IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бикове vs. Мечки на БФБ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
    Биковете са без кинти. Кеша е при нас. Знаеш ли кога ще влезем когато всички са бикове какво следва нямаш повод за радост.
    Няколкото бика или меци тук не могат по никакъв начин да повлияят на пазара нито в едната,нито в другата посока.Големите играчи както и фондове и чужди инвеститори е по-важно какви са в момента и още по важно- какви ще са след месец....два....три!
    Last edited by спекуланта; 25.01.2015, 19:59.

Коментар

• 522

Коментар

• Мечките са малко, но много силни

Коментар

• 222 ново начало

Коментар

• Да защото всички оптимисти тук дето пишат са се набутали и не могат да ги разкарат , те ако бяха печеливши и спокойни в неделя щяха да излезнат да се забавляват а не да висят във форумите , смятай колко са оптимисти или колко треперат

Коментар

Знаеш ли кога ще влезем
              Когато биците останат по малко от пръстите на 1-та ръка, а останалите оцелели от кланицата се декларират в мечия лагер

Коментар

• Първоначално изпратено от api Разгледай мнение
                Ghettoff,адмирации за темата! Честно да си кажа, бях останал с впечатление,че мечките са в пъти повече, а то се оказа обратно
                Хе, на мечо дупе се падат почти по 3 разгонени бика с по 2 рога Какво ли ги чака
                Биковете са без кинти. Кеша е при нас. Знаеш ли кога ще влезем когато всички са бикове какво следва нямаш повод за радост.

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                  До момента 25 Бика срещу 9 Мечки. Колеги, вие няма кого да биете по дупетата
                  Ghettoff,адмирации за темата! Честно да си кажа, бях останал с впечатление,че мечките са в пъти повече, а то се оказа обратно
                  Хе, на мечо дупе се падат почти по 3 разгонени бика с по 2 рога Какво ли ги чака

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                    От мен 820,така мисля и не съм юрдек,нямам намерение да мра от мислене.
                    Евала, малко оптимистично, но ако го стигне,имаш питие от мене

Коментар

• До момента 25 Бика срещу 9 Мечки. Колеги, вие няма кого да биете по дупетата

Коментар

А ти какъв си и каква ти е прогнозата? Бях те писал по настронията в нашия отбор...
                        В мечия отбор съм, но с бичо сърце ) 401
                        Last edited by al4en; 25.01.2015, 17:36.

Коментар

620, 621 и 625 са заети. Какво да бъде?
                          629 с респект към точността

Коментар

Баш мечките няма да се разкрият точно тук но по делата ще ги познаем
                            А ти какъв си и каква ти е прогнозата? Бях те писал по настронията в нашия отбор...

Коментар

• Изчакай тази седмица да видим с гърците , за какви прогнози, не се излагайте , до последно нито с Гърция не е ясно нито е ясно с упф , ако каже батето ще ги вземе и на 31 март., в момента успокоява и приспиват народа, освен това местенето беше само за начинаещи , а сега се оказва за всички , нека да видим гърците колко милярди депозити ще изтеглят и дали няма да има напускане !

Коментар

• Първоначално изпратено от vigilant Разгледай мнение
                                Ако е краткосрочно спихването не е лошо , има и хора дето сме се заложили в по - ниското за още; както се казва колкото повече толкова повече. За мен > от 620 - умерен бик.
                                620, 621 и 625 са заети. Какво да бъде?

Коментар

Working...
                                X