ама Монти не дава.

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
                    630, всяка година ще завишавам прогнозата и така докато позная или докато надмина 4000те на Киро
                    И аз си поддържам моята за 714 доколото помня НЕзнам дали ще е със или без това или онова правителство, те се явяват като сериозна спирачка понякога, но пазарът в края на краищата ще се самоактуализира ))
                    Не е препоръка... !!!
                    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от vajvaj Разгледай мнение
                      Айдеееее, давайте прогнозите за 30.12.2016... на който му стиска де!!!

ако ми дадеш прогноза дали през есента на 2016 ще има предсрочни избори ще се пробвам....с това уточнение...

Коментар

• 500 от мен - аз съм тъп, но упорит
                        При главоболие не се дава Но-Шпа, въпреки че при много хора главата е кух орган с гладка мускулатура

Коментар

• 630, всяка година ще завишавам прогнозата и така докато позная или докато надмина 4000те на Киро

Коментар

• Айдеееее, давайте прогнозите за 30.12.2016... на който му стиска де!!!

При главоболие не се дава Но-Шпа, въпреки че при много хора главата е кух орган с гладка мускулатура

Коментар

• Бик или мечка съм не знам, ама все пак съм 4,94 % на плюс и на БФБ. Малко, но от сърце! И преди съм го казвал: няма за къде да бързаме, не сме управители на фондове, нямаме пред кого да се отчитаме, така че всичко си е ОК. Основни печеливши позиции са ми:
                              Агрия
                              Спиди
                              Бреф
                              Основни губещи холдингите:
                              IHLBL
                              CHIM
                              PETHL

Засега добре....
                              “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                                виж ти... появили са се бикове значи ...

- Под сурдинка да ти река,,- Туй са блудни крави !

Коментар

Working...
                                X