Първоначално изпратено от daneda121
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бикове vs. Мечки на БФБ
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеГетов го уважавам ,но трудно ми е цифра ,докато не минат местните избори....
До към тях ще падаме поне до 450 ,според мен но после.....или ще се срутиме към 360 или ще минен 600
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеПрогнозите са фриволни- не се притеснявайте да почочите цифра
До към тях ще падаме поне до 450 ,според мен но после.....или ще се срутиме към 360 или ще минен 600
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеМойто мнение ,че всички под 625 /връх на Софикс/ са си живи мечки........
Та това е ниво на Орешарски а сега според тях нивото е да стигнат неговото ниво....
А дъното може и да е 360 ,може и 460 но ще има ново дъно.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеЕто и картинката до момента...
Та това е ниво на Орешарски а сега според тях нивото е да стигнат неговото ниво....
А дъното може и да е 360 ,може и 460 но ще има ново дъно.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеБикове (30) - Батя (660), Софикс (700), dddd, BSETrader, SoHo (635), dex, Protokol (680), orakula (730), maximilian (621), Penko (850), Киро (600), Big Bear, polax (620), 2012 (650), dici (590), inta53 (568), съни (580), stani (555), спекуланта (625), api (690), jorkata_pz (652), Наивник (580), gross (820), vigilant (629), хайръсъзоff (522), todorov_74 (530), nacheff (550), realista (640), sinbad (575)
Мечки (13) - Равновесие, Форекс Мастър, Fiscalist (400), Монти, ghettoff (415), Ташунко (450), pipbel (405), al4en (401), swot (354), vajvaj (500), tony75, (451), ripwalk (497)
Списъкът ще го редактирам и добавям..
Коментар
-
Добра тема! Аз съм за 635 Софикс за края на годината Но аз залагам са силна година за няколко компании и дори Софикс да е под 600 ще е супер та да мога да преструктурирам портфейла.
Софарма примерно е с голяма тежест и мисля че годината ще е трудна за тях т.е. ще дърпат Софикс надолу.
Не е препоръка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеUp Up 4000. По принцип избягвам да давам точни стойности за Софикс защото не го търгувам. Отделно считам, че познаване на някаква абсолютна стойност към точно определена дата в далечното бъдеще е плод на чиста случайност. Затова никога не съм отговарял на въпросите в анкетите на тема Софикс.
Очакванията за портфейла ми са ръст между 30 и 70 процента в зависимост от сценариите които се развият. Видимо дисперията е голяма, но няма как. Ако се опитам да го преведа към Софикс очаквам нещо в диапазона 600-730. В индекса има доста компании, които не харесвам и биха натежали на добър портфейл. Затова си въобразявам, че точно този индекс не е показателен за представянето на портфейлите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеНие ти вярвахме, а ти ни предаде
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение4д и Батя направиха ли прогноза..Те са от
най голямите оптимисти..
Очакванията за портфейла ми са ръст между 30 и 70 процента в зависимост от сценариите които се развият. Видимо дисперията е голяма, но няма как. Ако се опитам да го преведа към Софикс очаквам нещо в диапазона 600-730. В индекса има доста компании, които не харесвам и биха натежали на добър портфейл. Затова си въобразявам, че точно този индекс не е показателен за представянето на портфейлите.
Коментар
Коментар