If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Биковете са без кинти. Кеша е при нас. Знаеш ли кога ще влезем когато всички са бикове какво следва нямаш повод за радост.
Няколкото бика или меци тук не могат по никакъв начин да повлияят на пазара нито в едната,нито в другата посока.Големите играчи както и фондове и чужди инвеститори е по-важно какви са в момента и още по важно- какви ще са след месец....два....три!
Да защото всички оптимисти тук дето пишат са се набутали и не могат да ги разкарат , те ако бяха печеливши и спокойни в неделя щяха да излезнат да се забавляват а не да висят във форумите , смятай колко са оптимисти или колко треперат
Ghettoff,адмирации за темата! Честно да си кажа, бях останал с впечатление,че мечките са в пъти повече, а то се оказа обратно
Хе, на мечо дупе се падат почти по 3 разгонени бика с по 2 рога Какво ли ги чака
Биковете са без кинти. Кеша е при нас. Знаеш ли кога ще влезем когато всички са бикове какво следва нямаш повод за радост.
До момента 25 Бика срещу 9 Мечки. Колеги, вие няма кого да биете по дупетата
Ghettoff,адмирации за темата! Честно да си кажа, бях останал с впечатление,че мечките са в пъти повече, а то се оказа обратно
Хе, на мечо дупе се падат почти по 3 разгонени бика с по 2 рога Какво ли ги чака
Изчакай тази седмица да видим с гърците , за какви прогнози, не се излагайте , до последно нито с Гърция не е ясно нито е ясно с упф , ако каже батето ще ги вземе и на 31 март., в момента успокоява и приспиват народа, освен това местенето беше само за начинаещи , а сега се оказва за всички , нека да видим гърците колко милярди депозити ще изтеглят и дали няма да има напускане !
Ако е краткосрочно спихването не е лошо , има и хора дето сме се заложили в по - ниското за още; както се казва колкото повече толкова повече. За мен > от 620 - умерен бик.
Коментар