Първоначално изпратено от Батя
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бикове vs. Мечки на БФБ
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение.... Вижте ме мен, аз съм четвъртият най-песимистично настроен от всички, което няма да ми попречи да направя прилична доходност в края на годината, ако взема, че не позная.
Мечетааа, абе май и вие сте си живи бичета, ама с тоя кеш в портфейлите не ви е много комфортно и се надявате на чудо - я сириза, я черешаря да ви уредят
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеПротиворечи на възгледите ми, но щом трябва ще дам 670 за Софикс.
Коментар
-
vankel е добавен.
Да считам ли, че Монти и dddd не се наемат да кажат едно число?
Напомням, че това число има единствено за цел да ви класира индивидуално в групата на биковете/мечките, защото няма как да имаме хикс първи места. Нито вашата компетенция, нито вашите портфейли, нито вашият статус в този форум ще бъдат по някакъв начин поставени под въпрос, ако прогнозата ви се окаже грешна. Вижте ме мен, аз съм четвъртият най-песимистично настроен от всички, което няма да ми попречи да направя прилична доходност в края на годината, ако взема, че не позная.
Коментар
-
Уважаеми 4д , моята предишна прогноза се сбъдна..Аз твърдях есента, че индексите ще паднат..Вие твърдяхте и очаквахте голям ефект от новото правителство..После милиарди от КТБ..Имаше даже и прогнози за СОФИКС 1000...А индексите паднаха..и аз пак познах..Що се отнася до процентите, аз под 20% не съм падал в годините на кризата..А тази година, съвсем консервативно съм 43..Радвам се , че много хора слязоха на земята и спряха да приемат желаното , за действително..Винаги има интересни акции и който следи борсата и е активен, според мен не може да е под 20% годишно.Което разбира се е много добре при това некадърно управление и тази Черешарска борса..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеДо 460 можем да паднем и след два три дни, а не за 9 месеца. За сега обаче, няма продавачи, който да реагират наСИРИза.
Обаче няма и купувачи който да реагират на нешо положително.....А решението за ПФ престоИ....
Каквото и да е ....търсят се гнилите ябълки в ПФ.....
И Калфин под сурдинка и Манолов го казаха ясно...НякоИ ПФ нямат пари за пенсии ....но тогава ще бъде късно....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеДо 460 можем да паднем и след два три дни, а не за 9 месеца. За сега обаче, няма продавачи, който да реагират наСИРИза.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеАбе казал съм го достатъчно ясно ,но не ти изнася.....
до октомври ще падаме поне до 460 а след местните избори ако тръгнем към парламентарни отиваме към 360.... ако пък някакво чудо задържи правителството с преоценките може и 600 да видим....
До 460 можем да паднем и след два три дни, а не за 9 месеца. За сега обаче, няма продавачи, който да реагират наСИРИза.
Коментар
-
Първоначално изпратено от daneda121 Разгледай мнениеИли ще катерим. или ще падаме - е това се казва прогноза...
до октомври ще падаме поне до 460 а след местните избори ако тръгнем към парламентарни отиваме към 360.... ако пък някакво чудо задържи правителството с преоценките може и 600 да видим....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение4д..намирам промяна в настроението ти..Много си смъкнал оптимизма..Все повече се доближават прогнозите ни.. Жалко че мечите изядоха 1996 щеше да е интересно да даде прогноза..А Голямата Мечка има ли вече прогноза..
Коментар
Коментар