Първоначално изпратено от al4en
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бикове vs. Мечки на БФБ
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеОт мен 820,така мисля и не съм юрдек,нямам намерение да мра от мислене.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеМечите редици доста са оредели
Коментар
-
Първоначално изпратено от swot Разгледай мнениеЯ отвори да видиш че в началото на годината пак имаше оптимисти а борсата от тогава се изръси, сега покрай гърците идва ново изръсване , Гърция ще в като Лемън брадърс
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеНе можем и титулярни 11 да пуснем в битката
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеМечите редици доста са оредели
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеБикове - Батя, Софикс (700), dddd, BSETrader, SoHo, Tony75, dex, Protokol (680), orakula (730), maximilian (621), Penko, Киро (600), Big Bear, polax (620), 2012 (650), dici (590), inta53 (568), съни (580), stani (555), спекуланта (625), api (690), jorkata_pz (652), Наивник (580)
Мечки - Равновесов, Форекс, Fiscalist (400), Монти, ghettoff (415), Ташунко (450), pipbel (405), al4en, swot (354)
Списъкът ще го редактирам и добавям..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеСложете и по 50 кинта де!!! За най-близкия резултат. След проба на 450-460 и 600-610 - 580 в края на годината.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеТрябва точна стойност, не диапазон.За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеСамоопределям се като бик с очаквания за стойности през тази година между 460 и 680 - при по-ниски ще купувам, а при по-високи ще продавам
Коментар
Коментар