If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Да стрелна във въздуха и аз!За първото шестмесечие мисля,че ще видим цифри от порядъка на 420-450!!!За ЧНГ смятам да сме в порядъка 520-550 !?!Искате конкретика,затова ще забия на 530,с божията воля!!!НЕ знам това МЕЧКА обзета от оптимизъм ли е,или песимистично настроен БИК!?!
При главоболие не се дава Но-Шпа, въпреки че при много хора главата е кух орган с гладка мускулатура
Да стрелна във въздуха и аз!За първото шестмесечие мисля,че ще видим цифри от порядъка на 420-450!!!За ЧНГ смятам да сме в порядъка 520-550 !?!Искате конкретика,затова ще забия на 530,с божията воля!!!НЕ знам това МЕЧКА обзета от оптимизъм ли е,или песимистично настроен БИК!?!
Абе мисля си че да си мечка е доста скучно. То, дето се вика, едно репо не може да направиш За репо на репото пък да не говорим Абе скучна работа!
Това и казвам. Ако имаше къси продажби доста бици тука щяха да са мечки. Има една категория във вашия отбор "Бици по неволя". Което си е предпоставка за вътрешнопарламентарно разделение
Не мога да позная и предскажа пазара.
Исками се да завършим на 450, като март-април чукнем 400, за да мога да тегля кредитче и да се избуфкам, ама..... и да познае някой си е тото!
Иначе съм твърдо БИК, ама за по-дълъг период например 5години!!!
Правилата на играта са обаче да кажеш точна прогнозна стойност за Софикс с хоризонт 31.12.2015. Т.е. дали си бик или мечка през тази година.. Моля за прогноза, това, което чувстваш. Няма лошо да не познаеш.
Не мога да позная и предскажа пазара.
Исками се да завършим на 450, като март-април чукнем 400, за да мога да тегля кредитче и да се избуфкам, ама..... и да познае някой си е тото!
Иначе съм твърдо БИК, ама за по-дълъг период например 5години!!!
Да защото всички оптимисти тук дето пишат са се набутали и не могат да ги разкарат , те ако бяха печеливши и спокойни в неделя щяха да излезнат да се забавляват а не да висят във форумите , смятай колко са оптимисти или колко треперат
Почват да катерят ... За тези които имат ще спят спокойно а тези които нямат ще ръфат хем загуби продали от страх хем ще изпитват и злоба от движенията на горе и да драскат тук но стоп няма да успеят да си купат
Абе пич като искаш да продаваш давай ги ... Всички ще ги вземем ... Като си продал какво ми пишеш по форумите .. Продал си половина леко отгоре а сега ни пишеш тук да се панират та да купиш леко отдолу ... Няма какво ми пишеш тук ... Ще ги взема всичките ... Седнал тук да ми плаши гаргите да изкара някой лев като купува леко отдолу .. Стои само във форума и лъже хората. Ти си в по голям риск защото си продал и в понеделник като тръгне пак нагоре ти си в реализиран кеш загуба ...
Брей, ти да не си претърпял някаква метаморфоза за 1-2 седмици или пък имаш раздвоение на личността.
Няколкото бика или меци тук не могат по никакъв начин да повлияят на пазара нито в едната,нито в другата посока.Големите играчи како и фондове и чужди инвеститори е по-важно какви са в момента и още по важно- какви ще са след месец....два....три!
Тека ако мислим трябва да спрем да пишем. Гледай на нас като представителна извадка
Коментар