IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бикове vs. Мечки на БФБ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от daneda121 Разгледай мнение
    Или ще катерим. или ще падаме ...
    Освен ако не стане обратното.
    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      Гетов го уважавам ,но трудно ми е цифра ,докато не минат местните избори....
      До към тях ще падаме поне до 450 ,според мен но после.....или ще се срутиме към 360 или ще минен 600
      Или ще катерим. или ще падаме - е това се казва прогноза...

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
        Прогнозите са фриволни- не се притеснявайте да почочите цифра
        Гетов го уважавам ,но трудно ми е цифра ,докато не минат местните избори....
        До към тях ще падаме поне до 450 ,според мен но после.....или ще се срутиме към 360 или ще минен 600

Коментар

• А и още нещо тази година почва като 2012 .....
          без рали ,без оптимизъм.....

Коментар

• Прогнозите са фриволни- не се притеснявайте да почочите цифра

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
              Мойто мнение ,че всички под 625 /връх на Софикс/ са си живи мечки........
              Та това е ниво на Орешарски а сега според тях нивото е да стигнат неговото ниво....
              А дъното може и да е 360 ,може и 460 но ще има ново дъно.....
              Какво ще е според теб? Ти си една от звездите на нашия отбор, не може без прогноза. Моля към 31.12.2015.

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                Ето и картинката до момента...
                Мойто мнение ,че всички под 625 /връх на Софикс/ са си живи мечки........
                Та това е ниво на Орешарски а сега според тях нивото е да стигнат неговото ниво....
                А дъното може и да е 360 ,може и 460 но ще има ново дъно.....

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                  Бикове (30) - Батя (660), Софикс (700), dddd, BSETrader, SoHo (635), dex, Protokol (680), orakula (730), maximilian (621), Penko (850), Киро (600), Big Bear, polax (620), 2012 (650), dici (590), inta53 (568), съни (580), stani (555), спекуланта (625), api (690), jorkata_pz (652), Наивник (580), gross (820), vigilant (629), хайръсъзоff (522), todorov_74 (530), nacheff (550), realista (640), sinbad (575)

Мечки (13) - Равновесие, Форекс Мастър, Fiscalist (400), Монти, ghettoff (415), Ташунко (450), pipbel (405), al4en (401), swot (354), vajvaj (500), tony75, (451), ripwalk (497)

Списъкът ще го редактирам и добавям..
                  Ето и картинката до момента...

Коментар

• Добра тема! Аз съм за 635 Софикс за края на годината Но аз залагам са силна година за няколко компании и дори Софикс да е под 600 ще е супер та да мога да преструктурирам портфейла.

Софарма примерно е с голяма тежест и мисля че годината ще е трудна за тях т.е. ще дърпат Софикс надолу.

Не е препоръка!

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                      Up Up 4000. По принцип избягвам да давам точни стойности за Софикс защото не го търгувам. Отделно считам, че познаване на някаква абсолютна стойност към точно определена дата в далечното бъдеще е плод на чиста случайност. Затова никога не съм отговарял на въпросите в анкетите на тема Софикс.
                      Очакванията за портфейла ми са ръст между 30 и 70 процента в зависимост от сценариите които се развият. Видимо дисперията е голяма, но няма как. Ако се опитам да го преведа към Софикс очаквам нещо в диапазона 600-730. В индекса има доста компании, които не харесвам и биха натежали на добър портфейл. Затова си въобразявам, че точно този индекс не е показателен за представянето на портфейлите.
                      Все пак може да кажеш едно число, което най-чувстваш. Всички го направиха и не се притесняват, че може и да не познаят. Това е само игра без значение за портфейла ти.

Коментар

• Как пък един брокер не се престраши да даде прогноза!

Коментар

• Малко на шано,ама все пак да уважа форума.
                          575

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                            Ние ти вярвахме, а ти ни предаде
                            мечтая да купувам евтино ве!

Коментар

• 4д..намирам промяна в настроението ти..Много си смъкнал оптимизма..Все повече се доближават прогнозите ни.. Жалко че мечите изядоха 1996 щеше да е интересно да даде прогноза..А Голямата Мечка има ли вече прогноза..

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                                4д и Батя направиха ли прогноза..Те са от
                                най голямите оптимисти..
                                Up Up 4000. По принцип избягвам да давам точни стойности за Софикс защото не го търгувам. Отделно считам, че познаване на някаква абсолютна стойност към точно определена дата в далечното бъдеще е плод на чиста случайност. Затова никога не съм отговарял на въпросите в анкетите на тема Софикс.
                                Очакванията за портфейла ми са ръст между 30 и 70 процента в зависимост от сценариите които се развият. Видимо дисперията е голяма, но няма как. Ако се опитам да го преведа към Софикс очаквам нещо в диапазона 600-730. В индекса има доста компании, които не харесвам и биха натежали на добър портфейл. Затова си въобразявам, че точно този индекс не е показателен за представянето на портфейлите.

Коментар

Working...
                                X