Първоначално изпратено от al4en
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бикове vs. Мечки на БФБ
Collapse
X
-
Last edited by спекуланта; 25.01.2015, 19:59.
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнениеЗнаеш ли кога ще влезем
Коментар
-
Първоначално изпратено от api Разгледай мнениеGhettoff,адмирации за темата! Честно да си кажа, бях останал с впечатление,че мечките са в пъти повече, а то се оказа обратно
Хе, на мечо дупе се падат почти по 3 разгонени бика с по 2 рога Какво ли ги чака
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеДо момента 25 Бика срещу 9 Мечки. Колеги, вие няма кого да биете по дупетата
Хе, на мечо дупе се падат почти по 3 разгонени бика с по 2 рога Какво ли ги чака
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеОт мен 820,така мисля и не съм юрдек,нямам намерение да мра от мислене.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеА ти какъв си и каква ти е прогнозата? Бях те писал по настронията в нашия отбор...Last edited by al4en; 25.01.2015, 17:36.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение620, 621 и 625 са заети. Какво да бъде?
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнениеБаш мечките няма да се разкрият точно тук но по делата ще ги познаем
Коментар
-
Изчакай тази седмица да видим с гърците , за какви прогнози, не се излагайте , до последно нито с Гърция не е ясно нито е ясно с упф , ако каже батето ще ги вземе и на 31 март., в момента успокоява и приспиват народа, освен това местенето беше само за начинаещи , а сега се оказва за всички , нека да видим гърците колко милярди депозити ще изтеглят и дали няма да има напускане !
Коментар
-
Първоначално изпратено от vigilant Разгледай мнениеАко е краткосрочно спихването не е лошо , има и хора дето сме се заложили в по - ниското за още; както се казва колкото повече толкова повече. За мен > от 620 - умерен бик.
Коментар
Коментар