If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
За мен са два варианта.......
До май месец бавно и славно нагоре и после бързо и неславно надолУе до към края на годината....
Другия вариант ,рейндж до лятото ,там малко нагоре при много ниски оборотидо към септеври и после пак към заветната цел 430-450 в края на годината....
Но при всички положения БТХ, ГАГБТ и Петрол са яко нагоре ...
За мен са два варианта.......
До май месец бавно и славно нагоре и после бързо и неславно надолУе до към края на годината....
Другия вариант ,рейндж до лятото ,там малко нагоре при много ниски оборотидо към септеври и после пак към заветната цел 430-450 в края на годината....
Ама защо тази тема не я прекръстиха на прогноза за Софикс през 2015г.?
Иначе бикове срещу мечки е всяка тема за акции на БФБ.
Около 700 на мен ми се върти в края на ноември.
Съм разочарован и от биковете и от мечките .... нищо не правите бе другари ..... Скукааааааааааааа ......
Споко, скоро, баба Меца като се събуди ще е много гладна - има в изобилие телешко печенко. Плюс бая чифтове рогца за украса интериора на бърлогата.
Гетоф - да го махнеш тоя троянски кон набор 75 от нашата група.
Махна си наскоро рогцата и се преструва на мечок, ала он сам си знае че е за мезе на трапезата
Пуста суета. И аз това говоря през цялото време. Да си кажат какво мислят, а не какво им се иска.
Аре и аз да се включа със 764 за Софикса на 31.12.2015 , въпреки че ми се иска през ноември / към 2. или 3-та седмица / да сме ударили поне веднъж и 850....
не е препоръка за покупка или продажба ,всяко съвпадение с реални лица,факти и събитя е случайна !!!
Коментар