IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бикове vs. Мечки на БФБ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
    Е как става тоя номер!? Как така няма да ти попречи.. значи ни лъжеш - пишеш едно, а вършиш друго. Има логика да го правиш за да купиш евтино, но е подло като изпълнение

Мечетааа, абе май и вие сте си живи бичета, ама с тоя кеш в портфейлите не ви е много комфортно и се надявате на чудо - я сириза, я черешаря да ви уредят
    Батя не се притеснявай за нас.Дали ще купя или няма да купя не е толкова важно.Кеш винаги трябва.Имам прекрасни пакети ефтени артии и дреме ми дали ще използвам кеша или не.Предполагам ме разбираш какво искам да ти кажа.

Коментар

• 430-460 да кажем....

Коментар

• От мен 550 за нова година, но преди това ще летуваме на 450

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
          .... Вижте ме мен, аз съм четвъртият най-песимистично настроен от всички, което няма да ми попречи да направя прилична доходност в края на годината, ако взема, че не позная.
          Е как става тоя номер!? Как така няма да ти попречи.. значи ни лъжеш - пишеш едно, а вършиш друго. Има логика да го правиш за да купиш евтино, но е подло като изпълнение

Мечетааа, абе май и вие сте си живи бичета, ама с тоя кеш в портфейлите не ви е много комфортно и се надявате на чудо - я сириза, я черешаря да ви уредят

Коментар

• 640

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
              Противоречи на възгледите ми, но щом трябва ще дам 670 за Софикс.
              Благодаря!

Коментар

• Противоречи на възгледите ми, но щом трябва ще дам 670 за Софикс.

Коментар

• vankel е добавен.

Да считам ли, че Монти и dddd не се наемат да кажат едно число?

Напомням, че това число има единствено за цел да ви класира индивидуално в групата на биковете/мечките, защото няма как да имаме хикс първи места. Нито вашата компетенция, нито вашите портфейли, нито вашият статус в този форум ще бъдат по някакъв начин поставени под въпрос, ако прогнозата ви се окаже грешна. Вижте ме мен, аз съм четвъртият най-песимистично настроен от всички, което няма да ми попречи да направя прилична доходност в края на годината, ако взема, че не позная.

Коментар

• Добавете ме и мен при биците с 748.53 Софикс .

Коментар

• Уважаеми 4д , моята предишна прогноза се сбъдна..Аз твърдях есента, че индексите ще паднат..Вие твърдяхте и очаквахте голям ефект от новото правителство..После милиарди от КТБ..Имаше даже и прогнози за СОФИКС 1000...А индексите паднаха..и аз пак познах..Що се отнася до процентите, аз под 20% не съм падал в годините на кризата..А тази година, съвсем консервативно съм 43..Радвам се , че много хора слязоха на земята и спряха да приемат желаното , за действително..Винаги има интересни акции и който следи борсата и е активен, според мен не може да е под 20% годишно.Което разбира се е много добре при това некадърно управление и тази Черешарска борса..

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
                        До 460 можем да паднем и след два три дни, а не за 9 месеца. За сега обаче, няма продавачи, който да реагират наСИРИза.
                        Няма и аз не очаквах....
                        Обаче няма и купувачи който да реагират на нешо положително.....А решението за ПФ престоИ....
                        Каквото и да е ....търсят се гнилите ябълки в ПФ.....
                        И Калфин под сурдинка и Манолов го казаха ясно...НякоИ ПФ нямат пари за пенсии ....но тогава ще бъде късно....

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
                          До 460 можем да паднем и след два три дни, а не за 9 месеца. За сега обаче, няма продавачи, който да реагират наСИРИза.
                          Ще се насландисват и после ще почнат да се надпреварват да продават.Сега се чудят какво да правят.Всички изчакват да не се прекарат.Почне ли обаче надолу ще има сериозно разпродаване.За мнозина е по-добре нищо да не се случи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                            Абе казал съм го достатъчно ясно ,но не ти изнася.....
                            до октомври ще падаме поне до 460 а след местните избори ако тръгнем към парламентарни отиваме към 360.... ако пък някакво чудо задържи правителството с преоценките може и 600 да видим....

Коментар

• Първоначално изпратено от daneda121 Разгледай мнение
                              Или ще катерим. или ще падаме - е това се казва прогноза...
                              Абе казал съм го достатъчно ясно ,но не ти изнася.....
                              до октомври ще падаме поне до 460 а след местните избори ако тръгнем към парламентарни отиваме към 360.... ако пък някакво чудо задържи правителството с преоценките може и 600 да видим....

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                                4д..намирам промяна в настроението ти..Много си смъкнал оптимизма..Все повече се доближават прогнозите ни.. Жалко че мечите изядоха 1996 щеше да е интересно да даде прогноза..А Голямата Мечка има ли вече прогноза..
                                Няма никаква промяна. Очакванията на ръст на личният ми портфейл между 30 и 70 процента си е доста оптимистично според повечето форумци. По-скоро не разбирам защо пишеше песимистично след като очакваш 20 процента ръст на индекса. При добро управление на портфейла ти това би направило спокойно и без напрежение 30 процента. Какъв песимизъм тогава? По-скоро твоята прогноза не отговаря на писанията ти преди време. При мен няма промяна.

Коментар

Working...
                                X